Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Egon
nagyúr
A billentyűzetes hiba nekem is előjött már egyszer, de akkor érezhetően nem sikerült normálisan csatlakoztatnom a tabot a dokkolóhoz (mivel az erős mágnes túl hamar berántotta a tabot, elsőre a két fül közül csak az egyik ugrott be a helyére - csak félig csatlakoztattam le, úgy raktam a helyére, gondolom ezért nem érzékelte a dokkolót).
A második jelenség nekem is gyakran előjön sajnos...Még nem jutottam el odáig, hogy ezzel foglalkozzak, de elég zavaró. Szerintem biztosan le lehet lőni valahogy ezt a "fícsört". Pontosan mit és hol állítottál ezzel kapcsolatban? Esetleg kérdezz rá ebben a topicban a megoldásra, vagy a T100-as topicjában, azok jobban pörögnek.
Sajnos én ma kénytelen leszek visszavinni a cuccot garanciában: mintha nem kompatibilis töltőt adtak volna hozzá (csak a tab belsejében van valami elgányolva): a töltőt tövig benyomva sem kattan be a helyére, tök laza benne, egy icipicit megmozdítva is megszakad a töltés...
Remélem cserélik.
-
tomboy0013
veterán
A garanciakiterjesztésre tudok egy jobb dolgot. Én is gondolkodtam, hogy kiterjesztem 2 évesre de van egy olyan lehetőség is, hogy bizonyos lakásbiztosításkban van garanciakiterjesztés biztosítás is épp az olyan gépekre amiknél már lejárt a garancia viszont még nem múlt el a gép 5 éves. Garanciális hibák szervízköltségeit fizeti éves 4-5 ezer forint a biztosítási költség nem pedig 15-20 ezer mint a boltokban a kiterjesztett garancia. Ez onnan tudom, hogy foglalkozásom kiterjed ilyen jellegű dolgokra is és én is ezt fogom választani ha lejár az 1 év. Ez csak egy tipp.
Egyébként ahogy használom egyre jobban szeretem ezt a kis gépet. Megérte a pénzét. Nemsokára 1-2 játékot is leteszteleek majd rajta ha lesz több időm. -
tomboy0013
veterán
4-6 órás dokumentum szerkesztgetésről nagyon nem tudok nyilatkozni mert annyit nem szoktam vele dolgozni, maximum 2-3 órát. Ha munkahelyen használod akkor inkább kösd rá monitorra vagy laptopot vegyél. Én azért választottam a táblagépet mert folyton ügyfelekhez járok ki és sokkal jobb egy könnyű kis gépet magammal vinni és azon prezentálni mint egy laptopon.
Memóriakártya 64 gigás megy bele maximum.
Üzemidőről most már tudok konkrétumot is írni. Tegnap este szalonnasütés közben végig erről ment a zeneWifin keresztül hallgattunk Soundclud-ról egy 5 óra 16 perces mixet közben végig közepes fényerőn világított a tablet és még maradt benne 15%, de még előtte is böngészgettem meg youtube videót nézegettem kb fél óráig.
A többit nagyjából megválaszolták az előtem szólók. Ha érdekel még bármi a Switch 10-el kapcsolatban nyugodtan írhatsz privátban is. -
Egon
nagyúr
Üdv a fórumon!
Lássuk sorban a kérdéseidet:
1. Egy ilyen tablet leginkább átlagos igényeket képes kielégíteni. Többszáz oldalas Word doksik párhuzamos szerkesztése már meghaladhatja az eszköz lehetőségeit (főleg memória és háttértár oldalon - pláne ha mondjuk többmegás beszúrt képekkel vannak teletűzdelve a fájlok, vagy más miatt esznek sok ramot).
Elképzelhető, hogy elbírna velük, de garancia nincs rá.
2. Mint minden 2 in 1 eszköz, egy 10 colos win-es tablet is a kompromisszumokról szól: a célhardverek mindig jobbak. Sok újságíró dolgozik napi 8-10 órát 12 colos laptopon: szerintem kb. ez az a méret, amin még lehet tartalom létrehozásáról beszélni (ergo 11.6 colos tablet még jó lehet). Amennyiben fix helyen, íróasztal mellett kellene egész munkanapokat dolgoznom egy ilyen cuccal, tutira kikötném monitorra, illetve raknék rá normális beviteli perifériákat. De ez erősen szubjektív.
3. A mikroUSB tutira 2.0-s az Aceren (nem nagyon láttam még 3.0-s mikroUSB-t). A hírek egy része a dokkolón levő, teljes méretű USB csatiról feltételezte, hogy 3.0-s, de sajnos tévedtek akik ezt írták.
4. Ezeket az eszközöket nem 3 évre tervezik, hanem nagyonmax. 1-2 évre (ahogy a garancia időtartama is mutatja). Welcome to the fogyasztói társadalom. Evvan.
5. A fentiek alapján, én is inkább a laptop vételét fontolgatnám a helyedben: az írásodból nem derült ki, hogy miért lenne fontos számodra a tablet (mobilitás, üzemidő, érintőképernyő?)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest