Hirdetés
- Megszórta One UI 7-tel a Samsung az A-szériát
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
valakky
aktív tag
van valakinek ötlete hogyan lehet rábírni egy ilyen kotvadék telefont, hogy működjön a hotspot? mert alapból sosnincs dns, azt legalább egy otthonra beállított vpn-el meg tudom oldani, de kb. minden 2-3x-i kapcsolódás után nyíltra meg vissza kell rakni, meg állogatni a nevet, hogy egyáltalán net legyen, dns nélkül. úgy hogy utána megint 2-3 csatlakozás után megint ne adjon semmilyen netet...
gyakorlatilag az összes neten fellelhető praktikát kipróbáltam, 3 kipróbált m6 note-ból 2-nek is ez a problémája. 1-nek nem, de azon nem a legfrissebb van. viszont annak meg a kamerája ótvar. homályos, és tök más a látószöge mint a másik kettőnek. -
valakky
aktív tag
van arra mód, hogy fiókot töröljek vagy telefont állítsak vissza alaphelyzetbe beállításokból?
nem akarok még egy hard resetet megpróbálni, ki tudja kijön-e belőle még egyszer a teló, viszont semmilyen fiók törlés, telefon visszaállítás opciót nem találtam menüben.
adtam hozzá még egy fiókot, hátha úgy tudok törölni, de nem látok így se opciót rá... -
valakky
aktív tag
ha esetleg valakinek szintén brick gyanús a telója hardver reset után, de PC érzékeli qusb_bulk néven, nekem ez megoldotta:
1) Charge (even if the LED is not lit, it is charged (as heated charger and the phone itself)
2) Press the Power button for 5 seconds.
3) Without releasing the button to connect to the PC port USB
4) Hold Power button for a few seconds.
5) After that, my phone has started without problems. -
valakky
aktív tag
próbáltam hardver resetet, de brick lett a telefon. lehet, rosszul is nyomogattam.
semmi menu nem jött be, csak nem lehet bekapcsolni.
qusb_bulk néven, ha rádugom, látja a laptop.
lehet ezzel még valamit kezdeni? -
valakky
aktív tag
Másnál is volt olyan, hogy sd kártya mellett naponta/kétnaponta nem látja a sim-et, csak az újraindítas segít? De sd kártya nélkül no problem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest