- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsugabri
csendes tag
válasz
kabostitanil #162 üzenetére
ez egy merőben új infó számomra..az a baj, hogy a régebbi telefonomban volt karakterszámláló miközben írtad a textet, de mostaniban nincs sajna, sőt, nem is tudom, hogy hogyan lehet beállítani, így sajna most nem tudom hány karaktert írtam.de a legtutibb megoldásom erre az: hogy nem írok egyáltalán semmilyen ékezetet.
olvasható és nincs gond a karakterszámmal -
Forchalad
tag
válasz
kabostitanil #162 üzenetére
A játék már maga régebb óta van,elég jópofa lett hogy az ismerőseidet is bevonja a játékba. Az a rész amikor megkérdezi hogy az adott posztot ki írta az jól megszívatott
-
z67
őstag
Sziasztok!
Turbo sim-mel, vagy függetlenítve használja valaki, van-e erre egyáltalán lehetőség? A mini kiadást szeretném venni, de gondolom, ha ezzel megy, akkor is azzal is.
Előre is nagyon köszönöm!
-
Forchalad
tag
Szerintem ez nem olyan egetverő probléma,elég sok telefon esetében van ez. Szóval nem nagyon lehet vele mit kezdeni max annyit hogy nem használsz ékezetekt,csak hát ez meg...nem tesz valami jót a magyar nyelvenk,legalábbis engem pl. zavar ha valaki ékezetek nélkül ír nekem sms-t. Más: Nem tudjátok hogy Pannon.nál mikortól lehet majd kapni az X10-et? Vagy lesz egyáltalán,mert régebben valami ilyesmit hallottam hogy lehet majd kapni...
-
mang0o0
tag
Én pont ezért írok mindig ékezet nélkül, mert félek, hogy dupla karaktert számol a telefonom egy ékezetes betűre, és akkor majd két sms-t fog elküldeni egy helyett.
-
romeomalac
tag
mondjuk én majdnem mindig ékezet nélkül írtam telefonon, szóval ilyen problémám sose volt
gépen is egy jó darabig ékezet nélkül írtam csak aztán valahogy szép lassan átszoktam az ékezetekre miután lett egy normálism agyar billentyűzetem. Mindenesetre azért nem kicsit vicces, hogy ékezettel kevesebb karaktert lehet írni (egy másik topicban van ennek egy bővebb technikai kifejtése asszem)
-
mang0o0
tag
Nekem a 3510i-men volt ez a probléma.Most symbianos telóm van az megoldotta.Meg a mostani telók is tudják már legalábbis amiket láttam, csak régebbi szériáknak volt ez a baja de abból se mindegyiknek.Az X10-nek biztos nincs ilyen problémája
-
joey04
titán
válasz
predator24 #151 üzenetére
ebbe én tudom, már jóval hamarabb belefutottak.
-
Luser2000
addikt
válasz
predator24 #151 üzenetére
A hátterét / műszaki okait nem ismerem (és felhasználóként nem is érdekel), de pl. a Nokia telefonomon gond nélkül írok 160 karakteres, ékezetes üzeneteket.
-
predator24
tag
válasz
Luser2000 #148 üzenetére
Ebbe iPhone-on futottak bele az emberek, aminek nagy sajtóvisszhangja is lett. Ha jól tudom akkor ékezetes karakterek esetén átáll a kódolás utf8-ra, és ugye csak 60 karakter lesz. Bár ha jól tudom, akkor itt sem minden karakternél, hanem csak ő, ű, í, ilyesmi. Kéne erről valami teszt.
-
Scyber
csendes tag
megjött a t-mobilhoz és ott is éri meg megvenni
-
Luser2000
addikt
Rá kellett döbbennem, hogy SMS írásakor kicsit hiányos a nemzeti karakterek átalakításának képességei. (Uff. de nyakatekert lett).
Tehát: pl. Nokia készülékeken (is) jól működik, hogy az ember rendesen ékezetes karakterekkel ír, de egy opció bekapcsolásával az üzenet mérete nem korlátozódik hatvan valahány karakterre, hanem automatikus átalakítással továbbra is 160 karakteres lehet. Így nekem sosem kellett az ékezetekkel vesződni (azaz ékezetesen írtam), a készülék meg megfelelő kódolással küldte el azt. Itt nem így van, vagy legalább is nem találom ezt az opciót. (Nyilván: ha nem írok ékezeteket, akkor ez a probléma nincs, de én ékezetekkel akarok írni!).
Ezt nem a készülék, hanem az Android 1.6 rovására írom.
-
Luser2000
addikt
válasz
nagygabor519 #143 üzenetére
" ... Igazából nem is érdekel, hogy hogyan szól, ..."
nem veszek!Igen, össze lehet kapcsolni, de szerintem az nem a Timespace által nyújtott fícsör, ezt a névjegyzék (is) tudja, onnan lehet Twitter és Facebook kapcsolatokat létrehozni. Manuálisan.
-
-
Luser2000
addikt
Ha valakinek van kedve függetleníteni, itt egy lehetséges megoldás!
(Csak saját felelősségre). -
Luser2000
addikt
További tapasztalat:
1)
Úgy veszem észre, hogy a "közelség érzékelő" (vagy mi a szösz a neve) nem kapcsolja vissza a kijelző megvilágítását telefonhívás befejezése után. Vagy csak nem mindig (?), mert többször azt veszem észre, hogy leveszem a fülemtől és sötét marad a kijelző. Ha megnyomok valamit, akkor OK.Ezt tapasztalja valaki rajtam kívül?
2)
A Timespace valamit kavar a postafiókok beolvasásával / szinkronizációjával. A timespace "eseményei" között nem találok pár olyan levél beérkezést, amelyek egyébként a postafiókba megjönnek. (Lehet hogy időnként elfelejti a postafiókokat ellenőrizni?)3)
Szivargyújtó töltő esetén nagyon oda kell figyelni a töltő kimeneti áramára, mert kisebb "teljesítményű" töltőkkel előfordulhat, hogy pl bekapcsolt Wifi (nekem mindig be van kapcsolva) + BT (kocsiban mindig bekapcsolva) + GPS (kocsiban bekapcsolva) esetén már nem elegendő a töltőáram a töltéshez, így az csak a lemerülést lassítja. (A gyári hálózati töltő 700mA-es, ami nekem van DC6-os Nokia töltő pedig 550mA-es. Lehet keresni fogok egy erősebbet).4)
Szigorúan csak kipróbálásra feltettem a Motonav (iGo mutáns) programot. Valami miatt nagyon lassú nálam. (Igaz, még 2009. szeptemberi verzió, lehet azóta van frissebb / gyorsabb). -
Luser2000
addikt
Füles kapcsán:
Lehet az én MP3 anyagaim rossz minőségűek. Igazából nem is érdekel, hogy hogyan szól, mert nem használom zenehallgatásra. Ha meg nagy néha igen, akkor zajos (nem teljesen csöndes) környezetben és akkor már teljesen mindegy milyen minőségű. -
predator24
tag
válasz
Luser2000 #136 üzenetére
Én csak jókat hallottam az MW600-ról, szinte te vagy az első, aki azt mondja, hogy nem jó a minősége. Ennyire problémás lenne? Én azt hittem, hogy az A2DP-val már elég jól át lehet vinni a zenét.
edit: közben látom már más is megkérdezte
De válasz még nem nagyon van. Azt tudom, hogy az A2DP már tud sztereo hangot továbbítani, de ezek szerint nem olyan jó minőségben.
-
-
Luser2000
addikt
Az általam említett BT-os gyári fülesen keresztül zenét hallgatva elég gyenge.
A telefonáláshoz azonban remek, a készülék saját hangszóróján keresztül is jó.----
A legfelső ikon sor a kijelzőn valahogy nagyon picire sikeredett, sokkal kisebbek az ott megjelenő jelzések, mint más, ilyen adottságú kijelzőn.
-
Luser2000
addikt
válasz
BoneDragon #129 üzenetére
-
válasz
BoneDragon #129 üzenetére
Mondom, ők is belesüppedtek a telóba! Próbálják, nyomkodják, nyüstölik, mi meg nyálcsorgatva várjuk a beszámolóikat!
(Amit persze nincs idejük megírni, hiszen -teljesen érthető módon- akkor is a telefonjukkal vannak elfoglalva!)
-
BoneDragon
veterán
Akinek van x10, mi a tapasztalata a telefonnal? Vannak vele problémák? Vagy meg vagytok vele elégedve? Írjatok már valamit!
-
tread777
tag
válasz
BoneDragon #125 üzenetére
"Telefon adatai, Akkumulátor adatai, Akkumulátor előzményei, statisztika használata"
pl akksi adatainál van olyan h az enyém jelenleg 26°C.
-
Luser2000
addikt
Ha valaki nézegetni szeretné a szerviz info menüt:
*#*#4636#*#* -
Luser2000
addikt
Sajnos csak T-s kártyával megy.
Én PGSM-el próbáltam, feloldó kódot kér.A készüléket kicseréltettem, ennek most éppen működik a kamerája.
A BT-os headset/rádió kombó nagyon tetszik, jó kis portéka.
-
Luser2000
addikt
válasz
BoneDragon #109 üzenetére
én is viszem vissza.
a kamera újraindítja a telefont.
rossz kezdés. -
BoneDragon
veterán
Az elég fura hogy T pontoknál kérni kell a telót mert nincs kitéve. Ma Westendbe a sony ericsson boltba volt 1 srác aki 2 napja vette a telefonját és már vitte vissza hibával...
-
Luser2000
addikt
Pesten hol lehet kapni már?
-
Android 1.6 -al van, azt nem lehet majd frissíteni, a legújjabb ra ?
-
tread777
tag
válasz
BoneDragon #97 üzenetére
úgy néz ki.
amúgy nem tudom, h eddig a SE milyen füleseket pakolt a telefon mellé, de ami az X10hez jár, az baromi jó. szerintem még bármilyen extrém sport közben sem esik ki a user füléből. + 2 pár tartalék gumi izé is van a csomagban. a rádió funkciót még nem próbáltam ki, de szerintem abban sem fogok csalódni. -
BoneDragon
veterán
Mi történt? Itt csak 1 embernek van x10???
-
Lirion
addikt
válasz
predator24 #79 üzenetére
A t-s mediamania és vodás multimedia csomagokról volt szó, nem ikonról... Szóval amit írtam az igaz, az ikont meg ne keverjük ide, az csak iphonnal elérhető.
-
Azért ez így ebben a formában igen meredek kijelentés volt!
Jelenleg a T-Mobile fő marketingese sem tudja, hogy mikor és mennyivel fog csökkenni az ára, ha fog egyáltalán! A tendenciát ismerjük, de ugye minden változik...Továbbá!
Olvass már,légyszíves, mielőtt hülyeségeket beszélsz! Ha életedben legalább már egyszer megnézted volna a T díjszabását nem mondanál ilyen hülyeséget! Díjszabás.Az ikon díjcsomagok 200, 400és 600 perc benne foglalt, belföldi irányban lebeszélhető percet tartalmaznak!
-
válasz
Luser2000 #66 üzenetére
Minden szolgáltatótól vásárolt telefon csak és kizárólag az adott szolgáltató SIM-kártyájával használható. Ugyanakkor minden szolgáltató megszünteti a saját korlátozását a megfelelő forint ellenértékért cserében. Ez jelen esetben, mivel a T-Mobile-ról van szó 20 ezer magyar forint.
tread777:
Nem tudom milyen árakra gondolsz. A T-nél a telefonok ára, főleg ha SE készülékről van szó, csökkenni szokott a bevezetés utáni időben. Ez a csökkenés a Satio esetében pl. kerek 20 ezer forint volt. Így az most normál havidíjas díjcsomagokkal majdnem 100 ezer forint.
-
talpalavalo
aktív tag
válasz
predator24 #90 üzenetére
egyébként meg jah, az a legegyszerűbb ha külföldről megveszi az ember esetleg kis hazánkból használtan.. Olcsóbb, van olyan jó, és nem kell várni
-
-
talpalavalo
aktív tag
válasz
BoneDragon #84 üzenetére
Függetlenül szolgáltatótól már múlthetén is lehetett kapni
AZ SE-nek nem szokása a hirtelen árcsökkentés a vivaz is kinn van már vagy egy hónapja és egy fillért sem csökkent az ára...
-
tread777
tag
válasz
BoneDragon #86 üzenetére
Igen. Őszintén szólva a fülest még ki se bontottam egyéb elfoglaltságaim miatt de van rajta egy olyan védő fólia mint a telefonon és rá van nyomtatva példaként, hogy "FM 89.5 MHz" vagy valami hasonló.
-
tread777
tag
válasz
BoneDragon #72 üzenetére
Kamélon-ba vagyok ZöldZóna kedvezménnyel. Havonta 1x változtatható, a díjcsomag. Majd ha az első számla megjön akkor megtudom, hogy jó-e ez így nekem + web'n'walk net500-as csomag. ~2k a havidíj 500MB adatforgalommal.
Eddig meg vagyok elégedve a készülékkel, nem fagy, nem csinál olyat amit én akarok. még 24 órája sincs nálam és suckdogát írogatok, így nagyon még nem tudtam kivesézni.
-
BoneDragon
veterán
Valahol olvastam, hogy a telóba nincsen fm rádió, hanem ha a fülest csatlakoztatjuk azon van egy ilyen egység. Ez igaz?
-
ThorsHUN
őstag
válasz
talpalavalo #83 üzenetére
Az SE-nel el vannak szallva az arazassal.
A hazai fuggetlen okostelefonoknal ervenyes trend szerint valoban eloszor mindig otvar magas az ar.
Emlekeim szerint a Hero anno 140 korulrol indult. A Milestone is hasonlo magassagbol. Most 4 honappal a megjelenes utan elvileg mar megkaphato 110-ert is.
A Hero is 2-3 honap alatt lecsokkent 120 kornyekere.
Az X10 magas aron erkezett vadi uj telefon.Amire kivancsi leszek, hogy a fentebb vazolt artendencia mennyire fog ervenyesulni a - szerintem - rendkivul nyomott aron erkezo Desire-nel. Az a telefon 125-130-rol indul most (A Speedshopot szandekosan nem veszem figyelembe es tudom, hogy lehet kapni 150ert is). Ez szerintem 120 ala sokara fog csokkenni.
Mondjuk erdekes, hogy hardveres szempontbol nem sokkal erosebb a milestone-nal, szal lehet nem veletlen az arazas. -
BoneDragon
veterán
válasz
talpalavalo #83 üzenetére
Hogy lehetett múlthéten, mikor csak kedd óta van nálunk a telefon?!
Vagy lehet én néztem el valamit.
-
talpalavalo
aktív tag
-
predator24
tag
Ugyan ez van a T-mobilnál, mondom, csak ott 500 mega a net
Szerintem amúgy minimum egy ilyen díjcsomag kell egy X10-hez, mert net nélkül ugye felejtős az egész. Legalábbis nem nagyon van értelme annak, hogy videót töltsek fel a youtube-ra bárhonnan, hogyha nincs net előfizum. -
ThorsHUN
őstag
A Vodanal ez van irva:
"A havidíj teljes egészében felhasználható belföldi, normál díjas hanghívásokra és SMS-küldésre is ( A Vodafone Multimédia 5000 és a Vodafone Multimédia 15500 esetében hálózaton belüli verzió is rendelkezésre áll)"Szal ha nem beszelheto le akkor nagy atbacas van.
Az Ikon dijcsomag tenyleg ugy muxik, hogy nem beszelheto le es az sms is csak halon belul kuldheto (jo szar is emiatt).
Ha ugy lenne a Vodanal ahogy mondod, akkor egyertelmuen favorit a T. -
predator24
tag
Ez azért nem így van. Amit te mondassz díjcsomag az az iPhone-hoz való ikon200 és abban is 1 giga adatofrgalom van. Viszont van ennyiért Médiamánia, ami majdnem ugyan ez, ugyan ilyen percdíjakkal csak 500 mega adatforgalom van benne.
Az árról meg annyit, hogy szerintem befolyásolja az is, hogy milyen vetélytársak vannak. Nem véletlen van árverseny. Szerintem amúgy rövid időn belül gyorsan le fog menni az ára.
-
Lirion
addikt
-
ThorsHUN
őstag
Jah, altalanos tendencia, hogy a fuggetlen keszulekeknel a megjelenes utan fel-1 honappal csokken az aruk, aztan kesobb egy ket honap mulva ismet.
Ha most fuggetlenul 150 korul van az ara, akkor legjobb esetben is (szerintem) az elso csokkenessel 140 kornyekere, es majd 3 honap mulva 125-130 kornyekere esik vissza az ara.
Es itt jon be amit korabban mondtam, hogy sajnos a T viszont legkorabban (szerintem) fel ev mulva fogja csokkenteni a keszulek arat, akkor se sokat maximum 20-al 100 K-ra.Persze ez csak sajat velemeny, lehet nem igy lesz.
-
predator24
tag
válasz
talpalavalo #73 üzenetére
Elvileg a vodafone is fogja árulni biztosra, én azt olvastam valahol. De nagy kérdés, hogy mikor. Meg arra leszek kíváncsi, hogy egy árversenybe belemennek-e. Általában ott drágább szokott lenni a telefon így a kezdetekkor, de majd meglátjuk.
-
talpalavalo
aktív tag
válasz
BoneDragon #72 üzenetére
Tudom a kérdés nem épp nekem lett célozva, de gondolom nem baj ha több véleményt is hallasz
Mondjuk én csak kipróbáltam, de nekem totál bejött, igaz nem multitouch, ami nem ártott volna, bár félve vallom, be, de hiába oltják ezért, szerintem nem is hiányzik benne, mert van ami ebben plusz az Apple pedig nem tudja...
A díjcsomagok pedig változóak függetlenül 150, előfizetésel 25 körül 2 év rabszolgasággal...
Remélhetőleg majd más szolgáltatók is kidobják, tényleg erről nem tud valaki valamit? -
yorka
tag
A Mobil Kvartett lebeszélhető. A különbség annyi, hogy máshogy van megfogalmazva: A havidíjba foglalt belföldi kedvezmények.
És utána apró betűvel:
A havidíjba foglalt percek felhasználhatóak belföldi, normál díjas hívásokra.
A havidíjba foglalt SMS és MMS mennyiség belföldi, normál díjas irányokba használható fel.
A havidíjba foglalt adatmennyiség belföldön, a Pannon hálózatán belül használható fel.Szerintem ez így nem rosszabb vagy jobb lényegesen, mint a Médiamánia. Persze aki TV-zni akar...
-
tread777
tag
Szia!
Több helyen olvastam, hogy néhány hét esetleg 1 hónap múlva az árak csökkenni fognak, de én személy szerint nem hiszem, hogy túlságosan. Ha csökken ténylegesen az induló összeg, akkor feltételezem, hogy magasabb lesz a havi részlet vagy az előfizetés díját módosítják. Valahol biztos, hogy visszahozzák az árengedményt. Persze ez csak spekuláció.
-
ThorsHUN
őstag
MobilKvartett a dijcsomag a Pannonnal.
Nem talaltam infot arrol, h le lehetne beszelni... Szal eleg vacaknak tunik:S(#56) dedike
A T-nel a MediaMania S-et neztem. Ott az 5 ropi barmire leforgalmazhato. Alapbol bonusz perclebeszelhetoseget nem kapsz. Az 5000 Ft-os elofizud dijat tudod lebeszelni 29 Ft-os percdijjal. A Vodanal kapsz meg bonusz 200 percet vagy hogy... raadasul 28 Ft-os percdijjal tudod lebeszelni az 5000 Ft-os elofizud dijat.Szal szerintem:
Ha az elofizudat leginkabb lebeszelni akarod, akkor Voda, ha egyazon elofizuval akarsz netezni is es beszelni is akkor T. -
Luser2000
addikt
Elnézést, nem így akartam!
-
Melyik csomagot nézted a T-nél?
(Díj alapján a MM S-re tippelek, de ott is lebeszélhető az előfizetési díj, tehát van benne majdnem 200 hálózaton belüli perc, illetve ha ha jól emlékszem 160 körüli hálózaton kívüli. Persze nem és, hanem vagy az egyik, vagy a másik.)
Norbi21:
Egyetértek! Meg rohadtul várom már a tesztjét is!
-
Norbi21
senior tag
Azt hiszem be kell mennem majd egy kiemelt t-márkaboltba, mert nagyon meg szeretném nézni ezt a gépet
. Viszont szerintem is sok az ára, de fog ez még esni, jó SE-s szokás szerint.
-
Luser2000
addikt
A T-nél kapható verzió független? Vagy nyi
tható egyszerûen? -
geri|
aktív tag
szerintem lehet ez majd olcsóbb is nemsokára
-
Komplikato
veterán
Sony Ericsson’s official response to Multitouch on the Xperia X10 [link] Hmmm.
-
tread777
tag
-
tread777
tag
Ha valaki nagyobb szerencsével járt és megvette, az pötyögjön már néhány szót róla...
Vagy csak én vagyok ilyen elvetemült, aki ilyen telefont akar a többiek csak pofázni jöttek?? :S -
-
tread777
tag
Sziasztok!
Régóta várom a telót, olvastam valahol, hogy mától kapható.
Reggel keltem, néztem a T oldalát és lám, tényleg kapható. 21k.
Bekocogok (előtte vettem le pénzt mert mai napig nincs terminálos rendszerük pedig annyira nem is eldugott helyen lakok -szerintem- (cegléd)) az üzletben ugyan kedvesek voltak, de megdicsértek, h mennyire felkészült vagyok, mert fingjuk nem volt milyen telefon milyen csomagban... ja és a 21k az csak netes rendelés esetén érvényes. Viszont holnapra itt lesz és a régi számomra beállítják az új előfizetést, ami nem hátrány. tecső video linkkel és újabb hsz-el jövök holnap HA kezemben lesz. bár kétlem, de nagyon ígérték. -
plus44
veterán
Akár hogy csűrik-csavarják, ennyit nem ér.
-
ThorsHUN
őstag
Megneztem a hasonlo dijcsomagokat midnegyik szolgaltatonal.
A pannone a legszarabb, ott nem lehet lebeszelni az elofizu dijat sem.
A Voda es a T nalam kb holtversenyben van.
Ha kulon net nelkul akarsz netezni a telodon akkor a T-t kell valasztani. Ha a beszelgetes fontosabb akkor meg a Vodat.
Ha emelle meg hozzaszamitod, hogy a T keszulekajanlatai jobbak, akkor a T nyer.reszletezes:
- mindegyik 5000 Ft es leforgalmazhato. A T annyiban jobb, hogy barmire, mig a Vodanal csak sms es telefon (szal telefonalasra Voda, netre, egyebre T)
- SMS: 50-50 egal
- sms tulforg: 28 - 26 T
- perc: 200 - 0 Vodafone
- percdij: 28 - 29 Vodafone
- adatforgalom: 200 - 500 T
- mobiltv: T
Osszesen lebeszelheto percek 378 - 172 -
bope87
aktív tag
Mondd, te tisztában vagy azzal amit leírtál?
Többen linkelték már neked a MédiaMánia csomagokat, de én most leírom.Pl. az L csomag havi 10.990-ért, amiben van 300SMS, 1GB net, 30óra TV ÉS 100%-ban leforgalmazható. a Percdíj 19Ft hálózaton belül és 21Ft más hálózatba, ergo ha CSAK hálózaton KÍVÜL telefonálsz 523 percet tudsz lebeszélni. De persze ez SMS-re is fordítható a 300-on felül.
És a 10.990 után is 19 a perdíj, úgyhogy nem igazán mi a bajod ezzel a csomaggal... szerintem pusztán annyi, hogy fogalmad sincs róla mit takar. -
Különben pedig kell vele várni néhány hetet, s biztosan olcsóbb lesz, ez a T-nél a SE-al így szokott történni!
-
GALARDO
addikt
Ez gyors volt!
-
Akkor megpróbálnék válaszolni, ha sikerül, bár mivel neked a fehér X10 kellene, nehéz lesz!
1.) Szerintem simán üzletpolitika. Logisztikailag sokkal egyszerűbb (olcsóbb) egyfajta dolgot árulni, mint többet, főleg ugyan abból. (Hogy akkor miért nincs legalább a webshopban, azt nem tudom.)
2.) Általában a feketét, az számít alapszínnek, ne kérdezd miért!
3.) Nem korlátozzák. Vagy jó a fekete, vagy nem veszel, veheted máshonnan.
4.) Mert azt nem forgalmazzák,ergo eladni sem fogják tudni. Hasonló ahhoz a szitu, hogy bemész a T-hez és azt mondod Te Motorola telefont akarsz. Akkor is furcsán néznének! -
Nem, nem! Ne húzd fel magad!
Szóval MM csomagok "rejtett szépsége", hogy a havidíja teljes egészében leforgalmazható belföldi hanghívásokra, és belföldi sms küldésre. Azok a dolgok ( sms, net, tv) amik benne vannak azok kvázi "ingyenesek".Különben ikonban azért nincs tv, mert a készülék nem képes rá, amihez az megvásárolható díjcsomag...
-
D@niel
addikt
Amúgy miért van az hogy egy adott modell csak egy színben kapható a szolgáltatónál, holott 2 variánsban is létezik? És akkor mi alapján döntik el hogy melyik változatot veszik fel a kínálatba? És akkor mért korlátozzák a várárlói lehetőségeket? És akkor mért néznek hülyének ha bemegyek egy üzletbe és azt mondom hogy én a másik színben szeretném megvásárolni........
-
David75
őstag
És a telefonálásokkal pluszba mennyit csengetsz ki a médiamániánál?? Sms nélkül könyebben elvagyunk mint hívás nélkül nem???
azzal máris 50k-t kicsengetsz a két év alatt a havidíjon felül ikonnal, MM-mel pedig nincs ilyen plusz költség, így két év után ott vagy, hogy az x10 olcsóbb volt és több szolgáltatást is kaptál hozzá.
Gondolom egy percet se telefonálsz soha
Megnevetettél....
-
David75
őstag
Remek 16 ezret fizessek a 2giga netért úgy hogy egy perc beszélgetést se foglal magába a számlám ugyan 800-al több sms van meg mobiltv amit aztán rengetegen használnak de a 2 giga netet meg 400 percet meg 200 sms-t 10300-ért kapsz egy ikon400-ba.Ez a mediamania csomag rablás, ockodtam tőle hogy nincs sms ami azért néha jóljön dehát hogy beszéd nincs benne ez sokkal gázabb...
-
Lirion
addikt
Akkor rosszul tudod, ugyanis van sms, a MM L-hez 300 db, ami bárhová küldhető, szemben az ikonnal, amiben az sms csak hálózaton belülre küldhető. Ha ennek csak a felét használod más hálózatba havonta, azzal máris 50k-t kicsengetsz a két év alatt a havidíjon felül ikonnal, MM-mel pedig nincs ilyen plusz költség, így két év után ott vagy, hogy az x10 olcsóbb volt és több szolgáltatást is kaptál hozzá.
-
Rosszul tudod, minden MM csomagokban (S, M, L, XL)vannak sms-ek is, rendre 50, 100, 300, 1000 darab! Bővebben: itt és itt!
kaller1:
Ez igaz, ez már nem a "mi" hatáskörünk! Hozhatnánk a német T-t is, ott is másképpen mennek a dolgok, mint nálunk...
Viszont iránynak jó ez, aztán reméljük egyszer itt is változnak majd a kedvezmények! -
Nálunk is van ilyen: [link].
(A részletfizetés, mint a szolgáltató "kedvezménye", szerintem csak csúsztatással hozható ezzel párhuzamba, hiszen a két dolog célja nem ugyanaz!)
atike:
De hiszen van! Ott a link is hozzá! A másik meg ez, de már linkeltem ma!
-
kaller1
veterán
Érdekes, itthon a havidíj mellé részletfizetést kérnek, máshol meg szolgáltatást adnak.
-
Szerintem abszolút nem "Mennyit enged?" dologról van szó. Hiszen az N97 jóformán megjelenésétől drágább volt a T-nél, mint függetlenül.
(Bár a szolgáltatói árakat én szívesebben hasonlítom a gyártó saját boltjaiban árult készülékárakhoz, de ez az én bajom!)
Inkább függ ez a dolog attól, hogy mennyire fontos/kiemelt szerepet szán a gyártó az adott készülékének az adott szolgáltató kínálatában.atike:
A készülékekben mindenképp, de azért a vodának is van "jó" készüléke, igaz ott sem olcsón (a milestone-ra gondoltam).
-
Egyetlen ikon díjcsomag van 10 ezer alatt, ez a 200-as, itt viszont 80 ezer az iPhone 3GSára...
Tudjuk, mindkét díjcsomag-típus (ikon és MM) elég jó, mellettük egyéb fizetnivaló forgalma nem igazából van a felhasználónak, a tartalmaik pedig eléggé hasonlóak,apróbb eltérésekkel. Mondhatjuk egymás kiegészítői, hiszen ikon csak iPhone-al váltható, míg MM bármilyen készülékkel!Egyszóval nem igazán, ha úgy tetszik nem annyival olcsóbb a 3GS, mint amennyire Te azt sugallni próbáltad!
(Csak a pénzügyi oldalát néztem, az operációs rendszer teljesen más tészta, az olyan "kinek a pap, kinek a papné, kinek a lánya jellegű dolog!)
-
atike
nagyúr
Ez a divat... Hűséggel együtt majdnem annyiért adják a fullos készülékeket, mintha megvennéd boltból...
Most kaptunk friss, Vodás céges listát - egyből ment is a kukába... Vicc ami árak ott vannak...
Nem az X10 ami miatt szolgáltatót kellene váltani, de gondolkodunk rajta erősen. A T szimpatikusabb az árak és a választható készülékek miatt is.
-
ThorsHUN
őstag
Hm erdekes...
Ez nem jo hir, mert fuggetlenul 150 kornyeken van az X10-es.
Ha a szolgaltato (T) ket ev huseggel csak 30 ropit kepes engedni a piaci arhoz kepest akkor a Desire eseten sem szamithatunk tul jo árra
120-140es piaci arrol vajon mennyit enged a T? -
David75
őstag
Hát 120-at semmiképp se ér. Android 1.6-al meg főleg nem.Egy személyes gondolat csak de ha leraksz 40-et 3GS-t kapsz és tízezerért havonta megkapsz mindent az x10-nél 7500+x-ért nem tudom mennyi netet kapsz meg hány percet foglal magába a csomag ha maradni akarunk 10 ezer alatt...
-
RaveForce
veterán
hm érdekes. azthittem h Bocha azért blogol róla mert teszteli, és még kicsit alakítanak rajta, úgymint anno Omnian
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest