Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rothmanakos

tag

válasz leslien #4 üzenetére

Húú, nagyon megéri egy Note a váltást, bármiről is váltasz, Nekem ez az első Note-om ez a 10es, amiről ezt is írom, és innentől kezdve nem is fog kelleni más telefon, csak Note. Kimondottan szerettem az eddigi telefonjaimat, általában mindig a csúcsot vettem, de szerintem a Note az egyetlen, ami kiemelkedik a csúcskategória sorából. Egy kicsit olyan az okostelefonok között, mint az iPad a tabletek között. Amellett, hogy minden megvan benne, mint a legtöbb mai csúcstelefonban (jó kamera, jó kijelző, stb), a Samsung alapvetően is még ezen kívül tele rakja extrákkal, amik máshol nincsenek (Edge funkciók, ablakos nézetű appok, DEX, stb), és ehhez jön hozzá még az S Pen, ami még egy rakás funkciót tud (képmetszés, szöveg kijelölés, kamera exponálás, gyors jegyzetek, stb) és egyre csak bővül ezek listája évtől évre.
    Mindezek olyan dolgok, amik nélkül lehet élni, de nagyon jól tud jönni ez az extra tudás, ha az ember megtanulja kihasználni az ilyen kis apróságokat 🙂

Mondanivalóm lényege az akart lenni, hogy hidd el, a Note egy olyan telefon, ami után a következő telefonod is Note lesz.🙂

Új hozzászólás Aktív témák