Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Több, mint egy éve használok egy Sony Z1C-t, tok összesen volt rajta 20 órát, akkor sokat mondok, de van egy hátlapi fólia (mert a hátlap ugye vaj-kemény műanyag), az elején egy üveg-fólia és szimplán zsebben hordom. Kétszer esett, egyszer ott jöttem rá, hogy a tavaly óta fel nem vett rövidnadrágom zsebe lyukas, sarkára esett téglára, másodjára önálló életet élt és leugrott egy székről. A képeim közt látható a sarkán hagyott nyom, ezen felül semmi baja azóta sem, és szép a telefon a kezemben, akármikor előveszem, nem egy buta tokot nézek... van kompromisszum a szépség a funkcionalitás között is, kérdés, hogy ki mennyire tud odafigyelni a telefonjára.
gommer01:
Aki nem vásárol körültekintően, vagy sokallja a normális cuccok árát, az könnyen járhat így... -
deicide
veterán
Még soha, egyetlen telefonomat sem ejtettem le, kis odafigyeléssel nem bonyolult feladat nem leejteni.
Emiatt tokban sincs és fólia sincs rajtuk. Mondjuk a Z1-emmel bringázva estem egyszer, de akkor a bringás mez hátsó zsebében volt, semmi baja nem lett.
Egyelőre az Edge-n sincs karc, pedig simán a farmerzsebben hurcolom. -
törölt tag
Én ugyan még sosem sirtam ezen. De ez egy használati eszköz. 3 év múlva dobhatod a kukába annyira elavul, még az akksija se cserélhető pedig az biztos tropára megy...
Na most innentől kezdve mitől véded annyira? Hogy mikrokarcok lesznek rajta? És? Összetörik a kijelző? Köss rá biztosítást. Ha se cserére se biztositásra nem futja akkor ez nem a te telefonod (lévén tokban is ugyanúgy sz@rrá törhet).
Szóval nekem ez a bajom, hogy valaki vesz egy szuper telefont aztán meg úgy kezeli mintha valami himestojás lenne és 30 év múlva az unokák is megöröklik majd, miközben néhány év múlva egy használhatatlan kacat lesz.
És ahelyett hogy addig is gyönyörködne a telefonba meg kihasználná az adottságait inkább csinál belőle egy féltéglát meg nézni a fóliát rajta, ami a nagy többségnél amúgy is felválik, érdemes megnézni az s6 edge fórumát fólia ügyileg...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung elismerte, hogy a legújabb csúcsmodelljeihez készített tok bizony megkarcolhatja a kijelzőt, vagyis jogos a felhasználók elégedetlensége.
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Új Marketing Egyedi VIP Telefonszám Sim kártya Könnyű szám
- Micro USB töltőkábel használt 490 ft új 990 ft + 295 ft házhoz!
- Cicás Emoji szivecskés szív Power Bank 2600 mAh hordozható töltő! 5V 1A + 295 ft házhoz
- TP-Link M5360 3G Mobil Wi-Fi és 5200 mAh Power Bank egyben! Wifi Hotspot Router TPLink TP Link töltő
- iPhone 14 Pro Max Leather Case
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest