- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz
turbulencia8 #205 üzenetére
Nálunk elérhető több Win7/8/8.1 a hallgatók számára is MSDNAA rendszer keretén belül(BME-VIK). De úgy tudom, hogy ez megy az Óbudai egyetemen is. Ja és ezek kulcsos aktiválásúak.
-
Süvi
őstag
válasz
turbulencia8 #203 üzenetére
Nem válaszoltak még a tisztaszoftvertől.
Az egyetemi gépeken KMS aktiválás van, de az itthonin egyéni aktiválókulcsos, ill. a kulcsot mi nem is látjuk, mert automatikusan aktiválja magát. Ezt a verziót nem mertem elindítani, mert nem így nem is ismerem a product key-t.
-
vitemerius
tag
válasz
turbulencia8 #203 üzenetére
Itt ezt írják: "A Windows 8.1 elérhetősége felől érdeklődj az iskola rendszergazdájánál. A Campus agreementen belül is elérhető már a Windows 8.1, így a rendszergazda dönti el, mikor teszi számotokra elérhetővé."
-
vlevi
nagyúr
válasz
turbulencia8 #169 üzenetére
Gyere át ide : [link]
Amúgy 8.0-ban még tényleg volt, 8.1 previewből eltűnt (szóvá is tettem), állítólag a végleges 8.1-be visszakerült, és valami útonmódon elővarázsolható, nekem most a 8.1 enterprise eval van fenn, és nem találom.
"ezt a képet pár napja találtam"
Ez a kép nem azt mutatja, hogy Win8 alatt mennyi az átlag és a minimum FPS?
Mert nekem úgy tűnik. Nehogy valaki azt találja látni a képről, hogy a kék csík a win8, a szürke a win7.
Kellene hozzá ugyanaz a kép win7x64-en is. -
HuMarc
veterán
válasz
turbulencia8 #169 üzenetére
Tedd fel ITT a kérdést, hamarabb kapsz választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest