- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért ez így ebben a formában igen meredek kijelentés volt!
Jelenleg a T-Mobile fő marketingese sem tudja, hogy mikor és mennyivel fog csökkenni az ára, ha fog egyáltalán! A tendenciát ismerjük, de ugye minden változik...Továbbá!
Olvass már,légyszíves, mielőtt hülyeségeket beszélsz! Ha életedben legalább már egyszer megnézted volna a T díjszabását nem mondanál ilyen hülyeséget! Díjszabás.Az ikon díjcsomagok 200, 400és 600 perc benne foglalt, belföldi irányban lebeszélhető percet tartalmaznak!
-
-
talpalavalo
aktív tag
-
predator24
tag
Ugyan ez van a T-mobilnál, mondom, csak ott 500 mega a net
Szerintem amúgy minimum egy ilyen díjcsomag kell egy X10-hez, mert net nélkül ugye felejtős az egész. Legalábbis nem nagyon van értelme annak, hogy videót töltsek fel a youtube-ra bárhonnan, hogyha nincs net előfizum. -
Lirion
addikt
-
yorka
tag
A Mobil Kvartett lebeszélhető. A különbség annyi, hogy máshogy van megfogalmazva: A havidíjba foglalt belföldi kedvezmények.
És utána apró betűvel:
A havidíjba foglalt percek felhasználhatóak belföldi, normál díjas hívásokra.
A havidíjba foglalt SMS és MMS mennyiség belföldi, normál díjas irányokba használható fel.
A havidíjba foglalt adatmennyiség belföldön, a Pannon hálózatán belül használható fel.Szerintem ez így nem rosszabb vagy jobb lényegesen, mint a Médiamánia. Persze aki TV-zni akar...
-
Melyik csomagot nézted a T-nél?
(Díj alapján a MM S-re tippelek, de ott is lebeszélhető az előfizetési díj, tehát van benne majdnem 200 hálózaton belüli perc, illetve ha ha jól emlékszem 160 körüli hálózaton kívüli. Persze nem és, hanem vagy az egyik, vagy a másik.)
Norbi21:
Egyetértek! Meg rohadtul várom már a tesztjét is!
-
Szerintem abszolút nem "Mennyit enged?" dologról van szó. Hiszen az N97 jóformán megjelenésétől drágább volt a T-nél, mint függetlenül.
(Bár a szolgáltatói árakat én szívesebben hasonlítom a gyártó saját boltjaiban árult készülékárakhoz, de ez az én bajom!)
Inkább függ ez a dolog attól, hogy mennyire fontos/kiemelt szerepet szán a gyártó az adott készülékének az adott szolgáltató kínálatában.atike:
A készülékekben mindenképp, de azért a vodának is van "jó" készüléke, igaz ott sem olcsón (a milestone-ra gondoltam).
-
atike
nagyúr
Ez a divat... Hűséggel együtt majdnem annyiért adják a fullos készülékeket, mintha megvennéd boltból...
Most kaptunk friss, Vodás céges listát - egyből ment is a kukába... Vicc ami árak ott vannak...
Nem az X10 ami miatt szolgáltatót kellene váltani, de gondolkodunk rajta erősen. A T szimpatikusabb az árak és a választható készülékek miatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest