- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
válasz
atti_2010 #58 üzenetére
Nem, nem ugyanaz a mese. Az egykihez az AMD adja a kupont, a másikhoz a gyártó. Utóbbi esetben persze, hogy benne volt, hisz ő adta hozzá. A Never Settle-ben pedig már piacon levő termékekhez is járt a kupon, mert ott a termék vásárlásának időpontja számított, nem pedig az, hogy olyan kiadást választottál-e. És azt kupont bizony külön dobozokban adták a disztróknak, akik meg mellékelték a termékhez, ha az jogosult volt a kuponra. Így eleve nem kerülhetett a videokártya dobozába, nemhogy kivették volna belőle...
Úgyhogy amit írsz, részben ferdítés, semmi köze a Never Settle promóhoz.
-
Zotya84
őstag
A kibontott, nem kibontott dologról csak annyit, hogy a Sapphire kártyákat nem könyű (de nem is lehetetlen) kibontani úgy, hogy ne maradjon nyoma. BTW, a kuponok külön,0Ft-os tételként voltak a számlán jelen. Tehát eleve külön jártak, nem a dobozban.
-
Zotya84
őstag
válasz
Lolka Bolka #9 üzenetére
Nem az a baj, hanem, hogy egytől-egyig az összes mellől eltűnik. Kettőt sikerült nagynehezen kicsikarnom, hogy megkapjam, egy barátomét, és a sajátomat, de azokat is 3 hétig üldöztem, mire megkaptam... Annyi időt, energiát meg sajnos nem tudok beletenni, hogy mind után én járjak uitána, hogy most épp miért is hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest