- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebuci
tag
válasz
monti0222w #63 üzenetére
Ha a HTC nem lett volna egy csalódás az idén, mellettük maradtam volna, mert amúgy szuper kis jószágok, de így...
-
bebuci
tag
válasz
monti0222w #58 üzenetére
Kétévente cserélhetem őket ingyen. Ezért az ár mindegy
-
bebuci
tag
válasz
monti0222w #51 üzenetére
Nem durcizok. Csak látom hogy neked csak ez a márka létezik. Másképp fogalmazok: szerintem a huawei kijelzője gyenge és túl sötét közepes színekkel. Nekem nem tetszik, és ezért fogok valószínűleg samsungot vagy iphonet venni. A huawei nagyon jó kompromisszum ár és érték arányát tekintve. De a designt leszámítva sehol nem kiemelkedő. És számomra a kamera valamint a kijelző fontossá vált.
-
lezuvius
őstag
válasz
monti0222w #46 üzenetére
G4-et azért ajánlom,mert az árkategóriájában a Htc M9-el együtt nagyon jó vételek és ha az ember rászán Xe összeget egy telefonra,akkor tényleg a lehető legjobbat kapja azért a pénzért (a hasonlóan jó nem egyenlőt jelent,hanem kompromisszumokat). Jelenleg a Nexus 6 van ezekkel pariban abban az árban de az meg méretben eléggé húzos a legtöbb embernek. Mellesleg ha a Meizu Pro 5 lenne kishazánkba vagy az 1+2,akkor azokat is bátran ajánlanám.
Tényleg nem rosszak a Huawei/Honor telefonok de kezeljük őket a helyükön ami nem a csúcskategória megítélésem szerint, persze ettől függetlenül jók. (Honor 6-ot rendszeresen ajánlom is,de a H7/P8 duó már másik tészta a SoC miatt és tekintve,hogy mennyibe kerülnek). -
Juhaszatti
addikt
válasz
monti0222w #42 üzenetére
Jól emlékszel, 140 körül nyitott. De már egy Media Marktban is megkapod 80-ért.
-
lezuvius
őstag
válasz
monti0222w #40 üzenetére
Le is maradt a Note 4 515ppi és i6plus 401ppi és nem mellesleg évek óta az aktuális iPhone és Note közül kerül ki a legszebb kijelző.
(No offense: Értem én,hogy szereted ezt a márkát de attól még nem lesz jobb készülék,Honorok legnagyobb előnye az áruk...) -
Juhaszatti
addikt
válasz
monti0222w #37 üzenetére
Épp egy Lenovo Vibe X2-ről írok, amit 65 ezerért vettem a feketepénteken. Ez már erősen középkategóriás ár, és 441 ppi. Olcsóbb telefonokban is van már nagyon jó kijelző.
-
lezuvius
őstag
válasz
monti0222w #37 üzenetére
Lemaradt a G3 (538 ppi),Vibe Z2 Pro (490 ppi), Nexus 6 (493 ppi) -
bebuci
tag
válasz
monti0222w #27 üzenetére
Kijelző minősége, fényereje...
-
janeszgol
félisten
válasz
monti0222w #21 üzenetére
Nem azért írtam, mert rossz lenne. Én már annyira megszoktam az EMUI-t, hogy más laucher szokatlan nekem. Optimalizáció kérdésre írtam.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
monti0222w #27 üzenetére
Gondolom a fényerejére.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
monti0222w #18 üzenetére
Én úgy emlékszem nincs nagy méretbeli különbség a kettő között, talán csak 0,3".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest