Hirdetés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
tokyo2
tag
Jó a link
Error (404)....
Szerintem ennyire ne vaduljatok... izlések és pofonok... volt egy pár xiaomim samsungom kínaim és a többi...
Summa summárum hasonló használó vagyok évek óta telefon témában, hasonló appokkal.
Nekem határozott véleményem, hogy az átlag telóknál semmivel se rosszabb az akkuidő söt inkább jobb, így lassan egy honap alatt ezt tutti állíthatom...
Persze vannak jobb akksi idővel telok... szarabb szofterrel és még szarabb hardverrel ennyi pénzért!!!Ja és Peace srácok, ez csak egy teló nem egy csaj
Én Mi 3 kaliberü telonak tartom illetve S4-el egyenrangunak...mindkettőnek ilyen kb az üzemideje...és a tudása!
ui: Nézzetek bel pl. az Umi Zero topikba és utána gondolkodjunk el, hogy hol a helye ennek az akksi mizériának
vagy még másik 100 kínais topikba
-
blueMerle
veterán
Nem vettél Te semmit, aztán ki néz kit hülyének
Mit tapasztaltál? 1 nap alatt? Aztán visszaküldöd mert bevilágít és gyorsan merül? Normális ember ilyenkor cserét kér. Andersen rokona vagy?Az akkus dologra meg tessék:
http://blog.gsmarena.com/meizu-mx-3-battery-life-test/
Web browsing: Meizu MX3 7:09
Na, matekozzunk egy kicsit?
S4, Z1, Nč mind bőőőven alatta teljesít de hát ugye ez sem valós
-
blueMerle
veterán
4 óra 16 perc. Full fényerőn.
Én értem hogy berágtál a telefonra, a Mallra, az egész világra de nem tudom mit akasz itt bizonyítani
Ez egy kibaszottul fullos telefon amit jelenleg apróért lehet megvenni. Ennyiért nincs semmi hasonló, még Kínából sem ami megközelítené. Persze, Te használtat kaptál, gyorsanmerülőset meg hibásat meg bevilágítósat, ésatöbbi
Mint írtuk, elég valószinü hogy egy hibásat kaptál, de nekem egész más elméletem van a telefonvásárlásoddal kapcsolatban
-
tokyo2
tag
Korrekt vélemény!
Az akkuról annyit, hogy a meizu fórumon is olvastam, hogy az elején sokan panaszkodtak...De.. és ez a lényeg állítólag pár le-fel töltés után javult a helyzet.
Nem tudom bebeszélem magamnak vagy nem, de az elmúlt időben nálam is jobbnak tűnik a napvégi %.
De az is lehet, hogy kevesebbet nyegtetem már.
Szóval az 1 napot lazán bírja... másik telókkal is így volt éles használatban.
Én attól nem lennék boldogabb, ha csak minden másnap kellene töltenem....
Még a végén eltéveszteném, hogy melyik a másnap -
blueMerle
veterán
Fingod sincs a dolgokról.
A Telekom egy gigapartner bármely mobilgyártónak, akik még a gyárban, előre specifikált kritériumok alapján gyártanak a Telkomnak.
A TCCM egy kis forgalmazó aki eldöntötte hogy forgalmazza a Meizu, de a Meizu nem gyárt külön az Európai picara, a TCCM-nek lokalizált verziót ezért kell a forgalmazónak kivenni és lokalizálni, nem a webshopnak. Erre a Mallnál se ember se kapacitás nincs. Tudom, mert dolgoztam velük együtt. A Mall-al, igen. Ráadásul évekig foglalkozott a cégem kínai telók behozatalával, a STAR certified partnerei voltunk, pontosan ezért tudom hogy tömény bullshit amit írsz, teljesen mindegy hol dolgoztál (ha pedig ott így mentek a dolgok, szép kis hely lehetett)
-
blueMerle
veterán
Ember ne írj már ekkora butaságot.
Nem a Mall vette ki, hanem a TCCM, az Európai forgalmazó, a lokalizáció miatt (máshogy hogy az úristenbe tennék rá?). A készülékek vadonatújak.
Egyébként ha tudni szeretnéd ezek a Cseh O2 raktáron maradt példányai amit nem adtak el.
Persze, vegyél amit akarsz, nekem mindegy
-
blueMerle
veterán
Természeteen "bontott" mivel a TCCM Európában rakta rá a lokalizációt
Ez így van kb. többszáz más készüléknél is, a legnagyobb gyártóknál is. Nade ettől még vadonatúj, fóliás készüléket kaptam, kábellel (töltőt néhány nagy gyártó sem mellékel).
Ezért lemondani egy ilyen ajánlatot, nagy butaság volt
Egy töltő (ha nincs otthon ) 2 dollár az Alin...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Felbukkantak a Meizu következő csúcsmodelljének első látványtervei.
- Milyen autót vegyek?
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nyaralás topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- RAM topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest