- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
benzol
aktív tag
válasz
Atomcsirke #2283 üzenetére
Először be kell jelentkezni a gyerekével és utána lehet belőle kijelentkezni. (Gondolom csináltatok egy gyári visszaállítást de előtte nem jelentkeztetek ki a Flyme-ből...
)
Hasonlóan jártunk mi is....
Nekem meg a gyereknél van a telóm és egyszer csak teljesen lefagyott majd visszaállította az alkalmazásokat gyári állapotra
más is járt már így. ?
-
mobilizmo
addikt
válasz
Atomcsirke #2283 üzenetére
Szerintem most hogy hozzáadtál még egyet, talán már tudod törölni a gyerekét (ugyanott).
-
benzol
aktív tag
válasz
Atomcsirke #2247 üzenetére
Tegyél rá egy új edzett üveget.
Megnézném hogy utána működik-e...
-
Joker88
őstag
válasz
Atomcsirke #2102 üzenetére
ismerősnek ezt vettük meg :
[link]Tegnap rakatta be egy mobiltelefonos boltban, eddig működik..
Ha esetleg veszel , olyat vegyél amihez adnak felszerelést is (kis csavarozó,kippatintó műanyag,stb.. ) mert sok bossúságtól kímélheted meg magadat..
-
Joeker67
aktív tag
válasz
Atomcsirke #1980 üzenetére
Én elég sok cuccot veszek az Aliról (drón alkatrész, vitorlás cuccok, felszerelések) és ezidáig nem volt velük gondom. Saját fizetési biztosításuk van, ami működik is, legalább is nálam, mikor 2 rossz motort küldtek az egyik drónhoz, video alapján visszakaptam a pénzt! Ehhez tartozik, hogy mindenről kicsomagolós videót kell csinálni, de szerintem ez minden kínai csomagnál alap, mert legtöbbször kérik!
-
Melack
veterán
válasz
Atomcsirke #1977 üzenetére
Én 3 éve Alin vásárolok, semmi extra nincs benne. Van saját fizetési rendszerük és ennyi. Én az áfa miatt nem vennék egyedül kintről telefont.
-
Joker88
őstag
válasz
Atomcsirke #1954 üzenetére
nekem is kezd eléggé kopni.
egy ilyen Nillkin flip-tokban hordom,mivel nem találtam rá normális fóliát a 2,5D üveg miatt...így néz ki kb fél év használat után // 2017.06.10.-én lett vásárolva //
-
válasz
Atomcsirke #1954 üzenetére
Ez eléggé szomorú...
-
Joeker67
aktív tag
válasz
Atomcsirke #1950 üzenetére
Itt találsz, nem is annyira drága!
Itt meg a video hozzá!
A festékkopást a fórum elején a kék színű készülékeknél írták. Nekem is kék van, de tokban nem kopik!
-
válasz
Atomcsirke #1950 üzenetére
Véletlenül nem a kék fajtát vettétek? Arra panaszkodtak többen, hogy kopik. Nálam az alap fekete van, de már az elejétől kezdve szilikon tok védi. Semmi kopás rajt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest