- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Természetesen csak feltételezve írtam, általánosan, nem a magam nevében, hanem az átlag vásárló szemszögéből. Higgyétek el, ez manapság No. 1 szempont hogy milyen a külseje. A tudás másodlagos az átlagembernek, és itt most ne magunkból, Mobilarénásokból induljunk ki, akik általában pro-userek. Kizárt hogy rendelnék ilyen mert az átlag user azonnal csóválná a fejét hogy ááá ez replika, hiába mondanám hogydenem ez minöségi cucc. A pro-userek pedig a vásárlóim legfeljebb 3-4 százalékát teszik ki, és azok se járnak be minden héten.
Én pedig jelenleg egy 6310i-vel futkosok a mindennapokban, ill van egy Spica, de az csak inkább otthon pihen, szóval nekem a stílus és mások véleménye aztán...
sheratan: így van, ott egészen mások a szempontok
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest