- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nullpoint #483 üzenetére
nahhh...
Olvasd el legalább, mekkora ökörégért véded.
Ezek szerint, azért szar a windows 10 saját beépített képfájl olvasója, mert bár mint ISO -t beolvassa a "Medal of Honor Allied Assault Spearhead" -et, de @Dilikutya képtelen azt elindítani...egyébként mint formátumot a win 10 felismeri, meg is nyitja az ISO lemezt, látja a fájlokat....csupán az a helyzet, hogy ezzel @Dilikutya képtelen bármit is kezdeni!
...
OK, gratulálok
Tényleg nem hiába mondják egyes oldalakról, hogy itt PH-n aztán van pár szánalmas egyén. -
törölt tag
válasz
Dilikutya #476 üzenetére
"..Lényegtelen, hogy nem a formátum a problémás, ha nem tudod használni.."
Már hogy ne lenne lényeg, ha 1x magáról a formátumról beszélünk ember?
Mint írtam is, így is kiderült, hogy a formátummal semmi baja, megnyitja...
Egészen más okból nem tudod használni.
De kedvedért direkt megnéztem, van belőle a virágboltban RIP és javított ISO verzió is! -
törölt tag
válasz
kovaszoskeny #472 üzenetére
Hűha, vigyázz, mert ezért a kijelentésért te is ki leszel utálva, retardált leszel és ha tudnának, kővel dobálnának érte!
-
törölt tag
Te azt tekinted a Microsoft hivatalos oldalának?
...gratulálok
A napi 9órás szövegre már nem is tudok mit mondani
Szerinted én átváltok napközben, mondjuk déltől C64 Basicre, vagy mi?Pont erről beszélek, hogy mindig előjöttök ezzel a flvágós szöveggel, hogy mekkora atomnagy szakik vagytok, holott ....nem.
-
törölt tag
Már ne is haragudj, de aki windows 10 -re akar Daemon Tools-t az, hülye!
...ennyi és teljesen feleslegesen köpködsz, morogsz meg füstölögsz ezen...Egyébként is hazudsz... Bárki aki ennyire erősen hangoztatja, hogy "márpedig ő így-úgy szaki, meg saját tapasztalat és aki nem hiszi az retardált, stb..." azok általában hazudnak.
Valahol olvastak valamit és azt mantrázzák, valójában meg a közelébe sem szagoltak a rendszernek.ű
A másik lehetőség, hogy azt hiszik okosak és közben minden külsős, szir-sz.r programmal letiltogatnak ezt-azt a rendszerbe, meg blokkoltatják... ez is csak a butaság jele!
A kezdetekkor váltottam Win 8 Pro -ról, Win 10 Pro -ra és semmiféle lassulást, sem lomtár ürítéskor, sem program indításkor nem tapasztaltam, a HDD -m sem pörög feleslegesen sosem.
Hogyan magyarázzátok???
Egyszerűen ezek egytől, egyig user errorokból fakadnak!
Tehetitek az okosat, de felesleges, mert 100%, hogy ha valami hiba van, az miattatok van!Senkit sem érdekel milyen OS -t használtok!
De nehogy azért legyen egy OS rossz, mert TI...egyesekkel egyetemben, nem értetek dolgokhoz és ebből kifolyólag gányoltok! Teszitek mindezt nagy önbizalommal, mintha nagy szakik volnátok... Pedig ennek inkább az ellenkezője igaz rátok! ...gánymesterek! -
törölt tag
válasz
szaszlaci #395 üzenetére
Nekem nincs is több kérdésem...
■■■■■ szaszlaci.blogspot.hu -ról egy szösszenet (KÉP):
A virágokat, bálványt, gyümölcstálakat és a feláldozandó szüzeket hova vigyem uram?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest