- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Ezekkel az a bajom, hogy csak fullhd felbontásban léteznek, az meg nekem nem kell 10 colra...
Ezen túlmenően, a HP jó árban van, de nincs hozzá klavi, a Lenovo meg eszetlenül drága...Nem kétszer annyiba fáj, mint az Acer (amit persze kedvezményes áron meg tudtam venni), hanem majdnem háromszor annyiba...
-
Egon
nagyúr
Nem csak nekem tűnt fel, más is írta már.
Nekem sem szokott megszakadni: mint mondottam, mindössze egyszer jelentkezett, amikor is kifejezetten rosszul sikerült felraknom - se előtte, se utána nem volt ilyen, pedig 1-1 fórumbejegyzésnél hosszabb szövegeket is pötyögtem már be vele. Abszolút egyedi hibának tűnik, ahogy az én töltőgondom is (ami csak nálam jelentkezett, senki mástól nem olvastam ilyet).Apropó, töltő! Acer Switch 10 tulajok! Nektek milyen színű a töltő? Én fehéret kaptam, a tesztképeken csak fekete töltőt láttam...
-
rudi
nagyúr
Minél kiforrottabb egy piaci szegmens, annál kisebbek a különbségek azonos árkategóriában. Egy 100 000 forintos Acer, Asus, Toshiba, Lenovo, HP, Dell vagy akármilyen noti kb. egyforma lesz. A tabletek (különösen a windowsosok) ágazata még fiatal, itt nagyobbak még az eltérések, még nem alakult ki a tuti recept, nem osztották szét a piacot, így mindenki kicsit mással próbálkozik. Nagyon jól látszott ez a mostani 10"-os meg a múltkori 8"-os Windows tablet cikken, de még az elit 10"-os ARM tablet cikken is.
-
rudi
nagyúr
Ma már annyira minden márka bérgyárttat, és a világ minden termékénél (autó, elektronika, bármi) annyira kiélezett a konkurenciaharc, hogy hogy szinte semmi értelme márkákban gondolkodni, többet árt magának ezzel a vásárló, mint amennyit használ. Modelleket kell kiválasztani tesztek alapján, aztán megnézni a tulajdonosi véleményeket (lehetőleg nem magyart, mert itt sokan esnek az önigazolás hibájába és nem hajlandóak beismerni, ha éppen rosszul választottak, hanem végletekig bizonyítani akarják, hogy a tökéletes döntést hozták meg, amit azóta és kb. örökké érvényes lesz, a körülmények változásától függetlenül).
-
sys25
aktív tag
Az én kis álomvilágomban valami hasonló táblát képzeltem el,de normális áron!
150k még beleférne kiegészítők nélkül,de 250k+...
A 400k meg egyenesen viccfaktor!Azért a pénzért igen komoly 13,3-as ultrabookot lehet venni,igaz az nem ennyire kompakt és nem érintős,de ennyi pénzért dugják fel oda az ilyen táblákat ahova gondolom! -
wolruf
őstag
Ez számomra is meglepő. Bár az én 500-as HDD-s verziómban az is plusz, hogy a hálózati töltője sokkal erősebb, mint a sima. Az enyém kb. 3 óra alatt feltölt (ha nem használom közben a gépet).
Viszont az 500 GB plusz, nekem nagyon jól jönKár, hogy maga a billentyűzet picit billeg kinyitva, mintha csak 3 lábon támaszkodna (azt hiszem, a sima verzióé nem ilyen instabil).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest