- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
válasz
BoneDragon #129 üzenetére
-
válasz
BoneDragon #129 üzenetére
Mondom, ők is belesüppedtek a telóba! Próbálják, nyomkodják, nyüstölik, mi meg nyálcsorgatva várjuk a beszámolóikat!
(Amit persze nincs idejük megírni, hiszen -teljesen érthető módon- akkor is a telefonjukkal vannak elfoglalva!)
-
tread777
tag
válasz
BoneDragon #125 üzenetére
"Telefon adatai, Akkumulátor adatai, Akkumulátor előzményei, statisztika használata"
pl akksi adatainál van olyan h az enyém jelenleg 26°C.
-
Luser2000
addikt
válasz
BoneDragon #109 üzenetére
én is viszem vissza.
a kamera újraindítja a telefont.
rossz kezdés. -
tread777
tag
válasz
BoneDragon #97 üzenetére
úgy néz ki.
amúgy nem tudom, h eddig a SE milyen füleseket pakolt a telefon mellé, de ami az X10hez jár, az baromi jó. szerintem még bármilyen extrém sport közben sem esik ki a user füléből. + 2 pár tartalék gumi izé is van a csomagban. a rádió funkciót még nem próbáltam ki, de szerintem abban sem fogok csalódni. -
talpalavalo
aktív tag
válasz
BoneDragon #84 üzenetére
Függetlenül szolgáltatótól már múlthetén is lehetett kapni
AZ SE-nek nem szokása a hirtelen árcsökkentés a vivaz is kinn van már vagy egy hónapja és egy fillért sem csökkent az ára...
-
tread777
tag
válasz
BoneDragon #86 üzenetére
Igen. Őszintén szólva a fülest még ki se bontottam egyéb elfoglaltságaim miatt de van rajta egy olyan védő fólia mint a telefonon és rá van nyomtatva példaként, hogy "FM 89.5 MHz" vagy valami hasonló.
-
tread777
tag
válasz
BoneDragon #72 üzenetére
Kamélon-ba vagyok ZöldZóna kedvezménnyel. Havonta 1x változtatható, a díjcsomag. Majd ha az első számla megjön akkor megtudom, hogy jó-e ez így nekem + web'n'walk net500-as csomag. ~2k a havidíj 500MB adatforgalommal.
Eddig meg vagyok elégedve a készülékkel, nem fagy, nem csinál olyat amit én akarok. még 24 órája sincs nálam és suckdogát írogatok, így nagyon még nem tudtam kivesézni.
-
talpalavalo
aktív tag
válasz
BoneDragon #72 üzenetére
Tudom a kérdés nem épp nekem lett célozva, de gondolom nem baj ha több véleményt is hallasz
Mondjuk én csak kipróbáltam, de nekem totál bejött, igaz nem multitouch, ami nem ártott volna, bár félve vallom, be, de hiába oltják ezért, szerintem nem is hiányzik benne, mert van ami ebben plusz az Apple pedig nem tudja...
A díjcsomagok pedig változóak függetlenül 150, előfizetésel 25 körül 2 év rabszolgasággal...
Remélhetőleg majd más szolgáltatók is kidobják, tényleg erről nem tud valaki valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged