- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Random csinálja, utánanéztem és találtam külfldi oldalakon embereket akiknek a Surface csinálja ugyenezt. Iszonyatosan bosszantó tud lenni. Egy újrahúzást megérhet.
A billentyűzettel kapcsolatban pedig azt tudom javasolni, hogy a gépházban a bejelentkezési lehetőségek közül válassz pin kódos vagy képes bejelentkezési módszert. Én egyébként nem találkoztam ilyennel még sosem. Olvastam régebben, hogy vannak dokkolóhibás példányok, amelyeknél le kell szedni a billetyűzetet majd újra csatlakoztatni ha hiba van és utána már működik. Lehet belefutottál egy ilyenbe :/
-
tomboy0013
veterán
Szerintem is a legvállalhatóbb a kategóriában. Igaz nincs hátlapi kamera, de szerintem amilyen minőséget a tabletes kamerák nyújtanak sok értelmét nem is látom. Az akku idővel nekem nincsenek gondjaim. 5-6 órát simán elnetezgetek vele bár valóban elmarad a T100-astól. Mondjuk nekem annál több lett volna a kompromisszum mint ennél. Az anyagminősége a Switchnek azért jobb, továbbá a kijelző is szebb képet ad, hiába ugyanannyi a felbontás. A koszt se szedi olyan brutálisan mint a T100-as.
Egy kérdést mondjuk megválaszolhatnál nekem ha te is ilyet használsz, mert sehol nem találok rá megoldást meg választ. A narrátor mi a franctól kapcsol be folyton? Le is van pedig kapcsolva a vezérlőpultba is meg a gépházba is és bizonyos időközönként bekapcsol és a hangerőgombbal halkítás helyett lövöm a screenshotokat
Baromi bosszantó, ráadásul csak ki-be kapcsolásra javul meg.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Silenzio #140 üzenetére
Az első széria volt Z3745-el szerelve, a mostaniakban már a Z3735F van. Hogy lehet-e még a régit kapni azt passzolom, bár szerintem az Extreme digitalban még az van. Én ott vettem a sajátom. Az első generáció felbontása 1366x768, gyanítom ez a másodikra sem változott, bár ha az Acer azt írja akkor talán mégis
Ebben nem vagyok biztos.
-
tomboy0013
veterán
Segítsen már nekem valaki. Hol lehet azt beállítani, hogy kikapcsolja a tablet a kijelzőt de például a net kapcsolat nem szakad meg, eddig akármit állítottam, ha a kijelzőt lekapcsolom lerakja alvó állapotban és megszakad a letöltés, ha zenét játszok le netről az is. Egyszerűen nem tudok torrentről egy filmet sem lehúzni így
Jah meg a visszább említett narrátoros problémában is segíthetne valaki, eddig sehol nem kaptam választ rá akárhova írtam. Mi a franctól kapcsol be az a szerencsétlen narrátor????
-
tomboy0013
veterán
Van egy dolog ami iszonyatosan idegesít és nem találok rá megoldást. Már Írtam a Win8-as topikba is de senki nem válaszolt. A narrátor. Valamiért a hangerő fel gombra előjön és ilyenkor a win gomb sem reagál. A hangerő le gomb pedig screenshot-ot csinál. Csak a gép ki-be kapcsolásával lehet orvosolni átmenetileg, aztán ha épp úgy gondolja akkor megint az jön elő a hangerő fel gombra. Borzasztó idegesítő és hiába kapcsolom ki a vezérlőpultba meg a gépházba, szarik rá a gép. Sehol nem találok épkézláb megoldást a dologra.
-
-
tomboy0013
veterán
1.: A tápcsatlakozó kábelt ha bepattintom a helyére akkor nincs gond a töltéssel és nem is esik ki könnyen. Egy picit lötyög benne de problémát nem okoz nálam. Kicsit erősebben nyomd be, be kell annak pattannia.
2. Minden ragasztást el lehet róla távolítani, én azzal kezdtemA tablet hátulján a jobb alsó sarokban is volt 1, én azt is leszedtem.
-
tomboy0013
veterán
A garanciakiterjesztésre tudok egy jobb dolgot. Én is gondolkodtam, hogy kiterjesztem 2 évesre de van egy olyan lehetőség is, hogy bizonyos lakásbiztosításkban van garanciakiterjesztés biztosítás is épp az olyan gépekre amiknél már lejárt a garancia viszont még nem múlt el a gép 5 éves. Garanciális hibák szervízköltségeit fizeti éves 4-5 ezer forint a biztosítási költség nem pedig 15-20 ezer mint a boltokban a kiterjesztett garancia. Ez onnan tudom, hogy foglalkozásom kiterjed ilyen jellegű dolgokra is és én is ezt fogom választani ha lejár az 1 év. Ez csak egy tipp.
Egyébként ahogy használom egyre jobban szeretem ezt a kis gépet. Megérte a pénzét. Nemsokára 1-2 játékot is leteszteleek majd rajta ha lesz több időm. -
tomboy0013
veterán
4-6 órás dokumentum szerkesztgetésről nagyon nem tudok nyilatkozni mert annyit nem szoktam vele dolgozni, maximum 2-3 órát. Ha munkahelyen használod akkor inkább kösd rá monitorra vagy laptopot vegyél. Én azért választottam a táblagépet mert folyton ügyfelekhez járok ki és sokkal jobb egy könnyű kis gépet magammal vinni és azon prezentálni mint egy laptopon.
Memóriakártya 64 gigás megy bele maximum.
Üzemidőről most már tudok konkrétumot is írni. Tegnap este szalonnasütés közben végig erről ment a zeneWifin keresztül hallgattunk Soundclud-ról egy 5 óra 16 perces mixet közben végig közepes fényerőn világított a tablet és még maradt benne 15%, de még előtte is böngészgettem meg youtube videót nézegettem kb fél óráig.
A többit nagyjából megválaszolták az előtem szólók. Ha érdekel még bármi a Switch 10-el kapcsolatban nyugodtan írhatsz privátban is. -
-
tomboy0013
veterán
Üzemidővel kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy durván 1 napot bír ki nekem. Tegnap reggel 7 körül szedtem le a töltőről és nagyjából 6 órát hasznltam netezésre, videónézésre youtube-ról, illetve alkalmazásokat tötöttem le az áruházból egyébként aktív folyton a wifi és a kijelző fényereje 50%-tól sosem volt többre véve. Most van 11%-on az aksi. Éjszaka 5%-ot merült 8 óra alatt miközben aludtam. Egyébként nekem most a laptopom kijelzője is megadta magát úgyhogy elsődleges eszköznek használok az Acert, lehetséges, hogy picit több volt az aktív használat, nagyon pontos méréseket nem csináltam.
Kártyát nem vettem bele, külső winchestert tervezek.Bár vaterán láttam 2500 forintért 64 gigás Kingston meg Samsung kártyát ami vagy működik vagy nem, lehet poénból rendelek egyet -
tomboy0013
veterán
Egy dolgot javítok: Az érintős Win logó működésére rájöttem. Rá kell rakni az ujjat az érintőgombra, rajtatartani fél-1 másodpercig és mikor felengedjük akkor rezeg is és teszi a dolgát. Eddig sokszor épphogy hozzáértem azért nem funkcionált
-
tomboy0013
veterán
Sikerült beruházni egy Acer Switch 10-re a tegnapi napon. Az Edigitalnal cetelem kártyával 94 000 Ft-ért vettem egy 64 gigás változatot úgyhogy nem jártam rosszul. 1-2 tapasztalatot leírok azok számára akik gondolkodnak egy ilyen gép vásárlásán. Kezdjük azzal ami nem tetszik. Kicsit recseg a tablet dokkolója ha felhajtom a tabletet vagy mozgatom egy kicsit, továbbá a tablet hátlapjának az alja illetve a hangszóró környékén. Nem kell megijedni azért nem vészes a dolog, de éjszaka ha csendben vagyok akkor egy picit hallani. Van még 1 dolog, a windows gomb. Nem értem a működését, ha úgy van kedve mindig reagál az érintésre és rezeg is közbe a tablet, de van mikor az Istennek se akar működni, vagy működik de nem rezeg. Ezeken felül viszont csak jókat tudok róla mondani. A kijelző szerintem nagyon szép, bár közelebbről nézve picit pixeles. Az Asus T100-as kijelzőjétől szerintem sokkal szebb a képe. Az egész megjelenése a tabletnek szerintem minőséget tükröz, többen is megjegyezték az irodámban, hogy mennyire szép kis gépezet. A másik dolog pedig a dokkoló. Nagyon szuper a mágneses csatlakozás és a gombok is abszolút rendben vannak, számomra tökéletes a nyomáspontjuk és jó rajtuk gépelni(ezt a kis irományt is azon csináltam). A wifi is egy óriási meglepetés volt számomra, ugyanis olyan hálózatokat is tudok vele fogni amit sem a laptopom sem az iPad-em nem is látott. Még az is szimpatikus volt számomra, hogy hiába fogdosom zsíros kézzel közel sem látszik annyira retkesnek mint egy T100-as illetve nem olyan csúszós az anyaga mint az előbb említett tabletnek. Jó ötlet volt az alu hátlap, viszont úgy veszem észre hogy letöltésnél egy picit melegedik a jobb oldala hátul a tabletnek. Összességében elégedett vagyok a gépezettel, tudom mindenkinek ajánlani aki Win-es tabletre vágyik, a jelen felállásba én biztosan nem vettem volna meg másik modellt ebben az árkategóriában.Üzemidőben lehet nem olyan jó mint a T100-as de minden másban veri azt.
-
tomboy0013
veterán
Készenléti ideje mennyi ezeknek a gépeknek egyébként azt tudja valaki? Kiváltképp az Aceré érdekelne.
-
tomboy0013
veterán
Egy kérdésem lenne: Ezekben a táblákban a laptopokhoz hasonló akkumulátor van vagy inkább a mobilokéhoz hasonlít? Csak azért kérdezem mert egy laptop akkut ha kímélek is ki lehet végezni 1 év alatt, a mobilnál 2-3 évet is simán kihúz ha nem kímélem is. Az Acernek ugye nem bírja olyan sokáig az aksija és kíváncsi vagyok 1 év után drasztikusan rövidülne-e az aksi használati ideje, mert 2 évig jó lenne ha tudnám azért használni nem akarom 1 év után eldobni.
-
tomboy0013
veterán
Nekem 3 T100-as volt a kezemben eddig 3 különböző üzletben és 2 Acer. Mind 3 T100-as háza recsegett ropogott és olyan bóvli hatása volt hogy rossz volt hozzáérni, ellentétben az Acerek meg se nyikkantak és kézbe venni is jobb érzés volt úgyhogy én egyet értek a cikkíróval, te lehet kifogtál valami jobb darabot de én inkább az Acerre teszem a voksom remélem nem lövök mellé vele, de ez majd úgy is kiderül.
-
-
tomboy0013
veterán
Azt tudja-e valaki, hogyha veszek hozzá egy jobb minőségű Stylus-t azt tudom-e az Acernél használni úgy mint mondjuk a Surface Pro esetén?(Nem a nagy gumóvégű stylus-ra gondolok, hanem a vékony végűre ami olyan mint egy normál toll) Ha igen akkor tudtok-e ajánlani valami jófélét? Bocs ha hülyeségeket kérdezek de abszolút nem értek ezekhez, csak videón láttam a Surface Pro 3-nál és tudnám hasznosítani ezt a dolgot a munkám során
-
tomboy0013
veterán
Ezt a tesztet az Isten küldte most. Épp ma gondolkodtam el komolyabban, hogy lehet beruházok az Acer Switch 10-be. Eddig a Lenovoval szemezgettem, de valahogy jobbnak tűnik az Acer. A T100-at is néztem, de annyira gagyi anyagokból van összerakva, hogy rosszul érezném magam, ha azt kéne használni
Mellette szól az üzemidő, de azzal majdcsak megbékélek, hogy nem bírja olyan sokáig az Acer. Kíváncsi lennék, hogy a CoD MW2 mennyire hasítana rajta, mert azzal szoktam néha elütni unalmas perceimet, hogy neten nyomom egy kicsit multiba. Mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy a jelenlegi DV5-ös HP-m durvább teljesítményű lenne amin szoktam a CoD-al játszani
Egyébként fura volt először nekem is a Acer külseje, de egyre jobban tetszik, és a dokkolója is mellette szól. A képernyője nagyon tetszett mikor megnéztem élőbe, sokkal szebbnek tűnt mint a T100-as kijelzője. Ezután a cikk után már elég valószínű, hogy az Acer-re esik a választásom, pedig a hideg rázott eddig az Acer márkanévtől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Napirajz könyv
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest