- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Természetesen csak feltételezve írtam, általánosan, nem a magam nevében, hanem az átlag vásárló szemszögéből. Higgyétek el, ez manapság No. 1 szempont hogy milyen a külseje. A tudás másodlagos az átlagembernek, és itt most ne magunkból, Mobilarénásokból induljunk ki, akik általában pro-userek. Kizárt hogy rendelnék ilyen mert az átlag user azonnal csóválná a fejét hogy ááá ez replika, hiába mondanám hogydenem ez minöségi cucc. A pro-userek pedig a vásárlóim legfeljebb 3-4 százalékát teszik ki, és azok se járnak be minden héten.
Én pedig jelenleg egy 6310i-vel futkosok a mindennapokban, ill van egy Spica, de az csak inkább otthon pihen, szóval nekem a stílus és mások véleménye aztán...
sheratan: így van, ott egészen mások a szempontok
-
blueMerle
veterán
Azért nehogymár egy Spica vagy Milestone is ugyanúgy hasonlítson az iPhone-ra mint ez. Igen azokon is van egy batár kijelző, és gombok de egészen más. Aki azt mondja hogy ez nem hasonlít _nagyon_ az iPhone-ra az saját magát teszi nevetségessé vagy egyszerüen elvakult.
És ezzel semmi baj nem lenne az égvilágon, csakhogy én azért nem veszek iPhonet /volt 3 hónapig köszi elég is/ mert nem akarok olyat vagy mert nem tetszik. Nem akarom hogy amit helyette veszek az hasonlítson rá, hogy egy avatatlan szem összekeverje. Ezért veszek mást. Na ezt kellene végre valahára felfognia a Meizunak. Amit csinálnak az jó, de könyörgöm: próbáljanak valamit hw design terén is alkotni, ha már sw terén ilyen jók. Uff, szóltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PlayStation 5
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft