Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuttu
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Nekem is van egy ilyen tok-om, (galaxy S8-hoz) de nem samsung. Után gyártott kínai nagyon kevés pénzért...
Tetszik is, de az automatikus képernyőfeloldás ami igazán bejön és nem tudom, hogy ezt hol lehet beállítani.
Több videóban is megtaláltam, de nálam ez a beállítás nem volt elérhető.
Nem tudom,hogy azért mert frissebb az androidom (Oreo) vagy pontosan miért is?!?!
Ha valakinek van ebben tapasztalata kérem ossza meg velem. Köszi!
-
-
laci_csk
senior tag
Ezert nincs tok a telomon, egyen sem volt es nem is ajanlottam senkinek a tokot sot kimondottan ellenzem.
Szerintem egy folia a kepernyore nagyon is eleg. (es enyit a Gorilla glass-rol, marketingnek jol hangzik) -
kelly416
veterán
Több, mint egy éve használok egy Sony Z1C-t, tok összesen volt rajta 20 órát, akkor sokat mondok, de van egy hátlapi fólia (mert a hátlap ugye vaj-kemény műanyag), az elején egy üveg-fólia és szimplán zsebben hordom. Kétszer esett, egyszer ott jöttem rá, hogy a tavaly óta fel nem vett rövidnadrágom zsebe lyukas, sarkára esett téglára, másodjára önálló életet élt és leugrott egy székről. A képeim közt látható a sarkán hagyott nyom, ezen felül semmi baja azóta sem, és szép a telefon a kezemben, akármikor előveszem, nem egy buta tokot nézek... van kompromisszum a szépség a funkcionalitás között is, kérdés, hogy ki mennyire tud odafigyelni a telefonjára.
gommer01:
Aki nem vásárol körültekintően, vagy sokallja a normális cuccok árát, az könnyen járhat így... -
yodabacsi
csendes tag
Nekem s6§ edge-m van. A hátulján nem egészen két hét után a hajlított üvegnél már ott vannak a karcok. Az ujjlenyomat olvasón is van már egy. Clear view covert akartam venni rá, de még itthon nem kapható. Vigyázni meg úgy vigyázok mint a szemem fényére. Úgy hordom zsebbe is hogy ne legyen mellette semmi.
-
TTommi
aktív tag
válasz
Totheground #63 üzenetére
Én teljesen értem, amit mondotok, ugyanezen érvek mellett én sem fóliázok, meg tokolok
Illetve tokot szeretnék, de csak valami igényes bőr szerkósat, amit még nem találtam meg. Egyszer láttam olyat, hogy a teló leesett, pattant egyet, a flipp kinyílt és a teló arccal lefelé landolt az akármin. Szerencsére komoly baja nem történt, de csak azért, mert nem egy kavicsos helyen történt a baleset, hanem lájtosabb helyen. Szóval a tok sem életbiztosítás, de attól még hasznos.
-
Totheground
addikt
válasz
#82729984 #20 üzenetére
Teljesen egyetértek, de ezzel kissebbségben vagyunk. Amíg a legtöbb ember szolgáltatói részletre veszi a telóját, nem csoda, hogy rettegnek, hogy bármi történik vele.
Nekem sincs tokban a szifon. Az egyik dolog, amit szeretek benne, hogy gyönyörű. Akkor meg minek tegyem tokba. Az uvegfóliát meg nem csipázom.Kicsit olyan érzésem van, mint amikor az ember drága bőrhuzatot kér a kocsijába aztán ráhúz egy 100 forintos lepedot, hogy nehogy már kiszívják a nap. Aztán a következő tulaj majd nézegetheti az újszerű cuccot.
-
Dare2Live
félisten
válasz
#82729984 #20 üzenetére
"3 év múlva dobhatod a kukába annyira elavul..."
Mért avulna el?
Egy 4+éves S2, hogy Samsungnál maradjunk mai szinten is teljesen vállalható, jól müködő telefon. És jövőre is az lesz.
Nekem 2+éve megjelent S4em van és nem látom mért ne lenne 2+év múlva ugyanúgy jó arra amire jelenleg használom mint most.
Hugom Iphone 4St használ, avval sincs gond pedig ugye 2011es modell.
"meg nézni a fóliát rajta, ami a nagy többségnél amúgy is felválik"
kb itt derült ki, hogy mennyire nem értesz ahoz amiről beszélsz... Minden telom foliáztam és talán az első budget 200Fts foliam volt ami levált. na bumm.
-
janeszgol
félisten
Ne haragudj, a telód sokkal drágább, mint az enyéméi összeadva, de mégis megjegyzem. Ez valóban ronda. Ciki és lelombozó. Én hagynám a fóliát a fenébe.
Emlékszem az L520-at szidták, hogy milyen fakó. Igen aki fóliát tesz rá, annak fakó. Az enyéméi nem voltak fakók. Én baromi nagy tok és fólia guru voltam, aztán leszoktam róluk. Vagy legalábbis meggondolom használatukat. De azokat, amiket Lionking01 csinál, én is viszem. (Sosem teszem pucér asztalra, mindig van alatta papír - kamerának jót tesz, a zsebben mindig magányos a telefon. Ennyi elég, nem kell több.)
Más: na ná, hogy fontos egy telefon kinézete. Legyen szép. TV-t, pórszívót, autót is úgy vesz az ember, hogy legyen szép. Pedig azok is használati eszközök. Úgy érzem néhány gyerek is betévedt ide a topikba, a hozzászarásokat figyelembe véve.
-
gommer01
újonc
vettem a minap ilyen edzett üveg "fóliát"...
rátettem az S6 Edge-re (direkt arra valót vettem), hát egy okádék lett a telefon. Nagyon vastag, ráadásul csak a kijelző sík felületét védi, kétoldalt semmi. de legalább 4000 ft volt
Így néz ki felrakva, úgyhogy sztem aki ilyenen agyal, inkább felejtse el:
http://kepfeltoltes.hu/view/150516/20150516_151647_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
És ez a típusa/gyártója:
http://www.speedshop.hu/termekek/2017812/samsung-g925-galaxy-s6-edge-xprotector-tempered-glass-kijelz%C5%91ved%C5%91-uvegfolia.html
-
TTommi
aktív tag
A z2-né például fölösleges a tok, mert egy zacskó vízben is lehet tartani, ami tuti megóvja a karcoló porszemcséktől. Ja, Bluetooth okosóra azért kell, hogy lássam, ha valaki hív, vagy üzen.)
-
TTommi
aktív tag
A korábbi telómat azért tudtam 10 ezerrel többért eladni, mert tokban volt. Ha flippes tok, akkor meg már legyen bőrből az a belső rész. Szöszöset én sem vennék.
Másrészről tökre vicces, amikor jönnek a kritikák a külcsit illetően egy új telónál, aztán a fórumokon látom, hogy mindenki uniformizált tokokba pakolja az egyedi designe-t. Nincs ezzel baj, de akkor legalább ne szóljon hozzá a nagyon okos pajti, hogy milyen ocsmány egy teló kívülről. Annál ocsmányabb egyik teló sem lesz mint amit tokba raknak. Az más kérdés, hogy így védettebb. -
movax
őstag
A 40 ezres telefonomon a fólia a fliptokban finoman karcos, ahol kilóg alóla a Dragontrail üveg, teljesen sima.
Egyébként a részecsketaszító erőtér a legjobb megoldás. A tricorderemet is az védi.
-
TRIvidore
tag
Kegyetlen... Kell rá gyárilag fólia, meg Spigen tough armour tok. Most főhet Samuéknál a bográcsgulyás
-
Gusztáv
addikt
Én meg szinte minden telefonomat ejtettem már le. Napi munka közben, amikor ezerszer rakod le-veszed fel, sietsz valahova, vagy csak nem figyelsz egy kicsit, szinte elkerülhetetlen a dolog. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy némelyik telefon anyagánál, formájánál fogva különösen csúszós (pl Lumia 925). Ettől függetlenül én sem hordom tokban a jelenlegi Lumia 830-at, mert még a vékony szilikon tok (ami szinte láthatatlan) is elveszi a készülék keretének fémes tapintását.
-
M5Norbi
őstag
válasz
Steve1207 #15 üzenetére
Igen ezt már más is írta. Hála istennek én nem tapasztalom de elhiszem.
Mégpedig azért mert ha jól tudom sokkal inkább könnyebbre igyekszenek fejleszteni a GG-t mintsem még ellenállóbbra.
Pedig ha választani lehetne a kutyát nem érdekelné plusz pár gramm.
Szerintem legalábbis. -
zeon.hu
nagyúr
Ha normálisan kompenzálnak, az jó.
Az Apple elintézte volna egy "rosszul hordják" user hibával -
deicide
veterán
Még soha, egyetlen telefonomat sem ejtettem le, kis odafigyeléssel nem bonyolult feladat nem leejteni.
Emiatt tokban sincs és fólia sincs rajtuk. Mondjuk a Z1-emmel bringázva estem egyszer, de akkor a bringás mez hátsó zsebében volt, semmi baja nem lett.
Egyelőre az Edge-n sincs karc, pedig simán a farmerzsebben hurcolom. -
pumpedlix
tag
Tok ide tok oda nagyon gáz
Az hogy mennyibe kerül egy dolog láttunk már almán kukacot,
de hogy valójában mennyit is ér az itt megmutatkozik. -
kymco
veterán
Szerintem nem tök mindegy az átlagembernek, hogy hogyan néz ki a telefon. A legnépszerübb zászlóshajó telefonok az extravagáns formájukkal is tarolnak. Lássa csak messziről az egyszerű nép fia, hogy milyen telefon van a kezemben.
Szerintem nagyon fontos a külcsin az emberek többségének. Tapasztalatom szerint időnként fontosabb, mint a belbecs. -
trachemysss
csendes tag
Szerintem már az előző véleménycsatát is csúnyán elveszítetted
Nem akarok vitatkozni, ha neked tökmindegy, hogy mi van a szemed előtt, ám legyen, én nem szóllak le érte.
Nem csak azért veszem, de inkább olyan veszek ami tetszik is és megpróbálom nem elcsúnyítani. Vegyen rá mindenki amit akar, engem nem érdekel, tény hogy vannak szép tokok is. Viszont nekem tok nélkül is jó állapotban maradtak a telefonjaim, ezért a személyes tapasztalatom ez.
És sírjon már senki, hogy karcolódik fólia nélkül, mert ez köztudott dolog szerintem. -
Dominó85
addikt
válasz
trachemysss #41 üzenetére
Akkor te azért veszel drága telefont, hogy nézegesd? Qrva sok értelme van...
Amúgy tök mindegy mennyibe kerül, hogyan néz ki egy telefon. Aki mondjuk meg akarja védeni, mert hosszabb távra tervezi a használatát az azt vesz rá amit akar. Hja és nem csak csúnya tokok léteznek ám. Ti valahogy nagyon egy irányba (csőlátás) nézitek az életet.
-
trachemysss
csendes tag
válasz
#82729984 #38 üzenetére
Szerintem igazad van.
Lehet nem mindenkit érdekel, de engem például igen, hogy esztétikus legyen a telefon. Szerintem sokan vannak ezzel így, van több szép telefon is, hagy ne példálózzak. Érthetetlen amikor a jól kinéző telefont beleteszik egy undorító tokba, szerintem ez rossz ízlés. Végül is olyan eszköz, amit folyamatosan használ az ember, nem mindegy, hogy milyen érzéssel veszem a kezembe.
Ha meg csak puszta használati tárgy, akkor nem kell venni drága telefont, és nem is kell óvni minden egyes szemcsétől rá.
A legértelmetlenebb dolog a tok, kijelzővédő fólia nélkül.
Egy sima kijelzővédő fólia alap, nem is látszik, ha rendesen van feltéve, és mily meglepő nem fog karcolódni. Egyéb részein meg nem lesz baja, ha vigyáz rá az ember. Nálam legalábbis ez működik olyan 10 éve. -
DiamondBack
senior tag
Ugyanígy jártam a Note 4 kontra szilikontok párossal, körben a keret úgy néz ki mint valami macskakaparás. Hurrá alumínium...
-
-
törölt tag
"Ez azért logikus, mert még van ára a telefonnak, még 3 év múlva nincs, így igazából nem marad rajtad a telefon, bedögölve, másrészt vonzóbb ajánlat, hisz van rá 1 év gari. És szerinted ilyenkor ki az az ember, aki vesz karcos telefont? "
Ezt meg is értem, nem is vitatkozom, ha valaki rövid időn belül eladásra szánja akkor védje. De szerintem ez egy piciny része csak. A többség azért nem cserélgeti évente vagy éven belül.
-
babkukta
senior tag
válasz
#82729984 #20 üzenetére
Szerintem teljesen logikus dolog egy elől-hátul üveg telefont bebugyolálni... ha szerinted nem, az a te hibád
Egyrészt ha biztonságban van a telefonod, tudod, h jó állapotban van, nem karcos, nem törött. Ha nem véded, leejtet, széttörik, karcolódik a zsebben. Márpedig egy 300 ezres telefon nem vmi szép karcosan, még úgy se, ha 1-2 éves.
Másrészt rengeteg olyan ember van, aki évente cseréli a telefonját. Ez azért logikus, mert még van ára a telefonnak, még 3 év múlva nincs, így igazából nem marad rajtad a telefon, bedögölve, másrészt vonzóbb ajánlat, hisz van rá 1 év gari. És szerinted ilyenkor ki az az ember, aki vesz karcos telefont? Hát, én biztos nem. Rengeteget ront az értékén, valamint a vevők se fognak sorban állni érte.
Harmadrészt, nekem a szaros kínai flip tokommal nem karcolódik a kijelzőm, itt meg a drága gyárival igen? Na ne szórakozzunk már... -
törölt tag
"Mért kellene a telefonban gyönyörködni?"
Miért ne? Nem mellesleg bármelyik telefonos cikknél itt a mobilarénán arról megy a topic 500 hozzászóláson át hogy szép a telefon vagy nem, elfog a must have érzés vagy nem stb... Pedig úgy látom nem vagy újonc itt, ezt neked is pontosan tudnod kéne...
-
hallerlaller
addikt
Tok alá fólia és nemsokára jön a tokvédő tok, illetve a fóliavédő fólia is. Funkcióját nem látja el, de legalább jól néz ki 18e-ért.
-
helixP
nagyúr
-
törölt tag
válasz
twollah1976 #22 üzenetére
Samu SIII Mini La fleur esetén volt gyárilag fólia. Sokáig bírta.
-
resu8823
tag
A gorilla glass csak egy bevonat ...
-
hemaka
nagyúr
Kivancsi vagyok hogyan es mivel fogjak az elegedetlen vasarlokat karpotolni.
-
Örülhetnek a tulajok...
-
twollah1976
őstag
Anno a Samsung tabletem a gyári Samsung flippes tok karcolta meg.
Pontosabban a flippes tok belső szöszös anyagába tapadt apró porszem.
Azóta hanyagolom a flippes tokokat.A kijelzővédő fólia, tok vitát meg felesleges folytatni, mindenkinek más a véleménye erről.
Valakinek sose karcolódik a kijelzője, másnap meg szinte azonnal.A Gorilla Glas is csak egy üveg, hiába mókolnak vele, az üveg akkor is üveg marad.
A nevesebb gyártók miért nem tesznek gyárilag a kijelzőre egy fóliát, amin van egy plusz fólia azzal a felirattal, hogy a védőfólia eltávolításával a kijelző könnyebben megkarcolódhat és az ebből adódó problémákért nem vállalják a felelősséget.
-
Khelben
nagyúr
Ennél a Gorilla Glassnál nagyobb parasztvakítás nincs a Földön...
-
törölt tag
Én ugyan még sosem sirtam ezen. De ez egy használati eszköz. 3 év múlva dobhatod a kukába annyira elavul, még az akksija se cserélhető pedig az biztos tropára megy...
Na most innentől kezdve mitől véded annyira? Hogy mikrokarcok lesznek rajta? És? Összetörik a kijelző? Köss rá biztosítást. Ha se cserére se biztositásra nem futja akkor ez nem a te telefonod (lévén tokban is ugyanúgy sz@rrá törhet).
Szóval nekem ez a bajom, hogy valaki vesz egy szuper telefont aztán meg úgy kezeli mintha valami himestojás lenne és 30 év múlva az unokák is megöröklik majd, miközben néhány év múlva egy használhatatlan kacat lesz.
És ahelyett hogy addig is gyönyörködne a telefonba meg kihasználná az adottságait inkább csinál belőle egy féltéglát meg nézni a fóliát rajta, ami a nagy többségnél amúgy is felválik, érdemes megnézni az s6 edge fórumát fólia ügyileg...
-
Gusztáv
addikt
Minden évben, amikor kijön a legújabb GG elmondják, hogy 2x-3x erősebb mint, az előző generáció. Aztán a tapasztalat azt mutatja, hogy semmivel sem jobb. Aztán veszünk rá fóliát, mert nem bírja a karcokat, meg tokot, mert az ütődést sem
.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
#82729984 #10 üzenetére
Pont az olyanok mint te (nem rossz ertelembe) szoktak sirni a forumon, hogy leejtette a telefonjat es 2-300 euro a kijelzo csere...
Vegul is elverezni a dizajn oltaran - maganugy.
Egyebkent meg vannak kulturalt tokok is amik szinte alig latszanak, viszont kivedhetnek helyzeteket...
Nalam addig nem kerul hasznalatba telefon amig nem ugrott ra folia es tok! Az tuti...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Lionking01 #5 üzenetére
Én is így vagyok vele de fólia sincs.
-
Cythyel
senior tag
kijelző védő fóliáról nem is hallottak ezek a júzerek?
-
Steve1207
veterán
Az a durva, hogy a kezdeti GG-t alig karcoltam meg, ahogy jöttek ki az újabb változatai évről évre úgy tudtam egyre jobban megkarcolni őket, pedig ugyanúgy vigyázok a készülékekre és fólia nélkül használom őket. (Bár most egy hete szereztem üvegfőliát, jó cucc, tisztítani is könnyebb, mint a szimplákat.)
forgonati: jaja, nem vészes, kicsit vastagabb, de nekem az üvegfólia az első, amikor azt mondom semmit nem vesztek a fólia nélküli érzésből.Az eset: érdemes lenne cserélniük, ez lenne az elfogadható lépés egy ilyen "bakinál" és a tokot visszavenni, visszatéríteni az árát. Az a karc azért elég csúnya.
-
-
razzorr
őstag
Akkor most már jöhetne egy olyan kijelzőtechnológia is, pláne a high end kategóriába, ami kibírja a porszemeket is, mert ugyebár a legtöbb esetben nem a vajazó kés hanem a zsebben a por karistolja össze. Nem ez a gorilla glass-os marketing bullshit, nekem eddig minden gorillás telefonom összekarcolódott valahogy, de akkor sem vagyok hajlandó mindenféle fólia izékkel megerőszakolni a kijelzőt. Jöhet a zafír, az óráknál már bevált, egy csúcs telóba meg csak befér pár dolcsi költséggel. Szerintem.
-
törölt tag
-
törölt tag
Én azt nem szoktam érteni hogy minek rakják tokba meg fóliába a telefont az emberek egyáltalán.
Azért veszek szép telefont aminek szép a kijelzője is hogy azt nézzem ne egy fóliát meg egy ocsmány tokot. Mert ha munkaeszköz a telefon akkor nem számít hogy esetleg karcolódik, ha meg ékszer akkor meg pont az a lényeg hogy szép.
De igy olyan mintha vennék 300 ezerért egy nyakéket amit beleraknék egy bőrtokba azt még becsavarnám fóliába aztán azt akasztam a nyakamba
Ennyi erővel vehetnék 500 ft-ért egy bőrszijat is a nyakamba
-
atike
nagyúr
...egy megkarcolódik...
...kettő... gyári toktól....Egy pár fej igencsak (kvarc)porba hullik....
-
M5Norbi
őstag
Én meg nem rakok rá kiskutya fülét sem
Oszt majd meglátom.Bírta az S1 és az S3 is.
-
Lionking01
tag
Nem tudom, hogy ki, hogyan van vele, de én mindig is utáltam ezeket a fajta tokokat. Ha kihajta az ember, akkor nem tud fényképezni. Ha fényképezni akar, akkor kényelmetlen tartani. Én a sima pouch tokokat szeretem, amibe belecsúsztatja az ember a telefont, majd kiveszi, ha használja.
Amúgy meg legszívesebben csak zsebre teszem, és persze a zsebemben, amiben a telefon van, nincs semmi más. Ha pedig előveszem, akkor sosem teszem úgy az asztalra, hogy ne tennék alá valamit. Egy szalvétát, papírzsbkendőt, vagy magát a tokot. Nem csiszolom az asztalon.
A legtöbb ember úgysem vigyáz ennyire rá, csak egy-két hónapig. Műkörmös csajoktól meg falra mászom, amikor a körmük kopog a képernyőn.
Most egy 3 éveg HTC One X-et használok, és egyetlen karc sincs a kijelzőn. Monduk a fólia kötelező elem.
-
bteebi
veterán
Vicces, de amúgy baromi kellemetlen. Azért az elég gáz, ha veszek 300k-ért egy telefont, meg gyári egy tokot hozzá, és a toktól megkarcolódik. Ilyen esetekben szerintem csak a csere lenne elfogadható (és vállalható szimpatikus) lépés a gyártótól. Mégis mi mással tudnának kompenzálni? Egy ingyenes szilikon tokkal, vagy 5 GB cloud tárhely 1 évig?
Ha nem is egy az egyben cserélik a telefonokat, ezeket az esztétikai hibákat akkor is javítaniuk kell(ene)...
#2: Vitán felüli, hogy nagyon kemény a por, de azért vannak annál is keményebb anyagok. Már a GG1-nél is azt hirdették fennhangon, hogy szinte lehetetlen megkarcolni, úgyhogy a 4. generációnál ez nem valami jó ómen. Az előző telefonomat eleinte nagyon-nagyon féltettem, tok helyett az eredeti műanyag zacskójában tartottam. Aztán egyszer letöröltem a hátlapját egy mikroszálas törlőkendővel - nem volt poros, csak zsíros -, és karcos lett. Nem esett jól
.
-
gerii
addikt
Az ellen nem véd...
Kvarcpor ellen úgysem tudnak mit tenni a zafír kivételével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung elismerte, hogy a legújabb csúcsmodelljeihez készített tok bizony megkarcolhatja a kijelzőt, vagyis jogos a felhasználók elégedetlensége.
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest