- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Mobil flották
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
qad
senior tag
"mert ha valami jó akkor jó. Látszik az eladási adatokból is
Megpróbáltam levetíteni ezt a Suzuki Swiftre vagy a kannabiszra, de egyik esetben sem kaptam túl megnyugtató eredményt. Szerintem lehet, hogy ez ebben a formában nem igaz."
Tehát akkor a zöld kártyát vásárlók nagy része ütődött és egyedül te vagy itt helikopter?
Amúgy meg a cikk írójának elfogultságáról volt szó a vörösek iránt. Más oldalakon is olvasok (a PH-n lévő aktuális írásokkal megegyező időben megjelenő) és egyedül itt a PH-n vannak szembetűnően diszkriminatív módon megírva a cikkek.
Nekem ez a véleményem(úgy nézem még van egy-két ilyen véleményű), részemről befejeztem az offolást. -
.LnB
titán
Soha az életben nem szaroztam, és szaroznám le Abu munkáját. Viszont a pártatlansága tény, ezek áthallása a cikkein keresztül pedig megkérdőjelezhetetlen. Bármikor amikor felszólaltam ez ügyben, tisztelettel szóltam Abu-hoz, azt hiszem tenne is ellene ha nem így tenném. Néha volt viccelődős gif, kép, komment, de egyszer sem jelezte felém, hogy sértő lett volna. Szal' csüccs.
ÍgyvanAbu vagy nemígyvan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kempingezés és sátrazás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bluetooth hangszórók
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest