- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Elhiszem, hogy neked az xbox az isten, meg, hogy szánalmasak a pc-sek, csak ezt most rossz helyen lőtted el, mert a HR minden csak nem szar. De te ezek szerint kipróbálás nélkül megmondod a frankót.
Ja és amiket eddig leszaroztam, azokat nagy általánosságban végigtoltam, igen még a Crackdown 3-at is és úgy mondtam rá véleményt... -
Én be is szereztem mindkettőt 10-10 Euróért. Ha Epic ha nem, PC-n most csak azon keresztül tudod játszani. Olyan játék, amiről évekig csak álmodtunk, hogy mikor jön PC-re. Én személy szerint azt hittem hogy soha. És most itt van!!!
Teszek az Epicre, biztos nem egy launcher fog eltántorítani attól, hogy magas FPS-sel és akár később ultrawideon játsszak a játékkal.
A Detroitot csak azért nem vettem meg egyelőre, mert megvan még PS4-re, de majd elpasszolom azt a verziót és megveszem PC-re azt is később.
-
Lord Myn
senior tag
Engem nem érdekel az fps, sem a 4k felbontás, az viszont igen, hogy egy csak játékra jó kütyü foglalja a helyet a lakásban. Egyébként meg honnan tudod, hogy nem a jelenlegi exklúzívok nem lesznek PC-re, ezt mondták anno a QD játékairól is, egyszer minden szerződés lejár/felbomlik...
-
Lord Myn
senior tag
Pont ennyit vártam rá... (már azt hittem előbb fogom PCSX3 emulátoron nyomni, mint natívan).
A másik meg, hogy mire kijátszom itt lesz a Beyond, mire azt is, addigra meg a Detroit.
Viszont milyen érdekes, hogy grafikában közelebb áll a Fahrenheit-hez, mint a mostani next-gen játékokhoz, pedig anno, amikor megjelent PS3-ra, akkor álleejtős volt a grafikája a korábbi QD játékokhoz képest. Persze ez nekem nem gond, a Shenmue-val is elvagyok, a lényeg a játékélmény és a történet.
Egyébként nekem a megvásárolt Beyond-ra július 22.-t ír az Epic Store, nem 27.-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest