- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akron99
aktív tag
Ez mondjuk elég piszok húzás. Más gyártó is eljátssza ezt?
Valaki kinézi a gépet, jó véleményeket, írásokat olvas róla, majd megveszi és utána csodálkozhat, hogy nem azt hozza, mint amikről olvasott.Egy átlag vásárló nem hiszem, hogy tisztában van a szériaszámok jelentésével. Valószínűleg nem is figyel erre. Én sem figyelném ha itt nem olvasok róla.
Szóval ez egy nagy mínusz a gyártónak. -
tomboy0013
veterán
Random csinálja, utánanéztem és találtam külfldi oldalakon embereket akiknek a Surface csinálja ugyenezt. Iszonyatosan bosszantó tud lenni. Egy újrahúzást megérhet.
A billentyűzettel kapcsolatban pedig azt tudom javasolni, hogy a gépházban a bejelentkezési lehetőségek közül válassz pin kódos vagy képes bejelentkezési módszert. Én egyébként nem találkoztam ilyennel még sosem. Olvastam régebben, hogy vannak dokkolóhibás példányok, amelyeknél le kell szedni a billetyűzetet majd újra csatlakoztatni ha hiba van és utána már működik. Lehet belefutottál egy ilyenbe :/
-
tomboy0013
veterán
Szerintem is a legvállalhatóbb a kategóriában. Igaz nincs hátlapi kamera, de szerintem amilyen minőséget a tabletes kamerák nyújtanak sok értelmét nem is látom. Az akku idővel nekem nincsenek gondjaim. 5-6 órát simán elnetezgetek vele bár valóban elmarad a T100-astól. Mondjuk nekem annál több lett volna a kompromisszum mint ennél. Az anyagminősége a Switchnek azért jobb, továbbá a kijelző is szebb képet ad, hiába ugyanannyi a felbontás. A koszt se szedi olyan brutálisan mint a T100-as.
Egy kérdést mondjuk megválaszolhatnál nekem ha te is ilyet használsz, mert sehol nem találok rá megoldást meg választ. A narrátor mi a franctól kapcsol be folyton? Le is van pedig kapcsolva a vezérlőpultba is meg a gépházba is és bizonyos időközönként bekapcsol és a hangerőgombbal halkítás helyett lövöm a screenshotokat
Baromi bosszantó, ráadásul csak ki-be kapcsolásra javul meg.
-
Egon
nagyúr
Megjártam az edigital-t. Gyorsan kiderült, hogy a töltő a ludas: valszeg gyártási hibából eredően, a tabletbe bedugandó fémrész kb. 2-3 mm-rel rövidebb volt a kelleténél... Csoda, hogy tudtam vele tölteni a cuccost.
Ugyan nem volt raktáron ez a modell, de szerencsére az eladó win-win szituációra törekedett: megkaptam a kiállított példány töltőjét, így hétvégére sem maradok tablet nélkül...
Némi infó: a rev. 00 töltők feketék, a rev. 01-esek fehérek (ugyanúgy másfél amperes mindkettő). -
szodia
csendes tag
Nekem úgy fest, hogy a grafikus driver beállíásoknál az energiatakarékossági technológia kikapcsolása megoldotta a villódzást. Elég nagy láma voltam, hogya erre nem gondoltam
Most már csak a billenyűzet a rossz. Illetve pont az a nagy kérdés, hogy maga a dokkoló a hibás, vagy a tablet csatlakozója. Mert nem lenne mindegy, hogy az Acernél az egészet ott kell hagynom, vagy elég lenne csak a dokkolót. Remélem simán kicserélik egy másik billentyűzetre, mivel még a 3 napon belül vagyok.
-
gghrtz
őstag
Nekem jó lenne az FHD, mert állítva nem túl szépek így a weboldalak.
Amúgy ja, drága mint a szemét, bár a HP-hoz is lennie kell dokkolónak. De nem látok rá sok esélyt, hogy lesz magyar kiosztás...
Egyébként a Z3795 passmark szerint pont 2x annyira erős, mint a z3740, es a 4GB memória se gyenge. Ez már kb hozzá a régi c2d e7300 | 4GB RAM | 9600GT -s gépem szintjét. -
szodia
csendes tag
Nekem is fekete. Kerestem neten én is mindenféle fórumokban, tesztekben, de nem igazán találtam, állandóan levállós billentyűzetre utalást. Ezek szerint sikerült kifognom egy ritkaságot, de hát nem csak én találtam ilyen ritka fehér hollót.
gghrtz: Köszönöm a grafikus driveres tippet. Ott elkerülte a figyelmemet az energiatakarékos mód kikapcsolása. Most éppen töltőn van a cucc, meg hát melózni is kell. Ha feltöltődött remélem kiderül, hogy tényleg csak emiatt volt a villódzás.
-
gghrtz
őstag
Amúgy én egy Lenovo Thinkpad 10-et probalnek ki. Z3795, 4GB RAM, 128GB eMMC.
Vagy ott van még a HP csodája, aminek nem tudom a típusszámát, de abban is Z3795, 4GB RAM, 64GB eMMC, csak mérsékeltebb áron, mint a Lenovo.
Komolyan elgondolkodtam, hogy eladom a T100-at, meg az asztali gépem, és veszek egy ilyet, de aztán inkább meggondoltam magam, mert így legaláb 2 gép van, és ha az egyik elhalálozik, ott a másik. -
szodia
csendes tag
Valószínűleg nekem is az lesz a vége, hogy visszaviszem
Kösz a fórum tippeket, hátha még ők is mondanak valami okosságot.
Akkor ezek szerint a töltővel is lehetnek komoly problémák.
Nekem ezzel pont nem volt gondom, legalább ezzel nem. Tényleg érezni, hogy a helyére ugrik és bármerre mozgatom nem szakad meg a töltés.
A villódzás miatt a Vezérlőpulton belül a Hardver beállításainál az Energiagazdálkodási lehetőségek pont alatt a Kiegyensúlyozott séma beállítását módosítottam. A Speciális beállításoknál, a Képernyő kinyíló menünél a Monitor fényerejét levettem (aksi/hálózat) 20%/20%-ra, a halványított képernyő fényereje 50%/50% (bár ezt nem tudom, hogy igazából mire kéne beállítani, ennyi volt eredetileg is, de nem vettem észre különbséget akkor sem ha 20%/20%-ra állítottam). Az adaptív fényerő engedélyezését pedig kikapcsoltam. Továbbá a tálcán lévő narancssárga ikonú Acer Quick Access alkalmazásban is kikapcsoltam az adaptív fényerő használatát és a LumiFlex sincs itt bekapcsolva. Én más beállítást nem tudok ebben a témában, de nem vagyok egy nagy win8 guru.
Sajnos tegnap este míg azt a nem igazán nagy terjedelmű hozzászólásom írtam 3X vált le a billentyűzet és biztosan jól dokkoltattam minden alkalommal
Sok sikert a cseréhez!
-
tomboy0013
veterán
1.: A tápcsatlakozó kábelt ha bepattintom a helyére akkor nincs gond a töltéssel és nem is esik ki könnyen. Egy picit lötyög benne de problémát nem okoz nálam. Kicsit erősebben nyomd be, be kell annak pattannia.
2. Minden ragasztást el lehet róla távolítani, én azzal kezdtemA tablet hátulján a jobb alsó sarokban is volt 1, én azt is leszedtem.
-
-
tomboy0013
veterán
Üzemidővel kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy durván 1 napot bír ki nekem. Tegnap reggel 7 körül szedtem le a töltőről és nagyjából 6 órát hasznltam netezésre, videónézésre youtube-ról, illetve alkalmazásokat tötöttem le az áruházból egyébként aktív folyton a wifi és a kijelző fényereje 50%-tól sosem volt többre véve. Most van 11%-on az aksi. Éjszaka 5%-ot merült 8 óra alatt miközben aludtam. Egyébként nekem most a laptopom kijelzője is megadta magát úgyhogy elsődleges eszköznek használok az Acert, lehetséges, hogy picit több volt az aktív használat, nagyon pontos méréseket nem csináltam.
Kártyát nem vettem bele, külső winchestert tervezek.Bár vaterán láttam 2500 forintért 64 gigás Kingston meg Samsung kártyát ami vagy működik vagy nem, lehet poénból rendelek egyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest