- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
Egyes videók youtubeon magas bitrátával rendelkeznek. Fhd vagy 4k-n ha megy a háttérben és közben játszom, akkor bizony hajlamos akadozni a gép némely játékban. Ellenben ha a videó minőségét lecsökkentem minimumfelbontásra, a youtube alatt, akkor megszűnik a dolog. A cput nagyon lefogja a youtube. Nagyon sokszor zenét hallgatok youtubeot használva és akkor tűnt fel a jelenség.
(#48) enricotoxic: Gtx 1080-al se voltak mikro akadásaim. Kicsit értetlenül állok a jelenségetek előtt, ráadásul én win8.1-ről updateltem anno win10-re és még ráadásul nem is clean install a rendszerem.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Kisgépkezelő #35 üzenetére
A telemetria szemétkedik a gépekkel. Le merem fogadni. X időközönként laggol picit, felmegy a pingem cs1.6-ban. Semmilyen más multis játéknál nem tapasztalom ezt csak a cs-nél. De single playeres játékokban nem laggol semmit a gépem. Igp-vel sem. 500 megabites internetem van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Háztartási gépek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EAFC 25
- iPhone topik
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Hardcore café
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest