- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThorsHUN
őstag
válasz
talpalavalo #83 üzenetére
Az SE-nel el vannak szallva az arazassal.
A hazai fuggetlen okostelefonoknal ervenyes trend szerint valoban eloszor mindig otvar magas az ar.
Emlekeim szerint a Hero anno 140 korulrol indult. A Milestone is hasonlo magassagbol. Most 4 honappal a megjelenes utan elvileg mar megkaphato 110-ert is.
A Hero is 2-3 honap alatt lecsokkent 120 kornyekere.
Az X10 magas aron erkezett vadi uj telefon.Amire kivancsi leszek, hogy a fentebb vazolt artendencia mennyire fog ervenyesulni a - szerintem - rendkivul nyomott aron erkezo Desire-nel. Az a telefon 125-130-rol indul most (A Speedshopot szandekosan nem veszem figyelembe es tudom, hogy lehet kapni 150ert is). Ez szerintem 120 ala sokara fog csokkenni.
Mondjuk erdekes, hogy hardveres szempontbol nem sokkal erosebb a milestone-nal, szal lehet nem veletlen az arazas. -
ThorsHUN
őstag
A Vodanal ez van irva:
"A havidíj teljes egészében felhasználható belföldi, normál díjas hanghívásokra és SMS-küldésre is ( A Vodafone Multimédia 5000 és a Vodafone Multimédia 15500 esetében hálózaton belüli verzió is rendelkezésre áll)"Szal ha nem beszelheto le akkor nagy atbacas van.
Az Ikon dijcsomag tenyleg ugy muxik, hogy nem beszelheto le es az sms is csak halon belul kuldheto (jo szar is emiatt).
Ha ugy lenne a Vodanal ahogy mondod, akkor egyertelmuen favorit a T. -
ThorsHUN
őstag
Jah, altalanos tendencia, hogy a fuggetlen keszulekeknel a megjelenes utan fel-1 honappal csokken az aruk, aztan kesobb egy ket honap mulva ismet.
Ha most fuggetlenul 150 korul van az ara, akkor legjobb esetben is (szerintem) az elso csokkenessel 140 kornyekere, es majd 3 honap mulva 125-130 kornyekere esik vissza az ara.
Es itt jon be amit korabban mondtam, hogy sajnos a T viszont legkorabban (szerintem) fel ev mulva fogja csokkenteni a keszulek arat, akkor se sokat maximum 20-al 100 K-ra.Persze ez csak sajat velemeny, lehet nem igy lesz.
-
ThorsHUN
őstag
MobilKvartett a dijcsomag a Pannonnal.
Nem talaltam infot arrol, h le lehetne beszelni... Szal eleg vacaknak tunik:S(#56) dedike
A T-nel a MediaMania S-et neztem. Ott az 5 ropi barmire leforgalmazhato. Alapbol bonusz perclebeszelhetoseget nem kapsz. Az 5000 Ft-os elofizud dijat tudod lebeszelni 29 Ft-os percdijjal. A Vodanal kapsz meg bonusz 200 percet vagy hogy... raadasul 28 Ft-os percdijjal tudod lebeszelni az 5000 Ft-os elofizud dijat.Szal szerintem:
Ha az elofizudat leginkabb lebeszelni akarod, akkor Voda, ha egyazon elofizuval akarsz netezni is es beszelni is akkor T. -
ThorsHUN
őstag
Megneztem a hasonlo dijcsomagokat midnegyik szolgaltatonal.
A pannone a legszarabb, ott nem lehet lebeszelni az elofizu dijat sem.
A Voda es a T nalam kb holtversenyben van.
Ha kulon net nelkul akarsz netezni a telodon akkor a T-t kell valasztani. Ha a beszelgetes fontosabb akkor meg a Vodat.
Ha emelle meg hozzaszamitod, hogy a T keszulekajanlatai jobbak, akkor a T nyer.reszletezes:
- mindegyik 5000 Ft es leforgalmazhato. A T annyiban jobb, hogy barmire, mig a Vodanal csak sms es telefon (szal telefonalasra Voda, netre, egyebre T)
- SMS: 50-50 egal
- sms tulforg: 28 - 26 T
- perc: 200 - 0 Vodafone
- percdij: 28 - 29 Vodafone
- adatforgalom: 200 - 500 T
- mobiltv: T
Osszesen lebeszelheto percek 378 - 172 -
ThorsHUN
őstag
Hm erdekes...
Ez nem jo hir, mert fuggetlenul 150 kornyeken van az X10-es.
Ha a szolgaltato (T) ket ev huseggel csak 30 ropit kepes engedni a piaci arhoz kepest akkor a Desire eseten sem szamithatunk tul jo árra
120-140es piaci arrol vajon mennyit enged a T?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPad topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Linux kezdőknek
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Futás, futópályák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest