Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Te azt tekinted a Microsoft hivatalos oldalának?
...gratulálok
A napi 9órás szövegre már nem is tudok mit mondani
Szerinted én átváltok napközben, mondjuk déltől C64 Basicre, vagy mi?Pont erről beszélek, hogy mindig előjöttök ezzel a flvágós szöveggel, hogy mekkora atomnagy szakik vagytok, holott ....nem.
-
Az hogy lehet, hogy a W10 még egyszer sem akarta eldönteni semmiről, mi a jó nekem? Még e Defender sem ugrál.
Még egyszer: frissítésütemezés, jóváhagyással.
Deamon Tools nem működik? Vonatkozó topikban rákérdezel, és 15 percen belül ajánlani fogják a Virtual CloneDrive-ot.
-
Dilikutya
félisten
Egyébként biztos valami inkompatibilitás miatt tiltotta/törölte le a Windows-t (erről mondjuk tájékoztathatna, hogy ne csak feltűnjön). Nekem nem bántotta egyik frissítés sem, pedig a 1607 is már az után jött, hogy a DaemonToolst telepítettem. Sőt, szerintem azt még Windows 8.1-re telepítettem, azt frissítettem W10-re, arra jött a 1607, és semmi probléma.
-
törölt tag
Már ne is haragudj, de aki windows 10 -re akar Daemon Tools-t az, hülye!
...ennyi és teljesen feleslegesen köpködsz, morogsz meg füstölögsz ezen...Egyébként is hazudsz... Bárki aki ennyire erősen hangoztatja, hogy "márpedig ő így-úgy szaki, meg saját tapasztalat és aki nem hiszi az retardált, stb..." azok általában hazudnak.
Valahol olvastak valamit és azt mantrázzák, valójában meg a közelébe sem szagoltak a rendszernek.ű
A másik lehetőség, hogy azt hiszik okosak és közben minden külsős, szir-sz.r programmal letiltogatnak ezt-azt a rendszerbe, meg blokkoltatják... ez is csak a butaság jele!
A kezdetekkor váltottam Win 8 Pro -ról, Win 10 Pro -ra és semmiféle lassulást, sem lomtár ürítéskor, sem program indításkor nem tapasztaltam, a HDD -m sem pörög feleslegesen sosem.
Hogyan magyarázzátok???
Egyszerűen ezek egytől, egyig user errorokból fakadnak!
Tehetitek az okosat, de felesleges, mert 100%, hogy ha valami hiba van, az miattatok van!Senkit sem érdekel milyen OS -t használtok!
De nehogy azért legyen egy OS rossz, mert TI...egyesekkel egyetemben, nem értetek dolgokhoz és ebből kifolyólag gányoltok! Teszitek mindezt nagy önbizalommal, mintha nagy szakik volnátok... Pedig ennek inkább az ellenkezője igaz rátok! ...gánymesterek! -
MongolZ
addikt
Na most hogy az intel milyen ótvar drivereket ír és engedélyez a win10-re, az nehogy már a win10 hibája legyen.
Másrészről nekem teljesen véletlenül i5-6600K-m van SSD-vel (és ha akkora rendszerépítő vagy, akkor tudhatnád, hogy nem a MB/sec a fontos az SSD-nél), és teljesen véletlenül nekem is, mint ahogy a felhasználók döntő többségének (aki nem cseszett el valamit) pillanatok alatt megnyílik minden.Inkább nézd meg, hogy minden rendben van-e pl. a memóriával, stb. mert az okozhat ilyen problémát.
-
Azért, mert a daemon toolssal valóban nem kompatibilis. Amúgy is elcseszett megoldás hardvert emulálni egy mezei optikai lemez egyszerű mountolására. Szerencsére ezt már a Win10 (és a Win8 is) egyszerűen megoldja, úgy, mint a linuxok. Virusirtót is letiltja, ahogy a Win7 is letiltotta a régi, inkompatibilis vírusirtókat anno. Egy szar vírusírtó amúgy is csak hamis biztonságérzetet ad, a defender jobb annál.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 2700X / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- AMD A10-9700 / 4 mag / Integrált Radeon R7 / Beszámítás OK!
- Intel I7-8700K / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest