- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Egy Facebook logótól facebookosabb lenne és vinnék, mint a cukrot.
Szerintem lehetnek még meglepetések, engem mondjuk nem érdekel egy Facebook mobil, amíg békén hagynak vele, viszont nem tartom kizártnak, hogy jó pénzért mégis piacra dobnának egyet idővel. Fura érv, hogy azért nem lesz, mert minden telefonon ott akarnak lenni, hisz ha egy gyártó kiteszi a Facebookot a telefonjáról, akkor saját magát szúrja t*kön vele sajnos. Illetve ennél mélyebben csak úgy lehetne már integrálni, ha kikapcsolhatatlan lenne a szinkronizáció, vagy ha a Facebook főoldala cserélné le a home screen-t, vagy legalább egy részét. Spekuláció csak, igen, a Google esetében is csak az volt a Nexus S, mégis elkészült. Szerintem nekik kellett volna megvenniük a Facebookot és összemosni a YouTube-bal.
Észrevettétek, hogy a Firefox helyesírás ellenőrzője nem ismeri a Facebook szót?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Facebook szóvivője szerint cége egyáltalán nem tervez saját logóval ellátott készüléket piacra dobni.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Arena Breakout: Infinite
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest