- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
válasz
predator24 #151 üzenetére
A hátterét / műszaki okait nem ismerem (és felhasználóként nem is érdekel), de pl. a Nokia telefonomon gond nélkül írok 160 karakteres, ékezetes üzeneteket.
-
Luser2000
addikt
Rá kellett döbbennem, hogy SMS írásakor kicsit hiányos a nemzeti karakterek átalakításának képességei. (Uff. de nyakatekert lett).
Tehát: pl. Nokia készülékeken (is) jól működik, hogy az ember rendesen ékezetes karakterekkel ír, de egy opció bekapcsolásával az üzenet mérete nem korlátozódik hatvan valahány karakterre, hanem automatikus átalakítással továbbra is 160 karakteres lehet. Így nekem sosem kellett az ékezetekkel vesződni (azaz ékezetesen írtam), a készülék meg megfelelő kódolással küldte el azt. Itt nem így van, vagy legalább is nem találom ezt az opciót. (Nyilván: ha nem írok ékezeteket, akkor ez a probléma nincs, de én ékezetekkel akarok írni!).
Ezt nem a készülék, hanem az Android 1.6 rovására írom.
-
Luser2000
addikt
válasz
nagygabor519 #143 üzenetére
" ... Igazából nem is érdekel, hogy hogyan szól, ..."
nem veszek!Igen, össze lehet kapcsolni, de szerintem az nem a Timespace által nyújtott fícsör, ezt a névjegyzék (is) tudja, onnan lehet Twitter és Facebook kapcsolatokat létrehozni. Manuálisan.
-
Luser2000
addikt
Ha valakinek van kedve függetleníteni, itt egy lehetséges megoldás!
(Csak saját felelősségre). -
Luser2000
addikt
További tapasztalat:
1)
Úgy veszem észre, hogy a "közelség érzékelő" (vagy mi a szösz a neve) nem kapcsolja vissza a kijelző megvilágítását telefonhívás befejezése után. Vagy csak nem mindig (?), mert többször azt veszem észre, hogy leveszem a fülemtől és sötét marad a kijelző. Ha megnyomok valamit, akkor OK.Ezt tapasztalja valaki rajtam kívül?
2)
A Timespace valamit kavar a postafiókok beolvasásával / szinkronizációjával. A timespace "eseményei" között nem találok pár olyan levél beérkezést, amelyek egyébként a postafiókba megjönnek. (Lehet hogy időnként elfelejti a postafiókokat ellenőrizni?)3)
Szivargyújtó töltő esetén nagyon oda kell figyelni a töltő kimeneti áramára, mert kisebb "teljesítményű" töltőkkel előfordulhat, hogy pl bekapcsolt Wifi (nekem mindig be van kapcsolva) + BT (kocsiban mindig bekapcsolva) + GPS (kocsiban bekapcsolva) esetén már nem elegendő a töltőáram a töltéshez, így az csak a lemerülést lassítja. (A gyári hálózati töltő 700mA-es, ami nekem van DC6-os Nokia töltő pedig 550mA-es. Lehet keresni fogok egy erősebbet).4)
Szigorúan csak kipróbálásra feltettem a Motonav (iGo mutáns) programot. Valami miatt nagyon lassú nálam. (Igaz, még 2009. szeptemberi verzió, lehet azóta van frissebb / gyorsabb). -
Luser2000
addikt
Füles kapcsán:
Lehet az én MP3 anyagaim rossz minőségűek. Igazából nem is érdekel, hogy hogyan szól, mert nem használom zenehallgatásra. Ha meg nagy néha igen, akkor zajos (nem teljesen csöndes) környezetben és akkor már teljesen mindegy milyen minőségű. -
Luser2000
addikt
Az általam említett BT-os gyári fülesen keresztül zenét hallgatva elég gyenge.
A telefonáláshoz azonban remek, a készülék saját hangszóróján keresztül is jó.----
A legfelső ikon sor a kijelzőn valahogy nagyon picire sikeredett, sokkal kisebbek az ott megjelenő jelzések, mint más, ilyen adottságú kijelzőn.
-
Luser2000
addikt
válasz
BoneDragon #129 üzenetére
-
Luser2000
addikt
Ha valaki nézegetni szeretné a szerviz info menüt:
*#*#4636#*#* -
Luser2000
addikt
Sajnos csak T-s kártyával megy.
Én PGSM-el próbáltam, feloldó kódot kér.A készüléket kicseréltettem, ennek most éppen működik a kamerája.
A BT-os headset/rádió kombó nagyon tetszik, jó kis portéka.
-
Luser2000
addikt
válasz
BoneDragon #109 üzenetére
én is viszem vissza.
a kamera újraindítja a telefont.
rossz kezdés. -
Luser2000
addikt
Pesten hol lehet kapni már?
-
Luser2000
addikt
Elnézést, nem így akartam!
-
Luser2000
addikt
A T-nél kapható verzió független? Vagy nyi
tható egyszerûen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest