Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
üdv mindenkinek!
erre a win 8.1 hibára tud valaki megoldást?
Mi a teendő ha ezt írja ki a 8.1 az Xperia U telefonra mikor frissíteni szeretném:
-Ismeretlen USB-eszköz
-Ismeretlen USB-eszköz (nem sikerült az eszköz számbavétele)
-USB\VID_0000&PID_0000\5&159FDB1D&0&9
de csak és kizárólag 8.1 alatt csinálja, win7sp1 és xpsp3 alatt tökéletesen felismeri telefont flash módban "SEMC Flash Device"-nek!
Nagyon dühítő ez hogy annyira megbabrálták a win7hez képest az usb-s eszközkezelést,erre tud valaki nekem választ adni, azon kívül hogy tegyem vissza a win7-et! -
hawrlantb
tag
Most raktam össze egy új gépet, a kérdésem az lenne hogy mit ajánlotok? Win7 ultimate x64 vagy win8.1?
-
GEPESZ66
veterán
Ami a Kir-honlapján van az csak a WIN8.Telepítéskor nem kér kódot. Ezt nem tudod frissíteni WIN8.1-re, nem ajánlja fel az áruház, kipróbáltam.Előbb-utóbb talán felkerül a WIN8.1-is.Esetleg kérdezd meg e-mail-ban a Kir ügyfélszolgálatát.Ha válaszolnak, akkor írd meg légy szíves!
-
Dayco
tag
válasz
vitemerius #216 üzenetére
Honnan lehet letölteni a frissítést?
-
vitemerius
tag
Megjelent a campus portálon is a frissítés.
-
Glenda
addikt
válasz
vitemerius #213 üzenetére
ISO-ról is tudsz frissíteni, én is így tettem, MSDN-es ISO-val.
-
vitemerius
tag
A microsoft oldalán ezt írta az egyik moderátor: "Campus agreementben nincs frissítés. A Windows 8.1 egy teljesen új rendszer ilyen szempontból, tehát újra kell telepíteni a gépet. Pontosan ugyanúgy kell eljárni, mint ahogy a Windows 8-at szerezted be és telepítetted." De a fentiek miatt én mégis kicsit reménykedem, hogy mégsem kell újrahúzni a rendszert, hanem valahogy engedi frissíteni.
-
Süvi
őstag
válasz
vitemerius #211 üzenetére
Két napja jártam ugyan így hasonló eredménnyel.
Várom a hónap közepét ahogy ígérték. -
vitemerius
tag
Ma nálam történt egy kis változás: mikor beléptem, a kezdőképernyőn egy felugró üzenetben kiírta, hogy ingyenesen letölthetem a 8.1-et, menjek az áruházba, Mentem is, de valószínűleg már elkapkodták, mert ott még mindig nem mutatja. Pedig minden feltételnek megfelelek, amikről itt írnak.
-
Süvi
őstag
válasz
vitemerius #209 üzenetére
Igen, sztem lesz fent egy újabb .iso, ami a 3.4Gb-os 8.1 lesz.
-
brumi1024
veterán
válasz
turbulencia8 #205 üzenetére
Nálunk elérhető több Win7/8/8.1 a hallgatók számára is MSDNAA rendszer keretén belül(BME-VIK). De úgy tudom, hogy ez megy az Óbudai egyetemen is. Ja és ezek kulcsos aktiválásúak.
-
Süvi
őstag
válasz
turbulencia8 #203 üzenetére
Nem válaszoltak még a tisztaszoftvertől.
Az egyetemi gépeken KMS aktiválás van, de az itthonin egyéni aktiválókulcsos, ill. a kulcsot mi nem is látjuk, mert automatikusan aktiválja magát. Ezt a verziót nem mertem elindítani, mert nem így nem is ismerem a product key-t.
-
turbulencia8
őstag
válasz
vitemerius #204 üzenetére
Akkor passz, ahogy nézem a campus.hu-t, oktatók részére otthoni gépekre továbbra is van Pro, de az mindig is egyéni kulccsal működött, kizárólag az intézményi gépekhez kellett KMS aktiválás az Enterprise verziókhoz (és BME-es IP persze). A hallgatók részére pedig megszüntették az ingyenes licenceket központilag. Szerintem innentől iskolája válogatja, hogy hol használható a campus-os Win8 Pro.
-
vitemerius
tag
válasz
turbulencia8 #203 üzenetére
Itt ezt írják: "A Windows 8.1 elérhetősége felől érdeklődj az iskola rendszergazdájánál. A Campus agreementen belül is elérhető már a Windows 8.1, így a rendszergazda dönti el, mikor teszi számotokra elérhetővé."
-
turbulencia8
őstag
Az kizárt szerintem. A mennyiségi licences KMS aktiválást a vállalatok (ahogy a BME is) az Enterprise verzióhoz használják. A tisztaszoftveres Pro otthoni gépekhez való, az meg ugye egyéni aktiválókulcsos, de szerintem már ezt nem fizeti az állam (legalábbis felsőoktatásban).
-
varmi2
nagyúr
Üdv!
Meg lehet-e oldani win 8.1 alatt, hogy az aida64 mini alkalmazáshoz hasonlóan mutassa a hőmérsékleti adatokat a hardwereknek?
-
törölt tag
-
törölt tag
-
DeeNee
csendes tag
Harmadjára sikerült egy jól működő win 8.1 frissítést csinálni. Most már csak egy dolog zavar, amivel nem tudok mit kezdeni. A probléma az alábbi
képen látható. Egyes ablakokban úgy néznek ki a feliratok, mintha nem natív felbonásban lennének, míg más ablakokban minde oké. Másnál is jelentkezett ez a probléma, tud valaki megoldást rá?
-
bodo753
tag
Üdv!
Valaki megmondaná hogy a 8.1-ben már van esetleg ilyen opció? [link] -
JSaN
addikt
NO en is frisitettem tegnap este, nekem is kicsit gyosabb lett, es mintha tobb helyem lett a C-n. Mindent be allittta, mar csak annyi problem maradt hogy a gadgeteket most nem tudja. Azt akarom meg valahogy vissza hozni es prefekt lesz.
-
hallador
addikt
Mocskos gyors lett a Windows 8.1, ez egy jó rendszer, mondju, ha tele lenne teleítve, minden nyavajával kjváncsi lennék, mit csinálna. A Windows 7 teljes telepítésnél 28 - 30 GB, akkor már nem acélos a sebesség. De ez sokkal gyorsabbnak hat.
-
turbulencia8
őstag
Ebben a topic-ban is leírom gyors az eredményt: zökkenőmentes volt a 8.1-es frissítés, minden korábbi fiók és program kiválóan működik.
-
samgar
őstag
Emberek, ha egyszer a böngészőben rákattintok a telepít mostra (Windows 8 Pro van fent) és megnyitja az áruházat, de nem látom sehol a windows 8.1 pro-t, akkor mi van?
-
vlevi
nagyúr
válasz
turbulencia8 #169 üzenetére
Gyere át ide : [link]
Amúgy 8.0-ban még tényleg volt, 8.1 previewből eltűnt (szóvá is tettem), állítólag a végleges 8.1-be visszakerült, és valami útonmódon elővarázsolható, nekem most a 8.1 enterprise eval van fenn, és nem találom.
"ezt a képet pár napja találtam"
Ez a kép nem azt mutatja, hogy Win8 alatt mennyi az átlag és a minimum FPS?
Mert nekem úgy tűnik. Nehogy valaki azt találja látni a képről, hogy a kék csík a win8, a szürke a win7.
Kellene hozzá ugyanaz a kép win7x64-en is. -
turbulencia8
őstag
Én azért váltottam Vista Business-ről, mert akciósan tényleg olcsó volt az upgrade (csak jogtiszta szoftvereket használok). Mivel imádom, és még sokáig akarom nyúzni a kis HP Elitebook-omat, számomra nagyon megérte a W8 Pro. Remélem megmaradt a klasszikus visszaállítás opció, anélkül nem érezném biztonságban magam.
(#170) HuMarc: Köszi!
-
HuMarc
veterán
válasz
turbulencia8 #169 üzenetére
Tedd fel ITT a kérdést, hamarabb kapsz választ!
-
turbulencia8
őstag
Azoktól kérdezem aki már frissített 8.1-re. A vezérlőpultban megmaradt a "Windows 7 rendszerű fájlok visszaállítása" menüpont, vagy a 8.1-ből már kivették a klasszikus backup/recovery opciót?
Jelenleg 64-bites W8.0 Pro-t használok, és fontos számomra a hagyományos, partíció szintű visszaállítási lehetőség, nem akarok erről lemondani. A válaszokat előre is köszönöm! -
gerii
addikt
Nem fáj, csak láthatóan szív vele mindenki. Ami nekem "jó", mivel eddig is sejtettem hogy a 8-as egy gané, de hogy a .1 semmit nem javított rajta csak megerősítette hogy soha ne vegyek ezzel telepített gépet.
Ha lehet akkor átmentem a mostani gépemről az eredeti 7-est a majdani gépre, gondolom nincs hozzákötve a S/N a géphez. -
Gutenberger
tag
Hol tudom beállítani, hogy az asztal jelenjen meg rögtön indítás után?
Köszönöm a választ előre is
-
-
-
hallador
addikt
Ok cserébe a Windows 8/8.1 -ben valóban máködik az alkalmazás keresés, a keresőbe beütve, ami a Windows 7-ben részlegesen műkögött csak. A csempe feület, tényleg nem a legjobb PC-re, de a legtöbb jobb minőségű notebokon pl: van a touch pad szélein egy kis sáv, amivel váltani tudsz a csempéket tartalmazó asztalok között. így már nem annyira rossz a dolog.
Aki a sima start menűhöz szokott, és még tanulni sem akar, mert azt minek, annak nyilván nem lesz megoldás.
-
vlevi
nagyúr
"ne a Start gombból kapcsoljátok ki a számítógépet, mert szar."
Pont írni akartam, hogy hova a ...-ba tűnt a gyors boot, mert nekem marha lassúnak tűnik.
"vagy a jó öreg Power gomb"
Ha működne, bammeg, használnám is
Az előbb írtam, hogy random módon, hol észreveszi, hogy megnyomtam, hol nem. Win7, Win8 alatt sosem tapasztaltam ezt, de 8.1-nél már a legelső preview-ben is ez volt az egyik, ami feltűnt, azóta sem változott. Pedig új alaplap, új ház van alatta, újratelepített win 8.1, de ugyanaz. -
vm93hun
aktív tag
Jó tanács: ne a Start gombból kapcsoljátok ki a számítógépet, mert szar.
Lassan áll le és utána lassan is fog bootolni, így meg kb annyi érelme van a Win8-nak mint a 7-nek. Ha gyors leállás/bootolás tulajdonságát meg akarjátok tartan akkor a Charms-ból kapcsoljátok ki a gépet (vagy Alt+F4 amíg elő nem jön a lekapcsoló panel, vagy a jó öreg Power gomb) -
vlevi
nagyúr
válasz
hallador #155 üzenetére
Funkcionalitasban a start keperno sosem lesz ott, mint a start menu. Tobbet tud abban, hogy ott mar futhatnak elo csempek, de programindito feluletkent sokkal vacakabb. A win7 start menuje ebben sokkal jobb, atlathatobb. Monitoron boven eleg annyi hely, amennyit egy start menu elfoglal nem kell 60*40 centit elfoglalnia. Tenyleg nem lehet atlatni. Allando kerdes pl, hogy kirakjon-e valamit a start kepernore, vagy sem? A win7-ben ez miert nem volt problema? Azert, mert a telepitok tudjak, hogy a start menu elejere tenyleg csak a programokat indito ikonokat rakjak ki, a tobbi limlom, pl visual studio, vagy office 50 masik ikonja csak a start menun beluli mappakba kerul be. Ezenkivul a frissen telepitett alkalmazasok, vagy a surubben hasznaltak azok megjelentek a start menu elejen. Erre a win8 start screen nem kepes. Win8-ban omlesztve, csoportositas nelkul ki volt hajigalva minden vacak astart kepernyore, most viszont atestek a lo tuloldalara, mert 8.1-ben semmi nem kerul ki oda. Egypontnullas juzer feltelepit valamit, es nem erti, miert nem latja. Be kell menni az all apps reszbe, ott a kategorianezetet atvaltani datum szerintire, akkor ott lesz elol, onnan ki lehet tennia start screenre. De legkozelebb, amikor az all appsbol kell valami, akkor meg a datum nezet az atlathatatlan, akkor meg a kategorianezet kell. De akkora meretben az sem az igazi (24" monitoron feleslegesen hatalmas).
-
vlevi
nagyúr
Tegnap este megint elojott a win8.1 egyik hulyesege. Nem tudom, mi kell hozza, de egy ido utan nem reagal a gep kikapcs gombjara. Napjaban tobbszor is szoktam altatni a gepet billentyuzetrol, es este megnyomtam a gep kikapcs gombjat, es nem tortent semmi. Aprosag, de marha idegesito, hogy el kell kezdeni vadaszni a kikapcsolast.
Meg szivat egy kicsit, az ilyen aprosagaival a 8.1 eval, es ket dolog tortenhet. Vagy visszadugom a masik vinyot, amin hetes van, vagy pedig kiprobalom Ubult. -
hallador
addikt
Na most már nekem is fenn van. VirtualBox 4.3-ban.
-
-
hallador
addikt
Nem is állítottam hogy start menű, idézem magam:
Amúgy ez azért már funkcionalitásban majdnem ott van:
Nem az persze, de megint mi a fenét számit, hogy fenn van-e vagy nem? Máshol nem tudtam megnézni de... Hagyjuk már ezt a kinek van nagyobb .... Magyar életérzést....
Termeszetesen nem Magyarorszagrol beszelek, ott a barkacs benozes megy amit az MS kb. leszar, az USA-Nyugat Eu piac ami szamit, mert ott van fizetokepes kereslet.
Ok, Én is Londonban élek itt meg nem telepítenek utólag semmit, itt amit kapsz azt használod, persze céges környezetben azt teleítünk amit kér az ügyfél mondjuk itt nincs is akkora fikázás mint otthon. Itt valahogy jobban elfogadták a Windows 8-at azt meg ne kérdezd miért.
Elolvastad a cikket? Fent van neked a Win8.1? Mert ugy latom nem
A Win7-es Start Menu kep csak peldanak van berakva, mint osszehasonlitasi alap.
Ja de ne kezjük már megint.... Olvasd el amit írtam ne köss bele amit nem is állítottam....
-
Prof
addikt
válasz
hallador #153 üzenetére
Nem altatom magam konkretan latom a dolgot napi szinten. Nem Win7-t vesz hanem a telepitesert kifizet annyit mint amennyiert lehet venni
Termeszetesen nem Magyarorszagrol beszelek, ott a barkacs benozes megy amit az MS kb. leszar, az USA-Nyugat Eu piac ami szamit, mert ott van fizetokepes kereslet.Elolvastad a cikket? Fent van neked a Win8.1? Mert ugy latom nem
A Win7-es Start Menu kep csak peldanak van berakva, mint osszehasonlitasi alap.
Az hogy a Start gomb megnyomasaval a szinorgias Apps Screen-re kerulsz egyaltalan nem Start Menu.
Tok mindegy, hogy rendezgetheted az Appokat vagy se, egy egesz full kepernyos nyamvadt screened van, nem a kepernyo 10%-at elfoglalo programvalaszto felulet
Ami tok jo Touch screenen, de nem egy FullHD monitoron. -
hallador
addikt
Ne áltast magad, nem nem az átlag user majd megkéri barkács benőkét, hogy tolja fel rá a ..... win hetet, ha barkács benőkének nem megy, akkor keres mást, ha nagyon nem megy akkor viszi vissza. Te hiszel a mesében? Szerinted mennyi ember fizet meg egy Windows 7-et ha van más megoldás is? Nem sok...
Amúgy ez azért már funkcionalitásban majdnem ott van:
És semmi köze semmilyen hack szoftverhez...
-
brumi1024
veterán
Nálam működött az MSDNAA-s win8 frissítése 8.1-re, felajánlotta a storeban.
Az mondjuk más kérdés, hogy azóta használhatatlan az egész gép (ahogy elalszik a kijelző onnantól csak újraindítással éleszthető, kifagynak a programok, sőt, már el sem indul a rendszer, egy fekete képernyő vár a bootlogó után). Ahogy olvastam ilyen problémái sokaknak vannak, úgyhogy lehet, hogy jobban jársz ha nem frissítesz, eddig nekem elég bétának tűnik a rendszer.
Safe mód itt csak recovery disk-el van, ugye jól tudom?
-
Prof
addikt
válasz
hallador #150 üzenetére
Gyari Microsoft megoldasrol beszelek, nem 3rd party szoftverekrol. Ennyi erovel OSX fele launch pad is van a Windows XP-ben
Nekem is a Classic Shell-el van Start Menu, de 8.1-ben nincs alapban!Az atlag user akinek alapban Win8 volt a vett laptopjan sose mer/tud majd barmilyen *hack szoftver felrakni*. Inkabb visszaviszi ahol vette hogy rakjanak ra Win7-et es kifizeti egy win8 pro arat munkadijnak
-
hallador
addikt
Már a Windows 8-ban is megvolt a módszer, hogyan lehet Start menűt varázsolni:
Exploring Windows 8.1 Start Screen and Start Button Options and Configurations
-
moma
őstag
mit gondoltok ez a 8:1 alkalmas lehet egy konzervatív win felhasználó asztali gépére? vagy továbbra is áll az, hogy újra kell tanulni a dolgokat?
-
Prof
addikt
A jobb oldali allandoan elojovo Charm -bart ki lehet irtani valahogy? Pont odaraktak a jobb felso sarokba az aktivalasat, ahol az ablakbezaro X van, igy akkor is megjelenik amikor nem kene..
-
Süvi
őstag
válasz
Bernardo20 #105 üzenetére
Nekem se működik.
Írtam a tisztaszoftveres supportnak, de még nem válaszoltak.
Szerintem a kettő közül valamelyikbe esünk bele:
A Windows 8 Pro olyan kiadásai, amelyeket a vállalatok KMS-aktiválással telepítenek
A Windows 8 olyan kiadásai, amelyek telepítése MSDN ISO-fájllal, aktiválásuk pedig több aktivációs kulccsal történik -
Raysen623
addikt
Némi vélemény a 8.1-ről...
1. Az új e-mail kliens nagyon jó lett, átláthatóbb, jobban kezelhető stb.
2. Az IExplorer is sokkal jobb ami a csempéről fut. Végre belekerült mindaz ami az elején nagyon hiányzott (pl.: kedvencek)Egyenlőre ennyi, amit észrevettem...
-
Breaker
tag
Frissitettem, minden gond nelkul. A minimum kovetelmenynek azt irta, hogy min 20 giga tarhely kell, de frissult ugy is hogy a C particion csak 5 giga volt, tehat vagy feltalalta magát a nagyvinyora, vagy kamu a req
Sajna ami feltunik hogy a Kaspersky Internet security 2014 osszes explorer-be epulo modulja lehal, kiirja hogy nem kompatibilis.
Ugyan ez a helyzet a DoNotTrackMe pluginnal is.
Amugy meg nekem tetszik, vegre azonnal meglatja a Blackberry mobil hotspotomat, sima Win 8 csak 1 perc utan vewtte eszre nem tudom miert.
-
-
DeeNee
csendes tag
Skype-nál a frissítés nálam sem hozott megoldást. Azért elvárható lenne, hogy legalább ez működjön a legújabb win-nel ha már egy házból valók.
-
vm93hun
aktív tag
MS fiókhoz így is úgy is kérni fog jelszót, mert csak helyi fióknál lehet beállítani hogy kérjen jelszót vagy sem. Az asztalra bootolás pedig:
-Jobb klikk a tálcára
-Tulajdonságok
-Navigáció fül
-Start képernyő keretében a legfelső kocka
(vagy kezdőképernyő, nem tudom hogy van magyarul, mert angol nyelvű a Windows-om)Szerkesztés az előző hozzászólásomhoz: Sajnos a Skype frissítése nem oldotta meg a problémát.
-
Atish19
őstag
Helo mindenki! Szükségem lenne némi segítségre. Ma frissítettem a gépet lezajlott rendben minden és működik is szépen. Arra viszont nem bírok rájönni, hogy hol lehet bállítani az egyből asztalra bootolást és, hogy ne kérjen jelszót a microsoft fiókomhoz indításkor. Lehet, hogy kiszúrja a szememet, de már 2 órája keresem. Valaki esetleg tudna segíteni?
-
vm93hun
aktív tag
válasz
barnade95 #118 üzenetére
A több appos osztott nézet felbontásfüggő. Hármat egymás mellé csak 1080p vagy afelett tudsz használni, négy egymás mellettihez meg azthiszem 2560x1440 kell minimum.
A Skype-ot meg telepítsd újra, a Store-ban minden előtelepített alkalmazáshoz van egy "Day 1" frissítés. -
DeeNee
csendes tag
Hi
Valami nálam sem sincs rendben ezzel a 8.1-es frissítéssel. Sok Modern UI app nem indul, pl Skype és mediaplayerek sem működnek megfelelően. Még a Catalyst Control Center is lépten nyomon összeomlik. Próbáltam megoldást találni a neten, külföldi fórumokon, de semmi ami működne, kivéve a rendszervisszaállítást. Win 8-on még minden rendben volt.
-
julius666
addikt
Az én statisztikámban szintén 3 gép játszik:
Win8: egyre fel sem volt hajlandó települni (2010-es gép, nem annyira régi ócskavas), egyen folyamatosan kékhalálzott kb. idén nyár közepéig (azóta lekopogom de nem volt vele gond, bár lehet csak azért mert vettem egy tabletet és a lapos már inkább csak porfogó), harmadikon szerencsére viszonylag kevés gond volt vele, ott csak az alaprendszer meghízott cirka 20 gigára és olyan szinten belassult, hogy arra nincs kifejezés.
Win8.1: dreamsparkos telepítő, nagy gépen próbáltam updatelni vele a W8-at, nem ment (egyszerűen kifagyott a varázsló ahányszor próbáltam). Előbb említett lapost úgyis újra kellett húzni, arra szűz installként felment, de driver gondok vannak ott is (lehet ez most indulásra megoldódott már, azóta nem néztem).
Természetesen minden esetben legális verzióról beszélünk.
Ajánlom figyelmedbe ezt a topicot, vagy a PH-sat. Én nem azt mondom hogy mindenkinél el fog hasalni az update, de gyanúsan sok a problémás eset ha megnézed, tehát potenciálisan nagy a szívás esélye. Legalábbis a W7-nél maradáshoz képest nagyságrendekkel nagyobb.
Az MS nagy fegyverténye a konkurenciával szemben a vendor lock-in volt (office, játékok), illetve hogy egy viszonylag stabil, ~a gép lecseréléséig kevés beavatkozást igénylő rendszer volt, a felhasználók számára megszokott felülettel. Utóbbi kettőt a W8 úgy ahogy van, kidobta az ablakon, meglátjuk az első pont meddig húzza ki.
-
barnade95
tag
Nekem egy csomó új szolgáltatás nem érhető el! Pl nem működik a több appos osztott nézet, a Search hero se jelenik meg, pár appban korlátozások vannak, a Skype el se indul, hát mi ez? Erre vártam már mióta. Nagyot csalódtam...
Pedig pl a 3-as osztott nézet nagyon sokszor kellene... -
-
vm93hun
aktív tag
válasz
Looserke #109 üzenetére
A "ha bezárod meg ugyanez fordítva..." dolgot nem tudom hogy érted, ha az asztalon futó alkalmazást bezárod, akkor az az asztalon marad. Ha egy metro-s alkalmazást zársz be, akkor meg a Start képernyőre megy vissza.
Van most egy olyan funkció a 8.1-ben hogy ha bezársz egy metrós appot akkor vissza lehet menni az asztalra (külön bekapcsolható funkció)Épp most rakom a rendszert, majd mutatok egy pár szuper dolgot (merthogy ilyen is van)
-
vm93hun
aktív tag
Fogalomzavar már megint, mint akármelyik Win8-as hírnél.
"Felhasználói visszajelzés alapján" csak a Start gombot hozták vissza. Mert akadt egy pár szerencsétlen, aki ha valami csoda folytán megtalálta az asztalt akkor nem tudott visszakeveredni a Metro felületre. (példa)
Tiszen, huszon éve masszív Windows felhasználó 5 percig (volt aki negyed órán keresztül) kínlódik és nem képes megtalálni a Windows gombot a billentyűzeten.Sírtak ugyanekkor Start Menü után is, de a Microsoft megmondta már a legelején világosan, hogy nem fogják visszahozni. Miért? Mert ki az az egészséges ember aki végig fogja tallózni az egész menüt?
Nem volt itt semmilyen leszarás, az emberek a "Start gomb" hiányát hangoztatták túlnyomórészt, most vissza is kapják. Ilyen téren viszont ajánlom figyelmetekbe a Google hozáállását a felhasználókhoz, mert ha valaki, hát ők azok akik tényleg nem veszik emberszámba a felhasználói visszajelzéseket.
-
Bernardo20
őstag
Tisztaszoftveres tanári licenszes win8 esetén is működnie kell a frissítésnek?
Nálam sem jelenik meg az áruházban, pedig telepítve van a KB 2871839-es frissítés ami kell hozzá.köszi!
-
BiP
nagyúr
Köszi.
Odáig már nem jutottam el, hogy keresgéljek (bár láttam, hogy lehet saját ikont betenni, de lusta voltam).
Közben kipróbáltam a StartIsBack-et (amúgyis kíváncsi voltam a többi alternatívára), és bár kevesebbet tud, de pont azt, ami nekem kellett, így szimpatikusabb volt. Hátrány, hogy nem ingyenes, de eddig még úgyis csak virtuálgépben próbálgattam a 8/8.1-et, nem okozott gondot a 30nap. -
franc0
őstag
Azért, mert 5 év múlva minden device-odon ugyanaz a Win fog futni, miután kinőttük ezt az ARM-os Androidos bohóckodást.
Ezért.
Valahol mélyen ezt a prolik is érzik és kapálóznak, mert pontosan tudják hogy semmit sem tudnak ellene tenni.
Az lesz amit az Intel és az MS akar, kár fáradni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest