- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
Tehát akkor a zöld kártyát vásárlók nagy része ütődött és egyedül te vagy itt helikopter?
Ezt egy szóval sem állítottam, elvakultságot vélek felfedezni, ha már rögtön effelé próbálod elvinni a beszélgetést, amellyel csak annyit próbáltam mondani, hogy attól, hogy valami piacvezető termék nem jelenti azt, hogy a legjobb választás.
egyedül itt a PH-n vannak szembetűnően diszkriminatív módon megírva a cikkek.
Érdekes meglátás, azonban ha ez tényleg így lenne, akkor valószínűleg az említett cégek diszkriminatívan lépnének fel eme kis ország, nemzetközi szinten mérve apró portálja ellen. De lehet, hogy nem mernek újat húzni az Abuval, mert őket is jól agymossa. De lehet, hogy már meg is tette... Uram légy irgalmas!
-
bunfi
őstag
Szerencsére, így mindenkinek volt alkalma elolvasni. Aztán vagy annak örülni, hogy nem az érintetteknek (pl. nekem is elment erre 1,5 hetem) kell a jövőben ezzel foglalkozni vagy annak örülni, hogy megint elmondhattam a véleményemet, hogy mennyire színvonaltalan szar munkát végez Abu, meg úgy az egész oldal egy szar. Nomeg mekkora kitolás mindenkivel, hogy ezt kell olvasnia. De várjunk csak... kell?
-
bunfi
őstag
válasz
Blindmouse #30 üzenetére
Nem, Abu nem ezt írta. Az hogy te ezt olvasod ki belőle, majd a kedvedre torzítottad a mondanivalóját az erősen megvágott idézetekkel sok kérdést felvet, de attól még az eredeti tartalmon nem változtat.
(#34) Viktor77
Abba az étterembe is vissza szoktál járni, ahol már sokadszor nem találkozik az ízléseddel/elvárásaiddal a felszolgált étel? Tudomásul vettük már máshol is, hogy habzó szájjal kell mindenhol csaholni, ahol te úgy érzed, hogy szegény szerencsétlen nVidiát bántották vagy elfogult volt a szerző. Mikor mentek a fizetett bérenc youtbereket mágjára veteni? Mert ők ezerszer nagyobb közönséget vezetnek félre, szánt szándékkal. -
bunfi
őstag
válasz
Blindmouse #23 üzenetére
Az véletlenül sem zavar gondolom, hogy fordított sorrendben idézed a mondatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest