- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
DE választék
, sok júzernek az is kernel panic, ha elmozdul egy ikon a megszokott helyről és a viharosan változó Windows felületet is sértésnek veszik. Nem kell megzavarni mindenféle DE-vel. Nekem meg kifejezetten bejöttek a gépházban az egyszerűsített ikonok, kár, hogy a Win11-ben elk.rták, jó irány lett volna a vektorgrafikus ábra.
Frissítés: egyre rövidebbek, ezen sokat fejlesztett a Microsoft, legutóbb az őszi-tavaszi frissítés elöző verzióról nem volt 5 perc újraindítással. -
E.Kaufmann
veterán
válasz
quailstorm #18 üzenetére
Ugyeugye
-
E.Kaufmann
veterán
- Nem kell szenvedni a sok hiábás frissítéstől mint a Microsoft esetében.
Több mint negyven gép van a látókörömben, nem szenvednek, én még insiderrel is kétszer szívtam csak elmúlt 5-6 évben
- Attól se kell félned, hogy csak azért, hogy úgy tűnjön fejlesztenek valamit, átrendezik, átdesingolják a rendszert; nincs kötelező erőszakos frissítés.
Azért időközönként ajánlott egy Linuxot is frissítgetni, ott is keresik még a szent grált, mi a jobb a "rolling" vagy a "fixed release", visszasírnak régi DE-ket, amit magukra hagytak aztán újra feltaláltak, valamint volt/van elég sok konfliktus a közösségen belül, hogy merre az arra, khmm Pöttering
- Nincsenek benne a Windows 10-nél meglevő minden lépésedet feljegyző programocskák...
A Windows-ban is azért sokminden korlátozható, és pl egy Android se jobb ilyen szempontból
- A káros programok 90% le se tud futni rajta.
Ahogy WINE nélkül a Windows-os programok sem, tudom, főleg az ingyenesek közt szinte már mind elérhető a nagyobb platformokra (Linux (deb és rpm)/Win/MacOS), LibreOffice van nekem is otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest