- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudom, a live mail megy most. Nem azért anyáztam, mert nem bírtam feltenni, hanem azért amilyen. A levelek indexelési módja egyszerűen botrányos és olykor szétcsúszik, ezenfelül a régi windows mail már eleve 64 bites volt, ez meg megen 32 biten kolbászol. És ráadásul a winmail-hoz képest határozottabban lassabb, pedig az én gépemben van rendesen apai-anyai.
A start gonb persze hogy jó, örültem is, azaz örülnék is neki, ha régi funkciójában tündökölne. Ez a csempe nagyon nem bejövős. Értelmesebb és jobb szoftverek mindegyike desktopra vált ha akár csempéről is van indítva, akkor meg aztán hogy mi értelme... Az M$ bing válogatásaiból meg nem kérek danke, majd megkeresem google-ban, amire szükségem van. Pl. könyvet akarok venni, akkor miért erőlteti az Alexandrát rám, amikor nekem mondjuk épp Libri kell és késsz és még sorolhatnám. Vakííítáááássss!
Habár igaz, meg lehet szokni, ha nem tévedek a csempére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest