Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
Lehet benne valami. S szériákat koptattam eddig, minden páros szám megvolt (s2, s4, s6 edge+, s8+)
Most a Note10+ nál érzem először, hogy vajsima a rendszer, nincs röccenés egyáltalán, és minden baromi gyorsan történik!
Persze ezek inkább ilyen kis apróságok, de számomra nagyon feltűnő! -
francz'70
senior tag
válasz
Rothmanakos #12 üzenetére
+1
Tökéletesen leírtad az én véleményemet is!
Nekem is csak flagship telóim voltak, ez az első Note-om, (Note 10+) de az biztos, hogy már csak Note lesz! Nem gondoltam, hogy az S Pen, és a hozzátartozó plusz, mennyire hasznos tud lenni. A Note az mindig is egy külön ligában játszott, az S Pen miatt nincs konkurenciája, és az egész telóról sugárzik a prémium érzés, kívül-belül
Új hozzászólás Aktív témák
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest