- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákosmetélt
tag
Még olvasni is fárasztó ezt a hisztit amit levágsz itt 20-30 hozzászóláson keresztül.
Nem megbánatni akarlak, de nem értem a problémádat.
A cikkben egy szó nem volt arról, hogy sz@r az nvidia.
A cikkíró leírta az általa talált információkat, miszerint nvidiás gépek érintettek az esetek nagy részében.
Nem írta le, hogy az nvidia a hibás, sőt pont arról szól a cikk, hogy az MS a hibás és jön frissítés.
Szóval véleményem szerint vagy nem értelmezted a cikket helyesen, vagy pedig direkt trollkodsz. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Azért nem írtam a Vega gyártási problémáiról, mert pont pénteken volt itt nálam az AMD képviselője, és ő erről nem tud.
A SPIL nem lesz a Vega 10-re használva. A Vega 11-hez kérték fel őket, mert ezzel logisztikailag közelebb vannak a gyártáshoz használt üzemek, ami egy kisebb GPU-nál fontos, mivel jóval nagyobb mennyiségben készül. Ugye a Vega 11 már előkészítésen van a tömeggyártáshoz.
A CoWoS-ról fogalmuk sincs, hogy miképp keveredett bele a pletykákba. Arra figyelmeztettek, hogy a DigiTimes ír össze-vissza, mára sokkal inkább egy pletykalapnak számít, és az írásaik 20%-a mögött áll valódi forrás. Ezt egyébként halottam már az Acertől is, tehát akik valóban tudják, hogy mi folyik a háttérben, azok DigiTimes-ot nem ajánlják forrásként használni.Az árazásról írtam egy hírt, annak utánajártam.
(#104) GoodSpeed: Nem csúszik a Volta semmit. A GDDR6-ra várnak, mert azzal a memóriával jön. Nyilván ennek a gyártását nem tudják előrehozni. A Hynixot kell figyelni, mert ők lesznek az NV partnere a Voltánál.
(#107) Raymond: Az AMD rajtam keresztül hozza-viszi az egyes hardvereket, mert közelebb vagyok a belgrádi központjukhoz, mint a PH! szerkesztőség. De te biztos, hogy jobban tudod a tesztjeink logisztikai szervezését, mint mi, akik csináljuk.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mint jeleztem korábban én nem vagyok fordítógép. Utánajártam, hogy milyen gépeken fordul elő. Be is linkeltem a talált fórumokat. Elsődlegesen az különböztet meg minket más hazai médiumoktól, hogy nem átveszünk híreket, hanem ellenőrizzük azokat, hogy olyan információkat is kínáljunk, aminek más nem jár utána. Az, hogy ezt problémának tekintitek az igénytelenség az újságírás, mint szakma irányába.
-
Zanik
addikt
Szerintem nagyon sok múlik azon is, hogy az olvasó fél milyen előítéletekkel rendelkezik, és eleve hogyan akarja értelmezni a szerző által leírtakat. Abu-t sokszor vádolják részrehajlással (hogy jogosan/jogtalanul azt nem az én tisztem eldönteni), és te láthatóan azok közé tartozol, aki szerint ő egy AMD-párti ember, aki szívesen belerúg az nVIDIA-ba. Ez a te prekoncepciót, és lám, belelátod ebbe a cikkbe azt, hogy Abu szándékosan nVIDIA-ellenes hangulatot akar kelteni, pedig lehet erről szó sincs (nem tudhatom biztosan).
Én a magam részéről csak egy sima, az épp rendelkezésreálló adatokra támaszkodó cikket látok, ami leírja, hogy elsősorban nVIDIA kártya tulajokat érint ez a probléma (megj: más problémák meg lehet pont AMD kártya tulajokat érintenek). De ettől az Abu által leírt ténytől még nem lesznek az nVIDIA kártyák automatikusan szarok, az AMD-s kártyák meg királyok, és teljesen problémamentesek. Ezt Abu se állítja a cikkben. Ezt szerintem csak te látod bele. De lehet, hogy tévedek.
Amúgy meg teljesen értelmetlennek látom hardvertermékek miatt ilyen parttalan vitákat folytatni, hisz nem vezetnek sehova, csak felesleges indulatokat keltenek, és egymás ellen hangolják az amúgy tök normális embereket.
-
bunfi
őstag
Szerencsére, így mindenkinek volt alkalma elolvasni. Aztán vagy annak örülni, hogy nem az érintetteknek (pl. nekem is elment erre 1,5 hetem) kell a jövőben ezzel foglalkozni vagy annak örülni, hogy megint elmondhattam a véleményemet, hogy mennyire színvonaltalan szar munkát végez Abu, meg úgy az egész oldal egy szar. Nomeg mekkora kitolás mindenkivel, hogy ezt kell olvasnia. De várjunk csak... kell?
-
sheep
addikt
Abunál már megszokhattuk, ő elég erősen húz a pirosakhoz.
Persze lehet hogy tagadja, de én évek óta úgy érzem a cikkeiből hogy a piros az igazi.Egyébként nálam is baromira idegesítően akadt és nem oldotta meg az Xbox DVR kikapcsolása sem. Nálam a Realtek HD audio driver okozta a problémát, az akadt össze valamivel az update után.
-
Preacher1980
tag
Szerintem a cikk alapján nem lehet ilyen következtetést levonni, de mintha az utóbbi időben több lenne az NV-s oldalt érintő szoftveres gubanc.
A cikkben linkelt fórumokon meg nem hiszem, hogy ál-NV-s felhasználók írogatnának, de tény, hogy a MS részéről korrekt lett volna, ha részletezi a hibát.
-
BiP
nagyúr
Tehát valami el
b*rontott a Microsoft, ami az NV tulajokat érintette, de sikerült arra kihozni az egész ügy/cikk hangulatát, hogy az NV kártyákkal van gond, az AMD-sek örülhetnek.Azt nem értem, hogy miért nem dobnak ki egy patchet a sima Creators Update-hez. Ja, hogy így lehet frissítésre kényszeríteni a népet, de addig is hadd várakozzanak.
(#3) ->Raizen<-: Minden tökéletesen fut 640x480-ban. Nincs itt semmi látnivaló, kérem
(megj: Én 4K miatt vettem anno 970-et, de észre kellett vennem, hogy 1440p-n jobban érzi magát)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- Futás, futópályák
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Wise (ex-TransferWise)
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Hardcore café
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest