- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitemerius
tag
A microsoft oldalán ezt írta az egyik moderátor: "Campus agreementben nincs frissítés. A Windows 8.1 egy teljesen új rendszer ilyen szempontból, tehát újra kell telepíteni a gépet. Pontosan ugyanúgy kell eljárni, mint ahogy a Windows 8-at szerezted be és telepítetted." De a fentiek miatt én mégis kicsit reménykedem, hogy mégsem kell újrahúzni a rendszert, hanem valahogy engedi frissíteni.
-
vitemerius
tag
Ma nálam történt egy kis változás: mikor beléptem, a kezdőképernyőn egy felugró üzenetben kiírta, hogy ingyenesen letölthetem a 8.1-et, menjek az áruházba, Mentem is, de valószínűleg már elkapkodták, mert ott még mindig nem mutatja. Pedig minden feltételnek megfelelek, amikről itt írnak.
-
turbulencia8
őstag
Az kizárt szerintem. A mennyiségi licences KMS aktiválást a vállalatok (ahogy a BME is) az Enterprise verzióhoz használják. A tisztaszoftveres Pro otthoni gépekhez való, az meg ugye egyéni aktiválókulcsos, de szerintem már ezt nem fizeti az állam (legalábbis felsőoktatásban).
-
brumi1024
veterán
Nálam működött az MSDNAA-s win8 frissítése 8.1-re, felajánlotta a storeban.
Az mondjuk más kérdés, hogy azóta használhatatlan az egész gép (ahogy elalszik a kijelző onnantól csak újraindítással éleszthető, kifagynak a programok, sőt, már el sem indul a rendszer, egy fekete képernyő vár a bootlogó után). Ahogy olvastam ilyen problémái sokaknak vannak, úgyhogy lehet, hogy jobban jársz ha nem frissítesz, eddig nekem elég bétának tűnik a rendszer.
Safe mód itt csak recovery disk-el van, ugye jól tudom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Elektromos autók - motorok
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest