Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gothmog

senior tag

válasz Dr. Akula #10 üzenetére

Azért egy Wizardry VIII., a (harc)rendszerét, összetettségét tekintve, az egymás mellett (mögött, előtt) hadakozó csókáival a mai napig röhögve ronggyá alázza az ME szériát vagy éppen a Witcher típusú játékokat.
    Hangsúlyozom, a rendszer (harc, fejlődés stb.) szempontjából értve.
    (Nyilván az NPC-k kidolgozottsága, meg az XY számú elágazási és befejezési lehetőség a történetben ezeknél a régebbi típusú játékoknál jelentősen elmarad az újabbakétól. Bár itt jegyzem meg halkan, hogy pl. éppen a Wizardry VIII. párbeszédrendszere is enyhén szólva többet tudott, mint az újabb játékok válassz három válaszlehetőség közül módija.)

• Gothmog

senior tag

válasz tobal #7 üzenetére

Nahát, én is a második rész óta ismerem a szériát! (Nem sok ilyen embert ismerek magamon kívül :D ). Viszont szerintem is a Mandate of Heaven (MM6) volt toronymagasan a legjobb rész.
    Egyébként magam is úgy vélem, jó volt még a 7 és a 8 (utóbbit jobban szerettem, mint a 7-et, bár a sárkányokkal nagyon hamar übertáppá vált az csapat), és valóban, a IX.... az valami játszhatatlanul gyér lett. Színtelen, szagtalan, íztelen, jellegtelen, semmilyen. Egyetlen egyszer sem bírtam végigszenvedni.

A X-re kíváncsi leszek. Lehet belőle szuper jó múltidéző (bár inkább MM3-at fog idézni, némi MM6-os hangeffektek bevonásával), de ha nem javítják ki azokat a hibákat, amiket a bétatesztelők jeleztek feléjük anno (napszakok változása nagyon gyors, tárgyak javíttatása elcseszett és még más további hibák), akkor arcra huppanás is lehet még belőle.

Új hozzászólás Aktív témák