- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rothmanakos
tag
Húú, nagyon megéri egy Note a váltást, bármiről is váltasz, Nekem ez az első Note-om ez a 10es, amiről ezt is írom, és innentől kezdve nem is fog kelleni más telefon, csak Note. Kimondottan szerettem az eddigi telefonjaimat, általában mindig a csúcsot vettem, de szerintem a Note az egyetlen, ami kiemelkedik a csúcskategória sorából. Egy kicsit olyan az okostelefonok között, mint az iPad a tabletek között. Amellett, hogy minden megvan benne, mint a legtöbb mai csúcstelefonban (jó kamera, jó kijelző, stb), a Samsung alapvetően is még ezen kívül tele rakja extrákkal, amik máshol nincsenek (Edge funkciók, ablakos nézetű appok, DEX, stb), és ehhez jön hozzá még az S Pen, ami még egy rakás funkciót tud (képmetszés, szöveg kijelölés, kamera exponálás, gyors jegyzetek, stb) és egyre csak bővül ezek listája évtől évre.
Mindezek olyan dolgok, amik nélkül lehet élni, de nagyon jól tud jönni ez az extra tudás, ha az ember megtanulja kihasználni az ilyen kis apróságokat 🙂Mondanivalóm lényege az akart lenni, hogy hidd el, a Note egy olyan telefon, ami után a következő telefonod is Note lesz.🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Robotporszívók
- Előrendelői előzetest kapott a Painkiller
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest