Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
tony_snow #23 üzenetére
Akkor még 1 problémás vásárló: a P6 úgy volt rossz, ahogy volt, mind szoftveresen, mind grafikai részen, a P7 meg szanaszét fagy páromnál, pedig nagyon alap dolgokra használja csak. És akkor még nem említettem a régebbi kèszülékek szoftveres támogatottságát, vagyis annak hiányát.
A Honorok mondjuk korrekt speckókkal rendelkeznek, én a Huawei helyében hanyagolnám a többi vonalat és a Honorokra koncentrálnék.
(Mondjuk én jópár telefont elfogyasztottam az évek során, főleg csúcskészülékeket, de elégedett az Iphone-okon kívül csak a Samuval és az LG-vel voltam.)
Monti0222W (#85)
A P7 és az optimalizáltság nem ismerik egymást. A legalapabb programoktól és játékoktól is szétfagy, meg simán a menüben lépkedésnél is. Erről ennyit. Szoftverfrissítést meg - mivel szolgáltatós - nem kap. Azzal használja a párom, amivel megvette májusban.
-
gergejly
aktív tag
És az alkalomra rendeltek a cukrászdából egy nagy mobiltelefon-tortát
-
HardRic
addikt
Kell az a Mate 8, nagyon-nagyon szép.
-
monti0222w
addikt
A P6-nál volt ilyen probléma a 7-nél már optimalizált volt a rendszer, igaz a socc gyengébb volt az akkori csúcsokhoz képest, pláne a házon belüli H6- hoz képest is! A P8 CPU-val meg nincs semmi gond, a GPU gyengébb, maradibb mint amit elvárni lehet egy zászlós hajótól, az optimalizáció már nemcsak ennél a modellnél, de már a H6-nál is nagyon jó volt! Írhatom akár a Mate 7, G7 Mate S, már mind jól van optimalizálva,
-
SkyS1gn
félisten
Remélem kedden szállítják nekem is a 6P-t
-
carl18
addikt
Alakul ez már xd
-
iNfAntRy
senior tag
Valaki kérdezte a többiekkel mi a helyzet. Hát nem olyan rossz végül is a 100.000.000, de ha azt nézzük, hogy a Samsung 2015-ben 3 hónap alatt (július, augusztus, szeptember), 84.000.000-t szálított le,akkor már nem olyan nagy szám.
-
sicli
tag
Elnézést, ha a stílus kioktatónak tűnt, vagy ellenségesnek, nem annak szántam! Itt nincs hangsúly, arc mimika. Tényleg nem volt mögötte rossz szándék, vagy cinizmus.
-
jacis
nagyúr
Nagyon szép teljesítmény. Nem csodálkozom rajta, hogy ennyit telefont eladtak.
-
domerator
veterán
100 million- ra keresve már hozza a GSM oldalak cikkeit is, érdekes hogy számjegyekkel keresve semmit nem talál. Egyébként a Huawei természetesen eladott telokat említ, a többi oldal leszállítottakat, de a cég szempontjából szinte mindegy. Mindenesetre szép hihetetlen szám, bár nekem is van problémás Huawei cuccom.
sicli: azért örülök hogy ügyes voltál és sikerült megfogni a mondanivalóm lényegét, ráadásul roppant "baráti", kioktató stílusban
-
sicli
tag
-
DJosef
őstag
válasz
zombinyul #68 üzenetére
Tiszteletben tartom a véleményed, és részben egyet is értek vele, de:
Volt egy korszaka a HTC-nek amikor ezt az Ultra Pixel-t erőltették, a többit tudjuk.
A Samsung az S6 óta gyárt prémium kategóriás telefont az én véleményem szerint. Az s4,s5 anyaghasználatban NEKEM nem volt összeegyeztethető a csúcskategóriával.
A Sony is sokáig mellőzte például az IPS kijelzőket, helyette a nem sokkal rosszabb, saját TFT-LCD technológiáját erőltette.
A lényeg, hogy a P8 számomra azért prémium kategóriás készülék, mert tudásban, anyaghasználatban, és design-ban is felér a nagyokhoz. Hiányosságokban pedig nem annyival rosszabb, hogy ne lehessen alternatíva egy S6 vagy i6-hoz képest.
Még egyszer hangsúlyozom ez az én saját véleményem, és eltudom fogadni, ha más, máshogy gondolja.
-
domerator
veterán
Ennek a hírnek hol a forrása? Rákeresett valaki a százmilliós eladásra? A huawei portáján nyoma sincs és máshol se. Egyedül a huawei nigéria facebook oldalán van említve.
Csak nekem tűnik soknak ez a szám?
-
Hegepapa
csendes tag
Nekem volt több Samsung telefonom sajnos kiábrándultam belőlük..... Akadás lefagyás stb.... Aztán lett egy lumia 735 azzal nem voltak ilyen problémák nem akadt nem fagyott... A lumiát váltotta a p8.... Nagyon nem bántam meg és az emuit is nagyon megszerettem... Kamera terén se tudok rosszat mondani.... Közel három hónapja van nálam és egyszer sem észleltem fagyást átadást.... Véleményem szerint nincs gond ezekkel a Huawei telefonokkal.... Mondták nekem is hogy teljesítmény tesztek stb de ezek engem nem érdekeltek sose.... Egy átlagos felhasználó nem veszi észre hogy nem egy s6 van a kezében vagy g4 stb.... Ár/érték arányban sztem jó vétel a Huawei termék
-
unskillful
aktív tag
válasz
zombinyul #68 üzenetére
Teljesen jogos. Felesleges egy Honor 7-est egy Samsung S6-hoz, vagy Iphone 6s-hez hasonlítani. Nem egy árkategóriában játszanak, és nyilván ez a tudásukon is meglátszik. Hozzáteszem, hogy attól hogy dupla annyiba kerülnek, még nem tudnak dupla annyit. A Huawei/Honor telefonok ár-érték aránya kimagasló. Amit esetleg lehet hasonlítgatni a "top brandek" csúcskészülékeihez, az a Nexus 6P. Viszont az árban is ugyanott van. (és tudásban is)
-
sicli
tag
Vettem nemrég egy mediapad m2-t. Kizárólag munka célra, ügyfélnél dokumentumok megnyitásához. Nem akartam drága cuccot. Kellemesen meglepett, konkrétan megkedveltem, bevallom, semmire nem tartottam ezeket a kínai cuccokat. Jó a hardver, jó a szoftver, nem laggol és nem utolsó sorban szerintem még szép is. Hátránynak a szűkös tartozék kínálatot látom. Egy fóliát is webshopon lehet rendelni, amit én nem teszek meg, a szememben ezek a webshopok személytelenek. Na mindegy, én kellemesen csalódtam! Telefont is vennék tőlük, ha erős hardverrel lenne 4"-os
-
zombinyul
addikt
Az iPhoneokba bitang eros SoC van. Mindegyik generacioban, a maga korahoz merten. A Huaweiekben kozel sem. A Huaweiek kameraja nem er fel a nagyokehoz. Se az iPhonehoz, se a Samsunghoz, se az LG-hez, etc. Szep a Huaweiek kijelzoje (felso kategoriaban), de nem er fel a "nagyokhoz". Tamogatas szempontbol is sokaktol le van maradva.
Ugyhogy nem, nem jatszhat veluk egy csapatban (a P8 max a nagyok felso-kozep kategorias cuccaival van pariban). Viszont MEG ez az arazasukon is latszik, ugyhogy addig nincs nagy baj. -
fi:zi'k
nagyúr
Nem chat vagy üzenőfal, tessék használni a szerkesztést. Ez főként bebuci fórumtársnak szól.
-
DJosef
őstag
Az is érdekes dolog, hogy a régi márkák kezei közül, mikor került ki, utoljára Nexus készülék?
Sony tudtommal sohasem csinált eddig, Samsung és HTC sem mostanában dobta piacra, a referencia készülékeit.
Véleményem szerint simán játszhat egy csapatban az S6-al, iPhone-al, M9-el, a P8.
Az iPhone -ok óta tudjuk, hogy nem mindig a csúcs hardver jelenti a prémium kategóriát.
Nem olyan rossz dolog az, ha egy gyártónak van saját vasa (Kirin), amihez hozzá tudja igazítani, a saját szoftverét (Emui).
-
bebuci
tag
válasz
monti0222w #63 üzenetére
Ha a HTC nem lett volna egy csalódás az idén, mellettük maradtam volna, mert amúgy szuper kis jószágok, de így...
-
bebuci
tag
válasz
Juhaszatti #60 üzenetére
Danke
-
bebuci
tag
válasz
monti0222w #58 üzenetére
Kétévente cserélhetem őket ingyen. Ezért az ár mindegy
-
bebuci
tag
válasz
Juhaszatti #55 üzenetére
Talán a z5 premium. Az érdekes lehet. Még nem használtam hosszútávon sonyt.
-
bebuci
tag
válasz
Juhaszatti #55 üzenetére
Melyik? Ez nem Troll.
-
monti0222w
addikt
Nem mondom hogy nem, mert így van, jó telefon mind kettő, de annyival én nem látom rosszabbnak ( a Huawei-Honor) őket mint pl. te is, én tudom játékra is használni pl: a Mortal Combat X jól fut rajta, tudom te a Mali T628 MP4 miatt szólod le őket, részben igazad is van, lehetne korszerűbb, magokban erősebb chip. Nekem is bassza a csőrömet a legújabb Kirin 950-nél az MP4, itt is lehetett volna MP10-12 is, de nem, na mindegy.
-
bebuci
tag
válasz
monti0222w #51 üzenetére
Nem durcizok. Csak látom hogy neked csak ez a márka létezik. Másképp fogalmazok: szerintem a huawei kijelzője gyenge és túl sötét közepes színekkel. Nekem nem tetszik, és ezért fogok valószínűleg samsungot vagy iphonet venni. A huawei nagyon jó kompromisszum ár és érték arányát tekintve. De a designt leszámítva sehol nem kiemelkedő. És számomra a kamera valamint a kijelző fontossá vált.
-
seria
tag
válasz
zombinyul #11 üzenetére
Én is egyet kell értsek veled. P6 egy rémálom volt, még az ellenségemnek se ajánlottam volna.
Itt az gondoltam befejeztem a huawei pályafutásomat de épp most volt a telekomnál egy durva leárazás és még a havidíjból is alkudtam, így elhoztam a páromnak egy G8 -at. De csak is azért mert ez volt a legjobb ár-értékarányú telefon. (gondoltam)
Ez is akad, eszi az akksit mintha muszáj volna, a fényképező is egy nagy semmi. Egyedül a minőségi összeszerelés és az ujjlenyomat olvasó dob rajta valamit.Nekem egy xiaomi note 2 van, azzal nincsenek ilyen gondok, talán a ram több lehetne és a kamera se valami jó, de arról ne feledkezzünk el, hogy ez 50-60 ezeres árkategória!!!
-
lezuvius
őstag
válasz
monti0222w #46 üzenetére
G4-et azért ajánlom,mert az árkategóriájában a Htc M9-el együtt nagyon jó vételek és ha az ember rászán Xe összeget egy telefonra,akkor tényleg a lehető legjobbat kapja azért a pénzért (a hasonlóan jó nem egyenlőt jelent,hanem kompromisszumokat). Jelenleg a Nexus 6 van ezekkel pariban abban az árban de az meg méretben eléggé húzos a legtöbb embernek. Mellesleg ha a Meizu Pro 5 lenne kishazánkba vagy az 1+2,akkor azokat is bátran ajánlanám.
Tényleg nem rosszak a Huawei/Honor telefonok de kezeljük őket a helyükön ami nem a csúcskategória megítélésem szerint, persze ettől függetlenül jók. (Honor 6-ot rendszeresen ajánlom is,de a H7/P8 duó már másik tészta a SoC miatt és tekintve,hogy mennyibe kerülnek). -
bebuci
tag
Ok. A huawei jobb kijelzővel rendelkezik mint bármelyik teló. Most jó?
-
maláj
addikt
1 db Honor 6-tal én is megtámogattam őket
-
monti0222w
addikt
Most mégis mit akarsz itt bizonyítani, nézd már meg mire is válaszoltam, sosem állítottam olyasmit, hogy a Huawei a legjobb márka, gyártó és nem én vagyok az aki bármely készüléket a másik fölé helyezem érdemtől függetlenül! Arról nem tehetek, hogy kipróbáltál egy terméküket és nem jött be ezért ne rajtam köszörülj, elég sok ember boldogan használja, pont az általad említett ára miatt is. meg azért is, mert árához képest megközelíti a csúcs telefonok tudását, legalábbis azok amiket oda pozicionáltak! Sosem értettem azt nálad, miért vegyen az ember x összegért G4-t, ha van olcsóbban hasonló tudású készülék. A másik nem csak ezt a márkát szerettem, hanem elég sokat kezdve a HTC-vel, folytatva a sort a Meizu, Xiaomi, Oppo, Lenovo, stb-vel.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
monti0222w #42 üzenetére
Jól emlékszel, 140 körül nyitott. De már egy Media Marktban is megkapod 80-ért.
-
lezuvius
őstag
válasz
monti0222w #40 üzenetére
Le is maradt a Note 4 515ppi és i6plus 401ppi és nem mellesleg évek óta az aktuális iPhone és Note közül kerül ki a legszebb kijelző.
(No offense: Értem én,hogy szereted ezt a márkát de attól még nem lesz jobb készülék,Honorok legnagyobb előnye az áruk...) -
monti0222w
addikt
válasz
Juhaszatti #41 üzenetére
Pontosan, de az X2 is tavalyi telefon és ha jól emlékszem a felső kategóriában kezdett.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
monti0222w #37 üzenetére
Épp egy Lenovo Vibe X2-ről írok, amit 65 ezerért vettem a feketepénteken. Ez már erősen középkategóriás ár, és 441 ppi. Olcsóbb telefonokban is van már nagyon jó kijelző.
-
lezuvius
őstag
válasz
monti0222w #37 üzenetére
Lemaradt a G3 (538 ppi),Vibe Z2 Pro (490 ppi), Nexus 6 (493 ppi) -
monti0222w
addikt
Jó, akkor vessük össze a tavalyi csúcs telok ppi értékét melyik mennyi volt, H6 445 ppi, S5 432 ppi, iphone 5 326 ppi, most hogy is van ez, fényerőben meg mi kell, hogy kisüsse a szemed!?
zombinyul: Kamerában miért vannak lemaradva, mikor övéké a 4. hely? A soc-nál meg a processzor ott van ahol a Qualcomm megoldása, itt csak a grafikus chip ami gyengébb mint a más gyártok megoldásai!
-
zombinyul
addikt
Mondjuk itt ezen a ponton ki kell alljak a Huawei mellett, pl. a P8 kijelzoje meg a G4 mellett is szep. Szebb a G4-e, de kb. 70ezres kulonbseg volt a ket telefon kozt mikor vettuk oket (1-2 nap elteressel lettek megvasarolva). A kijelzoik teljesen rendbe vannak. Kameraban, SoC-ban inkabb le vannak maradva, de kijelzobe pont nem (jah, meg a mi esetunkben minosegre is).
-
bebuci
tag
válasz
monti0222w #27 üzenetére
Kijelző minősége, fényereje...
-
janeszgol
félisten
válasz
monti0222w #21 üzenetére
Nem azért írtam, mert rossz lenne. Én már annyira megszoktam az EMUI-t, hogy más laucher szokatlan nekem. Optimalizáció kérdésre írtam.
-
pistuka25
csendes tag
Én úgy 1 hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy Honor 6-os telónak. Eddigi legjobb telefon választásom volt. Lehet hogy nem a legjobb a kirin, de nem volt eddig olyan cucc rajta ami megakasztotta volna. Az emui-t hamar megszoktam, az akksit 2-3 óra komolyabb játékkal is nyúzhatom másfél napot. Csak ajánlani tudom
-
lezuvius
őstag
Szép kis szám
Jó telefonokat csinál a Huawei de SoC-ban a jelenlegi kinálatuk hát... (H7 után felüdülésként ért a G4 sebessége)Remélem a Mate 8 és a Kirin 950 jobban fog szuperálni.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
monti0222w #27 üzenetére
Gondolom a fényerejére.
-
bebuci
tag
Én is vennék, ha fényesebb kijelzővel adnák. Sajnos Samu és iPhone mellett nem rúg labdába ezen a téren. Ha meg majd rúg, annyiba kerül majd mint fent említettek...
-
monti0222w
addikt
válasz
Juhaszatti #22 üzenetére
Nincs, igaz, de így is abban a kategóriában szerepel!
-
Fejvadi
nagyúr
Becsületes mennyiség
-
tony_snow
tag
válasz
pusszycat #19 üzenetére
Egy vélemény alapján?
Akkor nehogy telóvásárlás előtt benézz egy LG vagy Samsung topikba, mert még véletlenül belefutsz egy elégedetlen felhasználóba. És akkor már tényleg nem marad semmi.
Én csak lesek amúgy, nem volt még ennyire problémamentes telóm, főleg nem android, mint a mostani Huawei. -
Juhaszatti
addikt
válasz
monti0222w #18 üzenetére
Én úgy emlékszem nincs nagy méretbeli különbség a kettő között, talán csak 0,3".
-
-
monti0222w
addikt
Ez hülyeség, kevés ram, kamera meg proci, már a tavalyi H6-m is 3GB ramal jött ki, a fényképező része meg az élmezőnyhöz tartozik vagy a közelében van, a processzorral sincs semmi gond, igaz nincs az Exynos-al pariban, de a Qualcommnál nem rosszabb, amiben gyengébb sajnos, de ez a kínai telok többségére is igaz az a grafikus chip! Sajnos mindig a gyengébb variációt válasszák, nem tudom miért, az sem rossz mondjuk, csak a többiekhez nézve már, kevés!
Juhaszatti: De az, a P8 a Huawei csúcs készüléke és a Mate s is az, csak phablet kategóriában!
-
BOBAKILL
őstag
válasz
zombinyul #15 üzenetére
Akkor vegyetek Honort!
Én a második Honoromat gyötröm de tökéletes a rendszer. Android 6.0-val még gyorsabb lesz, most a beta 6.0 van fent nekem és érezhető a gyorsulás 5.0 után.
Nem véletlen ez a szám, a Honor is kivette a részét szerintem ebből.
Én se gondoltam volna hogy valaha Huawei készüléket veszek, de ezután csak Honort vagy Huaweit fogok venni. Kinövik a "gyerekbetegségeket" idővel. -
zombinyul
addikt
válasz
pusszycat #12 üzenetére
P6: utolso frissites dadogossa tette, akksi merul mint a Titanic, random hivasmegszakitasok (10-bol 7-szer, ami nagyon nem mindegy). Biztos van meg valami, reg volt hasznalatba, a tobbire nem emlekszem. Szervizt mar megjarta...
P8: a legalapabb jatekok is szaggatnak mint az allat, masfel ora kijelzoido, plusz 12 ora keszenlet es lemerul, szaggat, dadog, foltosodik a kijelzo. Nincs fel eves a telefon.
Vagy ennyire szerencsetlenek vagyunk, vagy tenyleg rohadt sok a selejt, nem tudom. De az en teletonjaimmal nincs semmi baj. Parom volt a legnagyobb Huvely fan akit ismertem, de legkozelebb O se szeretne Huaweit.
-
Sanyi.mTs
addikt
"jelentős mértékben köszönhető a Honor almárkának is, amely a közvetlen, online értékesítési modellel képes volt"
ez Mo-ról is elérhető? mert én csak viszonteladóknál láttam idehaza (ED, MM, SH)
-
zombinyul
addikt
Sajnos ehhez en is hozzajarultam, mikor megvettem Paromnak a P8-at. Azota szidom magam rendszeresen, rohadt nagy hiba volt. A P6-tal is rengeteget szivtunk. Reszunkrol annyi a Huavely palyafutasnak...
-
Garyka
tag
Biztosan jok de ahany teszretnolvastam minden keszuleknek bolt valami Ami miatt nem igazi csucs keszulek. Keves ram, gyenge kamera, gyenge proci stb. G4-hez es S6-hoz merve. Lehet azok a telefonok tul jok es ennyire elhiznak a mezonytol? Szoval olxsobb de annyival nyengebb is minimum. G4-et 280£-ert lehet venni, p8-at pedig valami 240. S6 is van 299-ert itt. Nem tudom otthon hogy alakulnak az arak mondjuk.
-
laci_csk
senior tag
Bravo
-
janeszgol
félisten
Nekem a Huawei a kedvenc márkám jelenleg. Utána az LG. Igaz a kedvenc telefonom meg a Note 3.
(Ez olyan, hogy a kedvenc zenekarom a Rammstein, de a két kedvenc számom a Linkin Parktól van.)Viszont azt is elismerem, ha a Huawei hibázik. Lásd EMUI 3-as verziója. (Viszont jövő tavasszal csak beszerzem a dual simes, azaz 2 giga ramos Y6-ot. Addigra 50-ről lemegy az ára. Legalábbis remélem.)
-
retroid
senior tag
P8 Lite
-
Wa2x_
veterán
Így tovább!
-
kolosanyi
veterán
Pár éve nem gondoltam volna, de ma elégedett Huawei tulajdonos vagyok.
-
erer1000
őstag
még gombócból is sok
többiekről valami hogy hogy állnak?
(samu apple bb xiaomi stb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest