- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#24845312 #437 üzenetére
Én i3 2300-zal is használok win10et. Mióta belőttem az ütemezőt, hogy a defendert csak 1 órás készenlét után indíthatja, azóta a defender nem versenyez a felhasználói szoftverrel a merevlemezért, és minden teljesen normálisan gyors. Nem számottevően lassabb, mint az ssd-s, hatmagos xeonnal.
-
válasz
Dilikutya #495 üzenetére
Tehát nem találtál valós gondot. Gyártani persze lehet bármennyi problémát, és ha nem akarjuk megoldani, akkor messziről még nehézségnek is tűnhet. A ZX Spectrum játékok sem futnak natívban "már" a hetesen sem. Azt is meg lehet oldani akár emulátorral, vagy lehet problémának is tekinteni.
-
válasz
Jakuskacsa #321 üzenetére
Akkor szerintem az experience valamelyik beállítása nem volt azonos a két rendszeren. Én legalábbis így jártam először. Az újonnan felrakott szoftver más alapbeállításokat kapott, mint a régebbről frissített, örökölt.
-
válasz
Jakuskacsa #315 üzenetére
Fura, sosem láttam ilyet. Nálam biztos nem így van, Win10 gyorsabb cb cpu-ban, 3dmark firestrike egál (1%-on belül). Ha firestrikeban lassabb nálad, akkor ott más van a dolog mögött, nem az oprendszer. Nvidia?
-
válasz
Jakuskacsa #303 üzenetére
Nem tudom, honnan van ez az infó. Nálad ilyet produkál? Általában a CB15 Win10 alatt gyorsabb, nem is kevéssel.
-
Meséljek? Totális káosz amit az El Capitan és a Sierra művel. Hardver összeakadások, fagyások, teljesen kiszámíthatatlan viselkedés, borzalom. Nem egy gépen, hanem mind az ötön. Feldugok rá egy szintetizátort, meg mellette egy hangkártyát, és használhatatlan hang jön ki. Lehúzom bármelyiket a kettő közül, oké. Rádugok másik gyártó másik hangkártyáját, ugyanaz. Egy másik szinti harmadik kártyával akad össze. Aztán hol a megy a Logic, hol nem, hardveres konfigurációtól függően. Mindezek teljesen rendben vannak Win10-en, és Yosemite-en.
(#291) Loveless
Attól se, ha valaki kocka Ladát vezet 2017-ben. -
válasz
#51736960 #280 üzenetére
Ezt hívják úgy, hogy önigazolás. Amúgy abból egy érdekesebb, olvasmányos fajta.
30 éve van számítógépem, akkor kezdtem programozgatni (mondhatnám c64 forever, de afelett is eljárt az idő), 25 éve van pécém (XT), 20 éve üzemeltetek linux szervereket, van OSX-em, volt minden windowsom 2.0 óta, és mégis elsősorban Win10-et használok (nyilván Macen nem). Most akkor hülye-e vagyok?
Szóval mindössze arról van szó, hogy te nem kedveled a Win10-et, és a szolgáltatásait. Ne próbáld ezt másra kivetíteni.
-
-
válasz
Pécsi gyerek #255 üzenetére
Már hogyne. Zöldség az egész cikk, és szófosás az egész topik.
-
Azért, mert a daemon toolssal valóban nem kompatibilis. Amúgy is elcseszett megoldás hardvert emulálni egy mezei optikai lemez egyszerű mountolására. Szerencsére ezt már a Win10 (és a Win8 is) egyszerűen megoldja, úgy, mint a linuxok. Virusirtót is letiltja, ahogy a Win7 is letiltotta a régi, inkompatibilis vírusirtókat anno. Egy szar vírusírtó amúgy is csak hamis biztonságérzetet ad, a defender jobb annál.
-
Miért ne lehetne rátenni? Milyen hackelésről beszélsz? Ez egy CPU lesz, a Win7 pedig egy oprendszer.
Ez az egész cikk, és a vonatkozó topik is egy nagy merő baromság. Vegyétek már észre, hogy az egész mindössze annyit jelent, hogy valami teljesen fölösleges extra szolgáltatás nem fog működni Win7 alatt. Ami nem működik intelen se. De ki a frászt érdekel?
-
Hogy kell aknázni a Ryzent kifelé? Mit nem fog támogatni a Ryzen a Win7-en?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest