Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabsz13
aktív tag
a never settle forever oldal alapján magyarországon három nagykerből jöhet ilyen kuponos kártya:
CHS
Expert
Ramirisamúgy nagyon igazságtalannak tartom, hogy nem adnak minden kártyához valamit (product number alapján)...mert így tényleg könnyedén kivehetik belőle, ha akarják.
-
jedis
senior tag
Én az egyik Budapesti nagykerben vettem anno ( Ramiris ) egy ASUS 7870-est , és ahhoz kaptam a Bioshock Infinite-t, és a Tomb Raider kupont ! Nagyon örültem neki, hisz mind a kettő nagy kedvencem, és úgy is megvettem volna őket
! Ott pihent a kupon a monitor alatt napokig ! Gondoltam majd felrakom őket, mikor végig nyomom a Krájzisz 3-at ! Csak arra nem számítottam, hogy az asszony kéthetente nagy takarítást csinál !
-15000Ft !!!!!
Azt hitte valami hülye reklám anyag, amit a postaládába szoktak bedobni !!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
! Ott pihent a kupon a monitor alatt napokig ! Gondoltam majd felrakom őket, mikor végig nyomom a Krájzisz 3-at ! Csak arra nem számítottam, hogy az asszony kéthetente nagy takarítást csinál !
-15000Ft !!!!!
Azt hitte valami hülye reklám anyag, amit a postaládába szoktak bedobni !!!!!