Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breaker
tag
Frissitettem, minden gond nelkul. A minimum kovetelmenynek azt irta, hogy min 20 giga tarhely kell, de frissult ugy is hogy a C particion csak 5 giga volt, tehat vagy feltalalta magát a nagyvinyora, vagy kamu a req
Sajna ami feltunik hogy a Kaspersky Internet security 2014 osszes explorer-be epulo modulja lehal, kiirja hogy nem kompatibilis.
Ugyan ez a helyzet a DoNotTrackMe pluginnal is.
Amugy meg nekem tetszik, vegre azonnal meglatja a Blackberry mobil hotspotomat, sima Win 8 csak 1 perc utan vewtte eszre nem tudom miert.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest