- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt1
őstag
válasz
AxBattler #469 üzenetére
Ez lehet nem win hiba volt ,de nekünk mindegyiket eltávolította. Ha nem engedtem neki akkor nem tette volna fel a biztonsági frissítést (itt rákérdezett illetve írta, hogy el kell távolítania csak úgy tudja felrakni ) azaz itt felhasználói baavatkozás nélkül nem cselekedett
A 10.2. már hibátlanul megy.
-
ttt1
őstag
válasz
AxBattler #465 üzenetére
Nem vitázok többet. Működöt daemon is és a februárban kiadott is működik amit most frissítettek A virtual clone driver sem windows10-es ergo mégsem tud mindent a win10 és akkor annyira mégsem vagyok hülye,mint ahogy a "kedves" fórumtárs mondja. Azaz külső alkalmazással kell megoldani. Mellesleg inkombatimilitás miatt a mcafee-t is leszedte és belőtte a daemont (10.1-es September 7, 2016 volt a kiadás a novemberben kiadott meg azt mondta nem jó).
-
törölt tag
válasz
AxBattler #436 üzenetére
Az is megfelel.
Vagy már kezdem azt hinni, hogy a mostani kiadás (1607) az "only-SSD" verzió lett, legalábbis ha az ember normális sebességgel szeretné használni. Kb SSD-vel lehetne olyan gyors, mint a 7-es volt a mostani HDD-mel. Azon még azonnal történt minden. Most meg a Start menütől kezdve, a Total Commander elindításáig, minden előtt van egy kis késlekedés. Nem sok, olyan 0,5-1 mp. A 7-esen viszont azonnal indultak a fenti dolgok is. -
szaszlaci
addikt
válasz
AxBattler #425 üzenetére
Azt is írtam, hogy nem vagyok használt cucc ellen, de az ilyen leselejtezett dolgok általában csak szívatásra jók. Nem értek a kocsikhoz, de szokták mondani, hogy a Japán kocsi jó, amíg nem futja le az adott távot. Aztán tönkremegy ez, elszakad az, cserélni kell amazt, és ráköltesz annyit, mint egy új kocsira és csak a szívás csőstül. Ha így van, ha nem, a példa jó. Egyszerűen raklapos hulladék-szint sok esetben, hiszen végtére az is, legfeljebb raklapot nem látott. Szervizes ezt jól megszakérti, rendbe rakja (vagy nem), aztán a fél év garanciával visszajön 20 %, javítgatja vagy cseréli, neki megéri. Te meg szívsz vele, esetleg egy év múlva majd, akkor már gar sincs. Ha épp noti, abban annyi minden el tud romlani, amit hozzáértéssel is nehéz és drága javítani. Én két monitorral fizettem meg a tanulópénzt, az egyik tíz kilós, nem ősrégi, masszív cucc volt, amolyan "örökkévalóságnak". De nem csak ez alapján mondom, amit.
Egyszerűen nem olcsóbbak annyival, hogy megérje. (Nem csak Tescós cucc van. Egyébként meg csodálkoznék, ha ennyiért csak Atomot lehetne kapni. /Mi az a Celeron Atom, Zeratul?/)
Atom és az új cucc rád kényszerítése: öt éve volt már az, hogy a gagyi GPU-val kevés volt, erősebbel (Ionok) meg jók voltak netre. HD Youtube ment a gagyin is (GMA950), ma meg mit művelne, te Atyaúristen... E-350 Brazosom van, amit egy éve cserélni akarok, 5 éve az nagyon is frankó gép volt ilyenre, ma meg tényleg siralom már.
Ha Te mondod, biztosan.
Igen, nagyrészt sallang, attól, hogy mondasz egy kivételt, csak a szabályt erősíted.Az meg, hogy SSD nélkül nem lehet élni, nettó baromság. Jó cucc, de pl. egy Atomból az sose csinál használhatót, még mindig a nyers CPU erő, ami a leginkább adja a rendszerteljesítményt. (Plusz a gyorsítások YT-hoz.) Meg az elégtelen RAM, ami elkaszálja, ha kénytelen vagy virtuális memóriát használni.
Az 5400 rpm meg csak adatra, szintén marhaság, és eléggé beette magát a fórumokra jó régóta.
Vagy esetleg a W10 képes volt ezen is változtatni? -
szaszlaci
addikt
válasz
AxBattler #418 üzenetére
Akkor harmadszor, ha jól számolom, tényleg kezd ez így unalmas lenni: a leselejtezett cuccokkal van bajom. Attól, hogy adott topikban ajánlja valaki, engem nem érdekel; vegye meg, aki akarja.
Ne, tudom, ki hozta fel ezt a sületlenséget.
Akkor miért nekem adod elő?Te mutattál egy PH-tesztet, hogy milyen szar notik, és neked nem kéne.
Most meg azt mondod, a cikkíró szerint (ami megint egy dolog), tök jól működnek ezek W10-el.
Most akkor mi van? Csak azért nem kéne, mert simán szarok szerinted, meg erősebb gépet kapsz egy leselejtezésből ennyi pénzért? Ez azért nem olyan meglepő.Ezt kifejtenéd?
Kifejtem: ha te új hardvert és szoftvert vagy kénytelen venni, mert egyik a másik nélkül nem megy, ráadásul hol az egyikre, hol a másikra vagy rákényszerítve, akkor azért pénzt adsz ki. Ami őket gazdagítja. A többi sallang szinte mindig átverés, majd rájössz magad is."Tehát ha egy 7 éves OS-en kicsit utána kell járnod, hogy a 20 éves perifériád rendesen működjön, az már rosszindulatú összeesküvés?"
Most már tényleg kezd kiolvasni a biztosíték.
Csak ügyesen el van rejtve, mert ezeket a régi drivereket külön ki kell választani a windózban, nem volt ám mindig plug and play. Nincs benne a választási listában, hanem egy másik listából kell kikeresni, aminek egyébként semmi értelme, "csak" annyi, hogy azt lehetne hinni, nincs is ott. Pedig de!Olyan nyomtató sarcra gondolok, mint:
-- fej egybeépítve a patronnal egy vagyonért
-- nem lehet tölteni, mert pont a végére megy szét a fej, és NEM lenne érdemben drágább a tartós fej
-- tonereknél (is) számolja az oldalakat, azt mondja, nem nyomtathatsz többet a saját érdekedben
-- nyomtató mondja ugyan ezt, meg a megtelt tintatartály című átverés
-- elfújja a tinta felét "fejtisztítás" címszó alatt
-- ezt olvastam: utángyártott chipes cuccokkal egy előre meghatározott időben azt mondják bizonyos nyomtatók, hogy ezzel nem nyomtatunk. Érzed a sunyiságot, ugye? Nem egyből firm. frissítés után, (ami megint érdekes egy dolog), hogy más akkor kikerülhesse, hanem adott dátumkor.
Hirtelen ennyi. Ezek mind azért vannak, hogy többet költs. A 20 éves HP lézer tud valódi 600 dpi-t, tűéles, kb. azonnal indul, nem pazarol, gyorsabb mint "bármelyik" tintás. Ezresből fel van töltve a toner annyi FF lapra (ha ez elég), amennyi otthon kb. tíz évre elég. (De az újnak tekinthető toner is asszem háromezer volt, teli.) A "korszerű" lézeres annyival "jobb", hogy kicsit gyorsabb, és tízszer annyit kell rákölteni, vagy még többet.Így, hogy most remélhetőleg válaszoltam minden kérdésedre, igazán megtehetnéd azt, hogy elgondolkozol azon, tulajdonképpen mi is ezzel az egésszel a célod?
-
Zeratul
addikt
válasz
AxBattler #418 üzenetére
Onnét indultunk, hogy a bolti százezres noti állítólag olyan hulladék, hogy szegény W10 nem tud rajta normálisan futni. Ez röhej.
Ne, tudom, ki hozta fel ezt a sületlenséget.Ez én voltam, a bevásárló központos olcsójános "laptopokkal" kapcsolatban, ár nélkül. Egész pontosan az írtam, hogy aki bevásárló központos olcsójános laptopot vesz a készüljön hogy oboázni fog
-
szaszlaci
addikt
válasz
AxBattler #413 üzenetére
A gond még mindig a nagy tételben leselejtezett vackokkal van, akár noti, akár más. Hangsúlyozom, szvsz. Mindig lesz olyan, akinek bevált és működik húsz éve. Azt meg ne felejtsük, hogy átlag user nem fog csavarhúzóval hozzányúlni akkor se, ha ötperces probléma van.
Engem nem érdekelnek a notik, soha nem is volt, minek olvasgatnék arról, milyet vegyek?
Onnét indultunk, hogy a bolti százezres noti állítólag olyan hulladék, hogy szegény W10 nem tud rajta normálisan futni. Ez röhej.
-
szaszlaci
addikt
válasz
AxBattler #406 üzenetére
Azok a piacok jelentősek, amik ugyan elmaradnak például Ámerikától vagy UK-tól, de nem lényegtelenek. Vagyis oda (ide) is igazodik a gyártó.
Az ilyen leselejtezett használt dolgokban igen nagy a szívás veszélye akkor is, ha kvázi jót kaptál. (Főleg egy notinál, ahonnét indultunk.) Ott a tervezett elavulás, de még ha nem is lenne tervezve, nem örök életűnek gyártják. Igazi önszívatás, ha valaki ilyet vesz magának, aki meg céges-jelleggel gondol ilyesmire, arról nem is mondok semmit. A szememben ettől alig marad le a raklapos monitor helyrepofozva egy évre jó esetben, ami a fél év garancia duplája. Nem vagyok a használt HW ellen, a hulladék ellen viszont igen.
Dilikutya / 408: Nézd, olvasom mindenhol, hogy a W10-el mennyi baj van, tipikus ostoba szívatások. (Arról nem beszélve, hogy még mindig nincs igazából előnye, csak hátránya. Oké, DX12..., meg lélekromboló GUI.)
Egyproblémás felhasználóktól is, míg hagyják aztán a fenébe, meg aki "rendszergazda"-jelleggel felügyel gépeket is.
A lényeg pedig az, hogy ilyenek NEM voltak a W7-nél. Persze, voltak hülyeségei, de ilyenek nem. Azzal simán megcsináltam azt, hogy jó, hát újabb rendszer, nem árt, nézzük meg. Visszatértem utána WinXP-re, amíg lehetett, mert gyorsabb volt, utána viszont nem volt fájdalmas végleg 7-re váltani.Ja várj, nem ezt kérdezted, hanem hogy a frissítések között miért is van annyi, ami összebarmol. Erre inkább válaszoljon az, aki használja és tapasztalja ezeket. Fogja, és felrak önkényesen egy DRÁJVERT? Nekem ennyi elég... Oké, ez otthoni felhasználó, ezért mondtam, hogy részletezze más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest