- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
buvartacsko #37 üzenetére
5 óra nekem kevés. (jó lesz az kevesebbnek is az akár 5 óra üzemidő) Nem csak akkor használok fülest, ha A-ból B-be megyek, hanem elég sokszor. Még otthon is, ha nem akarok zavarni senkit. Vezetékes fülest jóval ritkábban használok, azt is inkább csak otthoni minőségi zenehallgatásra. Bár, mióta megvan a BT fejesem, azóta egyre ritkább a vezetékes zenehallgatás, és jóval gyakrabban használom a hifihez és a mobilhoz is. De az egy teljes értékű fejhallgató, ami több, mint 20 órát bír egy töltéssel, a papírja szerint. (szintén, maximumon szerintem kevesebb, nem néztem, de nem 5, hanem sokkal több.) Még sosem sikerült lemeríteni. Főleg akkor kevés az 5 óra, ha játékkal is nyúzom a rendszert. Azért fenntartani külön BT fejhallgatót és fülhallgatót elég költséges. Tény, hogy nagyon kényelmes a drótnélküliség, de a fülbe dugható teljesen vezetékmentes rendszerek mindig jóval több kompromisszumokkal járnak, mint a hasonló árazású rövid vezetékkel összekötött fülbedugós, vagy normál fejhallgatók. Annyi pénzért, amennyiért árulják, most is azon a véleményen vagyok, hogy nem éri meg. Ja, és a fejesem NFC-s, a párosítás egy mozdulat, és stabilan működik 10méteren is. Így a BT nyűglődés is a múlt homályába vész. a Notin is csak egyszer kellett beállítani, a BT kapcsolatot, és akármiről akármikor használhatom. Ez nem újdonság. Az összes NFC-s holmim tudja. És, ha valamilyen oknál fogva mégis lemerül, még mindig tudom hagyományos vezetékkel is csatlakoztatni a mobilhoz, a tablethez, a notihoz, vagy a hifihez. Sőt, Hifihez inkább vezetékkel csatlakoztatom, mert megérdemli
Nem azt mondom, hogy nincs értelme az airpod-nak, hanem azt, hogy design terén egy bukta, az ár-érték aránya még nagyobb bukta. És még nem is kapható, itthon csak előrendelhető... 6 hét az a még nem kapható kategória. Ha most rendeled, január végére megkapod
A Specifikációról meg annyit, hogy hivatalos apple oldalon ezt írják: " Energiaellátás és akkumulátorAirPods töltőtokkal: Több mint 24 óra lejátszási idő,(3) akár 11 óra beszélgetési idő(6)
AirPods (egyetlen feltöltés): Akár 5 óra lejátszási idő,(2) akár 2 óra beszélgetési idő(5)
15 percnyi töltőtokos töltés 3 óra lejátszási időt(4) vagy több mint egy óra beszélgetési időt nyújt(7)
"
Az "akár" a maximum szinonimája ebben a formában. jól jellemzi, hogy a beszélgetési idő, az csak két óra. [link]
És ennek ellenére várják, mint a messiást. Ti tudjátok, ha ennyire kell vigyétek. Én inkább maradok a minőségi megoldásoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre hosszabb szállítási időkre kell számítania annak, aki most akarja megvenni az Apple különleges fülhallgatóját, de az iFixit máris szétszedte, hogy nekünk ne kelljen.
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest