- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dilikutya #495 üzenetére
Tehát nem találtál valós gondot. Gyártani persze lehet bármennyi problémát, és ha nem akarjuk megoldani, akkor messziről még nehézségnek is tűnhet. A ZX Spectrum játékok sem futnak natívban "már" a hetesen sem. Azt is meg lehet oldani akár emulátorral, vagy lehet problémának is tekinteni.
-
BiP
nagyúr
válasz
Dilikutya #476 üzenetére
A 2003-as C&C és a 14 éves MOHAA kiegészítő az szerencsére nem rétegigény
Amúgy én is inkább annak vagyok a híve, hogy a Windows által beépített funkciókat valami jól bevált, kitapasztalt, 100x jobb 3rd partyval használjam a beépített helyett, de az ISO ma már pont nem ilyen, annál épp fordított az irány. Jó ideje már én sem teszek fel ISO progit, mert -amire nekem kell- arra már egy ideje a beépített is épp megfelel. Így nem is rakok már fel sajátot (Daemon, Ultraiso, Virtual Clonedrive valamelyike. Pedig régen szerettem ezeket), mert a default baromi kényelms. Duplakattra beolvassa azonnal, létrehozza az új meghajtót, nem kell mountolgatni sem, és amikor nem használom, nincs felesleges meghajtó sem lefoglalva.
-
törölt tag
válasz
Dilikutya #476 üzenetére
"..Lényegtelen, hogy nem a formátum a problémás, ha nem tudod használni.."
Már hogy ne lenne lényeg, ha 1x magáról a formátumról beszélünk ember?
Mint írtam is, így is kiderült, hogy a formátummal semmi baja, megnyitja...
Egészen más okból nem tudod használni.
De kedvedért direkt megnéztem, van belőle a virágboltban RIP és javított ISO verzió is! -
Zeratul
addikt
-
martonx
veterán
válasz
Dilikutya #299 üzenetére
Ó ember, ezzel a mondattal bearanyoztad a napomat: "igaz, én rendes szoftvereket használok, nem tesztprogramokat"
Vannak akik az alapján választanak OS-t, hogy a tesztprogramjuk ami eddig 3300 pontot nyomott win7 alatt, win10 alatt meg csak 3297-et, akkor a win10 már nyilván szar -
Jakuskacsa
senior tag
válasz
Dilikutya #299 üzenetére
Teljesen mindegy mit használsz, most vonatkoztassunk el a bench progiktól. Az, hogy az asztalon, programok között gyorsan tudok klikkelgetni, azt még jó hogy elvárom egy új oprendszertől. Viszont azt nem tudom felfogni, hogy egy CB15 ami renderel, mitől lassabb win10 alatt? Mondjuk ez lenne a napi munkája a gépemnek 8 órában, win 7 alatt már hazamehetnék 4 kor, mikor win10 alatt meg fél 5 kor, mert ennyivel tovább tart alatt a munka. Nem tudok jobb példát ezért nem értem a "jobb kihasználtság" dumát...
-
doooo
veterán
válasz
Dilikutya #166 üzenetére
"Hány gépen láttál Windows 10-et? Kissé meredek (és dilettáns) kijelentés, hogy aki szerint nem csak 1-2 szerencsésnek jó a W10, annak a véleménye nem releváns. Ezzel a kijelentéseddel a tiéd sem lesz az."
Valamennyire jogos, fél szemmel írtam a kommentet, aztán már nem volt időm átfogalmazni. Arra céloztam, hogy tagadhatatlan, hogy számtalan hiba van benne (amik vagy kiütköznek egyeseknél, vagy nem, de attól még nagyon is vannak).
Stabilitás alatt azt értem, hogy valami nem működik olyan kiszámíthatatlanul, hogy állandóan a gépház körül kelljen kutakodni, meg a netes fórumokat böngészni napokon keresztül, megoldások, vagy ötletek után (dolgok, amelyekre nem lenne megoldás a fórumokon, ha nem jelentkeznének számos embernél). Nem, nem jártam így non-stop, de sokkal több ilyenbe futottam e kevés idő alatt is, mint a 7-es esetében jó pár éven éven keresztül. A legkülönbözőbb driverekkel jelenkezik néha kellemetlenség... a frissítések néha megjavítanak valamit, de ugyanúgy sokszor el is csesznek dolgokat (nem nagy öröm mindig rettegni a frissítésektől, nem igaz?) stb, stb.
Tökéletes rendszer természetesen nincs, de ez határozottan tökéletlenebb, mint a többség (értsd: instabilabb).
"Böszmeszar" programokat pedig nem használok, köszönöm a célzást. -
Zotya84
őstag
válasz
Dilikutya #144 üzenetére
Ne aggódj, szerintem RS3 környékén nem lesz gondod a Gépház/Vezérlőpult párossal, mivel szinte biztos, hogy akörül teljesen meg fog szűnni a Vezérlőpult - gondolom amint minden modult átírnak és elhelyeznek a Gépházban. Aminek egyébként én se igazán örülök - de ha jó lesz a végső állapot, akkor nem érdekel.
Az meg, hogy ki melyik rendszer mellett kardoskodik, nem különösebben érdekel - legalábbis annyira, hogy beleszóljak, biztos nem. Én csak azt tudom, hogy mivel mindegyik alá volt vasam, így SP1 meg a driverek után nem volt bajom a Vistával, a 7-tel, Start menü-program után a 8-8.1-gyel, meg most a 10-zel sincs. Az egyetlen dolog, ami a megjelenése óta kb 3-4-szer kékhalálba küldte, az a már évek óta nem támogatott (8-hoz sem) TV-tunerem. De ennyit meg kibírok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest