- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
benzol
aktív tag
A force close nálam is bejátszott a nyelv visszaállításánál, de van rá egy egyszerű megoldás. Egy "parancsikon" gyártó app kell hozzá pl ez.
Ezzel közvetlen elérést gyárthatsz a nyelvválasztó menübe, ami már nem fog lefagyni.
Ha nem megy szólj és holnap este leírom lépésről lépésre, mivel egy hete passzoltam a gyereknek a telefont így már nincs a kezem ügyében, és fejből nem vágom...
-
misterazeko
tag
-
aprokaroka87
nagyúr
Ha egyre,gondolunk akkor csak egy példa.
Én ezt a programot használom sima m6-on sokmindenre.
Be kell állitani pár dolgot, majd van egy olyan rész hogy Battery mgr, ha oda rányomsz, szintén pár dolgot be kell állitani, majd a bal alsó sarokban lesz egy olyan rész hogy használat.
Nekem ott a standard Android dolgot mutatja.Egy probát megér, hátha M6-Note-on is ugyanazon elven működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest