- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
djuice_hu #453 üzenetére
pingeljetek nyugodtan, hogy nálunk a labda!
Most lehet hogy maradi vagyok, de mit csináljunk?
ping jelentése: fütyül, süvít, kopog a másik meg ugye egy hálózati szolgáltatás, amivel tesztelhető, hogy egy bizonyos számgép elérhető-e a neten plusz mennyi időbe telik míg az adatcsomagokra válasz érkezik. Szóval kb. ez a lényege, majd okosabbak pontosítják mi az a ping, de hogy ezen jelentések egyikét sem sikerül ezen kontextusba beillesztenem az is biztos.
Akinek sikerült, magyarra fordíthatná. Hálás lennék!
A myLife programban kártyás és számlás djuice-osok egyaránt részt vehetnek!!!
És a mylife programban való részvételnek mi köze van a rádiófrekvenciás azonosítós matricákhoz meg kulcstartókhoz?
ősi, hű djuice-osainknak, akik elmúltak 26 évesek, nekik a régi tarifacsomag megmarad, ameddig csak szeretnék.
Ez mondjuk úgy lenne korrekt, hogy hűségük ajándékaként visszaállnak az eredeti árak. Például normál djuice kártyás, amivel berobbantak anno: du. 4-től minden 24 Ft. Akkor ne 52/31-es legyen a csomag, hanem 49/24-es újra!
RFID matricákat és kulcstartókat várhatóan hétfőtől már élesben is lehet használni…
Mire is?
-
smog86
senior tag
válasz
djuice_hu #453 üzenetére
Tehát ha én átváltok Pannon Praktikumból Kártyás 29-re akkor ugyanúgy kapok RFID matricát vagy kulcstartót?
Facebook-on azt írjátok hogy:
"RFID-t mindenki kaphat új számlás djuice előfizetése mellé és, ha nem múlt el 26, akkor régi djuice előfizetése mellé is! Megéri, ajánljuk!"
Most akkor hogy is van?UI: És Adamul fórumtársan is azt mondták az Allee-ben hogy RFID-es kulcstartó/matrica csak az előfizetéshez jár.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
djuice_hu #449 üzenetére
Ja,persze.
Szép és jó..
DE!Facebookon feltettem a gyik/fórum részben egy kérdést vasárnap,azóta is kapok választ..
Küldtem a djuice.hu-n található kapcsolat mail címre mailt hétfőn,azóta is kapom a választ..
Djiuce oldalon,a gyik kérdéseire kattintva még mindig nem csinál semmit az oldal..
Itt meg persze egy kérdésre se válaszoltok..Ennyit az ügyfélközpontúságról meg a nyíltforráskódról..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest