- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
manchester85 #226 üzenetére
Az elozo szolgaltato engem az olcso iPhone5-tel fogtak meg, illetve a nagyon jo ajanlatukkal..
4000 mins, 4000 text, unlimited data. Arrol nem szolt meg az aprobetus resz sem, hogy sz.pni fogsz a network-kel 2evig te kis g.ciNalam szinten nem volt 4G..
Aztan a mostani szolgaltatonal hasonlo havidijat fizetek, ott igaz csak 7GB-m van (ami sajnos keves, tudom nevetsegesen hagzik de ez az igazsag).
-
erdoke
titán
válasz
manchester85 #222 üzenetére
Almát nem hasonlítottam körtéhez, ez a borzasztóan rossz gondolkodás? 2 évvel ezelőttig itthon is működött, 64 GB-os i5-öt 7e befizetéssel és 24*2e részlettel hoztam ki a meglévő csomagokra aláírt hosszabbítással. Négy hete a 128-as i6 már 19e befizetés és 24*4400 volt ugyanazon díjkategóriával. (A csomag közben megszűnt, másikat kellett választanom, bár ugyanannyiért már lényegesen többet ad.)
Mondjuk én használom is a telefont, 2-4 GB net el szokott fogyni a két SIM kártyán, és néha nagyon sok a telefonálás is. Ha valaki azért ír alá nagyobb csomagra, hogy olcsóbb legyen a készülék, akkor élhet, amit írsz, gyakorlatilag dupla részletet fizet. -
Touch-ko
őstag
válasz
En epp egy ilyen olcsobb szolgaltatoval szoptam be 2 eve.. Terero nem volt otthon mindig. Volt, hogy ki kellett hajolnom az ablakon, hogy text message-t tudjak kuldeni. Ugyanolyan keszulekkel mas halozattal sokkal jobb. Volt olyan, hogy a varos egyik busy csomopontjan nem volt terero.. "No Service" eloszor azt hittem a telefonom ment tonkr aztan kiderult, hogy akkor eppen valami gond volt az antennakkal
Emiatt is valtottam.
Nemtudom, nalatok is gebaszos a terero olcso szolgaltatoknal?
Nalunk nagyon az... -
joey04
titán
válasz
Ja es mielőtt jobban belemennenk, itt elek es napi szinten figyelem az ezzel kapcsolatos dolgokat, úgyhogy a véleményem egyben a tapasztalatom is. Inkább vettem 600 dollárért egy 5S-t
Ezen mondat alapján több helyen is frissítésre szorul az adatlapod.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #169 üzenetére
De nem az, ha a helyén kezeled, fele annyit 5-öt nem vettek volna az 5S helyett, ha az marad.
janeszgol: A prémium szót kevered a strapabírósággal, nagyon nem ugyanaz a kettő. Főnökömnek van egy catterpilar telefonja, monokróm kijelzővel, azt dobálhatod, taposhatod, de nem az jut az embernek róla eszébe, hogy egy prémium telefon lenne emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest