- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
...és a hozzá tartozó fórum topik:
[Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Én a "másik tábort" (már eleve ezt is utálom, hogy elméletben két táborra oszlik egy fórum, amikor csak rendszerekről beszélünk) erősítem, anno volt Samsungom, rossz tapasztalatom van vele, rossz rendszerrel (nem, még nem Android volt, hanem bada), de elismerem ha valami jóra sikeredett és a Note (még a 7 is az akksi probléma ellenére), valamint az S szériák egytől egyig elismerésre méltóak, ráadásul szerintem (és ezt többen is úgy gondolják, mint én) a két tábor felhasználói igényei is egészen mások, én ezért nem szívesen hasonlítom össze a két rendszert. Persze konkurensek, de számomra olyan értelemben, hogy ki melyiket tudja jobban belakni, nem pedig tudásra. Lényegében mindkettő ugyanazt tudja, csak másképp. Ennyi a lényeg. Ezért utálom "mindkét oldalról" ezt az idióta bizonygatást, főleg az elvakult emberekét. Kiváló telefon mindkettő és az S8 előtt is meglehet emelni a kalapot úgy gondolom, annak ellenére, hogy továbbra is tartom azt, hogy ezzel a mérettel (és persze rendszerrel
) nem nekem készült ez a készülék, de elhiszem, hogy rengetegen tudnak rá vágyni és rengetegen meg is vásárolják, mert valóban rengeteg érv szól mellette, ugyan úgy, ahogy egy Alma mellett is sok érv szólhat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsungnak roppant fontos, hogy az új, csúcstelefonos párosa jól szerepeljen. Beleadtak apait-anyait és rengeteg ponton fejlődött az S8 és az S8+.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Elite: Dangerous
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest