- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
és mégis...
-
Beri78
őstag
valaki meg fogja ezt csinálni, nem kell aggódni
-
daniel909
addikt
szerintem lenne benne fizikai lájk gomb... na azt kiprobalnam
-
Rickazoid
addikt
Egy Facebook logótól facebookosabb lenne és vinnék, mint a cukrot.
Szerintem lehetnek még meglepetések, engem mondjuk nem érdekel egy Facebook mobil, amíg békén hagynak vele, viszont nem tartom kizártnak, hogy jó pénzért mégis piacra dobnának egyet idővel. Fura érv, hogy azért nem lesz, mert minden telefonon ott akarnak lenni, hisz ha egy gyártó kiteszi a Facebookot a telefonjáról, akkor saját magát szúrja t*kön vele sajnos. Illetve ennél mélyebben csak úgy lehetne már integrálni, ha kikapcsolhatatlan lenne a szinkronizáció, vagy ha a Facebook főoldala cserélné le a home screen-t, vagy legalább egy részét. Spekuláció csak, igen, a Google esetében is csak az volt a Nexus S, mégis elkészült. Szerintem nekik kellett volna megvenniük a Facebookot és összemosni a YouTube-bal.
Észrevettétek, hogy a Firefox helyesírás ellenőrzője nem ismeri a Facebook szót? -
hogy fogunk így élni???
-
Zirowe
nagyúr
Számomra csak az lett volna a furcsa abban, hogy tényleg készül ilyen mobil, hogy mi újat tudna mutatni az eddigi telefonokhoz képest?
Mitől lenne több, fb-sebb?No nem mintha nagy fb párti vagyok, de már a jelenlegi telefonokban is épp elég mélyen van integrálva szerintem (személyes tapasztalatom csak a htc desire-el van): lehet szinkronizálni az fb-t és a névjegyeket, képeket rögtön meg lehet osztani, friend stream, stb..
No mindegy, úgysem egészséges ez a mostani állapot, hogy a gyerekek folyton ott lógnak..
-
GALARDO
addikt
Hát most megszakadt a szívem.
-
Xaels
félisten
válasz
runner 125 #10 üzenetére
Pontosan ugyanez volt az iwiw-el is anno csak kicsiben. Mindenki kuncsorgott a meghívóért stb. aztán manapság le van szarva. Pár év múlva jön egy újabb és akkor meg az FB lesz letojva. Amúgy használom az FB-t, de a hypetól már néha hányingert kapok...
-
litvitcsak.a
tag
Ha az Apple-ről lenne szó, akkor ezután szinte biztos, hogy éppen nagy erőkkel dolgoznak rajta...
-
Probber
őstag
Ez mind csak az előző hírben elhangzott rengeteg negatív kritika miatt van? Lehetséges, hogy megijedtek?
-
b4zsi-
őstag
Valakit még számítógépen se érdekel a facebook nemhogy telefonon....
-
skajwa
senior tag
válasz
tschyllagh #2 üzenetére
Aki képes lenne megvenni egy facebook mobilt, az a szememben azzal egyenlő aki megveszi a kínai hellokitty-s full pink telefont. Nem vagyok ellenző, de én magát az ötletet is nevetségesnek tartom.
-
tschyllagh
tag
Megnyugodhatnak a facebook-ellenzők...
-
Thome
veterán
F@sság, ingyen sem kellene, ha egyáltalán létezne, vagy terveznék létrehozni. -1
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Facebook szóvivője szerint cége egyáltalán nem tervez saját logóval ellátott készüléket piacra dobni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest