Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
Nem mondom hogy nem, mert így van, jó telefon mind kettő, de annyival én nem látom rosszabbnak ( a Huawei-Honor) őket mint pl. te is, én tudom játékra is használni pl: a Mortal Combat X jól fut rajta, tudom te a Mali T628 MP4 miatt szólod le őket, részben igazad is van, lehetne korszerűbb, magokban erősebb chip. Nekem is bassza a csőrömet a legújabb Kirin 950-nél az MP4, itt is lehetett volna MP10-12 is, de nem, na mindegy.
-
monti0222w
addikt
Most mégis mit akarsz itt bizonyítani, nézd már meg mire is válaszoltam, sosem állítottam olyasmit, hogy a Huawei a legjobb márka, gyártó és nem én vagyok az aki bármely készüléket a másik fölé helyezem érdemtől függetlenül! Arról nem tehetek, hogy kipróbáltál egy terméküket és nem jött be ezért ne rajtam köszörülj, elég sok ember boldogan használja, pont az általad említett ára miatt is. meg azért is, mert árához képest megközelíti a csúcs telefonok tudását, legalábbis azok amiket oda pozicionáltak! Sosem értettem azt nálad, miért vegyen az ember x összegért G4-t, ha van olcsóbban hasonló tudású készülék. A másik nem csak ezt a márkát szerettem, hanem elég sokat kezdve a HTC-vel, folytatva a sort a Meizu, Xiaomi, Oppo, Lenovo, stb-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest