- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
Leslie_K. #25 üzenetére
Nem is követi, mert Ubuntu LTS követ, a Debian, meg az Ubuntu között azért van egy elég nagy lépés. Ha majd kijön az Ubuntu 16.04, akkor majd egy újabb Mint is. Ezt azért elég nagy badarság Debian szintű konzervativizmusnak nevezni.
Ha pedig ugyanúgy ellátja a feladatát nem nagyon értem miért kellene folyamatosan újabbnál újabb kernelt tenni a rendszer alá.
Az pedig hogy pont LTS-t követnek elég logikus lépésnek tűnik, mert így azért van egy rendszer aminek meg van az az előnye, hogy ritkábban kell cserélni, és hosszan lehet vele tervezni, pl egy irodában, vagy egy iskolában. -
hallador
addikt
Igen csak éppen ez a 14.04 LTS-re támaszkodik, az meg nem 4,2-es kernel-re épül. Nem annyira fontos, hogy retro vagy nem az, ha még mindig ismeri a hardverek nagy részét.
(#17) PistiSan
A mai Linuxok felületeiben főleg az elterjedtebb, ma már klasszikus GUI-k (Gnome, XFCE, lxde) nem túl sok bug-al rendelkezik, sőt a Windows inkább. Én kb 2 évig használtam Gnome-ot, de a Windows többször megfekszik, mint a Gnome-t. Most 3 hónapja váltottam MInt XFCE-re, és ez is beton stabil, és nagyon gyors.
Közben virtuális gépben több windowsom is van, de nem váltanék vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- E-roller topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gurulunk, WAZE?!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Windows 10
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest