- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
Nem mondom hogy nem, mert így van, jó telefon mind kettő, de annyival én nem látom rosszabbnak ( a Huawei-Honor) őket mint pl. te is, én tudom játékra is használni pl: a Mortal Combat X jól fut rajta, tudom te a Mali T628 MP4 miatt szólod le őket, részben igazad is van, lehetne korszerűbb, magokban erősebb chip. Nekem is bassza a csőrömet a legújabb Kirin 950-nél az MP4, itt is lehetett volna MP10-12 is, de nem, na mindegy.
-
monti0222w
addikt
Most mégis mit akarsz itt bizonyítani, nézd már meg mire is válaszoltam, sosem állítottam olyasmit, hogy a Huawei a legjobb márka, gyártó és nem én vagyok az aki bármely készüléket a másik fölé helyezem érdemtől függetlenül! Arról nem tehetek, hogy kipróbáltál egy terméküket és nem jött be ezért ne rajtam köszörülj, elég sok ember boldogan használja, pont az általad említett ára miatt is. meg azért is, mert árához képest megközelíti a csúcs telefonok tudását, legalábbis azok amiket oda pozicionáltak! Sosem értettem azt nálad, miért vegyen az ember x összegért G4-t, ha van olcsóbban hasonló tudású készülék. A másik nem csak ezt a márkát szerettem, hanem elég sokat kezdve a HTC-vel, folytatva a sort a Meizu, Xiaomi, Oppo, Lenovo, stb-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest