- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
Leslie_K. #25 üzenetére
Nem is követi, mert Ubuntu LTS követ, a Debian, meg az Ubuntu között azért van egy elég nagy lépés. Ha majd kijön az Ubuntu 16.04, akkor majd egy újabb Mint is. Ezt azért elég nagy badarság Debian szintű konzervativizmusnak nevezni.
Ha pedig ugyanúgy ellátja a feladatát nem nagyon értem miért kellene folyamatosan újabbnál újabb kernelt tenni a rendszer alá.
Az pedig hogy pont LTS-t követnek elég logikus lépésnek tűnik, mert így azért van egy rendszer aminek meg van az az előnye, hogy ritkábban kell cserélni, és hosszan lehet vele tervezni, pl egy irodában, vagy egy iskolában. -
hallador
addikt
Igen csak éppen ez a 14.04 LTS-re támaszkodik, az meg nem 4,2-es kernel-re épül. Nem annyira fontos, hogy retro vagy nem az, ha még mindig ismeri a hardverek nagy részét.
(#17) PistiSan
A mai Linuxok felületeiben főleg az elterjedtebb, ma már klasszikus GUI-k (Gnome, XFCE, lxde) nem túl sok bug-al rendelkezik, sőt a Windows inkább. Én kb 2 évig használtam Gnome-ot, de a Windows többször megfekszik, mint a Gnome-t. Most 3 hónapja váltottam MInt XFCE-re, és ez is beton stabil, és nagyon gyors.
Közben virtuális gépben több windowsom is van, de nem váltanék vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Linux haladóknak
- Bluetooth hangszórók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest