- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jedis
senior tag
válasz
Dark Archon #59 üzenetére
Éppen ezért nem volt egy fikarcnyi bűntudatom sem, mikor lehúztam őket a torrentről
-
jedis
senior tag
válasz
atti_2010 #16 üzenetére
Ebbe csak az a gáz, hogy amikor a 7870-est vettem, a kiadós kis csaj, a kupont külön adta ide, a dobozzal együtt ! Aztán halottam már olyan visz hangokat az AMD-től, hogy a dobozba fogják rakni eleve, hogy ne lehessen vele visszaélni, és a dobozon is rajta lesz a jelzés a kuponnal kapcsolatban !
-
jedis
senior tag
Értem én, de ha az ember meg akar venni egy AAA-s játékot, a megjelenés pillanatában, nem nagyon fogja érdekelni, hogy az most 8, vagy 6, vagy 4 pénz ! Pl. én a Crysis3-at a megjelenés napján vettem meg 8-ért ! Mondhatták volna nekem, hogy két hónap múlva lesz kuponos 3-ért, nem nagyon hatott volna meg , főleg hogy a 7870-et is azért vettem anno, mert nem ment High-ba stabil 30 fr/sec-el a game a 6950-en ! 45-be ment el a 6950-en, és 65 volt a 7870-en ! +20.000 !!
Szóval ha úgy vesszük, nekem 28-ba volt a Cry3 !
-
jedis
senior tag
Én az egyik Budapesti nagykerben vettem anno ( Ramiris ) egy ASUS 7870-est , és ahhoz kaptam a Bioshock Infinite-t, és a Tomb Raider kupont ! Nagyon örültem neki, hisz mind a kettő nagy kedvencem, és úgy is megvettem volna őket
! Ott pihent a kupon a monitor alatt napokig ! Gondoltam majd felrakom őket, mikor végig nyomom a Krájzisz 3-at ! Csak arra nem számítottam, hogy az asszony kéthetente nagy takarítást csinál !
-15000Ft !!!!!
Azt hitte valami hülye reklám anyag, amit a postaládába szoktak bedobni !!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest